Snel geld verdienen op 11 manieren (€ 50 gegarandeerd)

Makkelijk en snel geld verdienen. Wie wil dat niet? Renée deelt 11 manieren die werken en die ze zelf af en toe toepast. Gewoon wanneer het geld op is, want ja, dat gebeurt haar ook wel eens.

snel geld verdienen, porterenee

Bied je spullen te huur aan. Verhuur je auto, je gereedschap of andere spullen van waarde die je in huis hebt. Je kunt dat bijvoorbeeld doen via Peerby.

Verkoop je oude mobieltje of tablet online. Ja, zelfs als hij stuk is. Fijn voor als je het financieel nodig hebt: je krijgt je geld binnen 24 uur op je rekening gestort.

Ruim je zolder op, zoek spullen uit en verkoop wat je niet meer gebruikt op Marktplaats. Ik verkoop zeker iedere maand wel iets. Speelgoed van de kinderen. Kleding, maar ook bijvoorbeeld apparaten die we niet meer gebruiken. Marktplaats is top en meestal is adverteren gratis. Op deze manier verdien je binnen een paar minuten zo een paar tientjes, afhankelijk natuurlijk van wat je te verkopen hebt.

Verkoop wat je maakt. Maak je de mooiste kussens, maar eigenlijk alleen voor in je eigen huis? Maar vraagt iedereen wel waar ze die kussens kunnen kopen. Ho! Stop! Ondernemerskans. Zet ze op internet, bijvoorbeeld op Etsy.com, waar je allerlei creatieve uitingen kunt kopen en verkopen. Maak je de mooiste foto’s? Dan kun je die daar ook aanbieden tegen betaling. Supersnel, supersimpel. En je haalt er nog plezier uit ook.

Schrijf je een blog? Laat Google er dan advertenties op zetten door je aan te melden bij Google Adsense. Afhankelijk van het aantal bezoekers, kun je hier best een leuk zakcentje mee verdienen.

Bied je diensten online aan. Ja, dit klinkt een beetje dubieus, maar zo bedoel ik het niet. Op platform Fiverr.com kun je bijvoorbeeld tegen betaling voor mensen een logo ontwerpen of een tekst vertalen uit het Noors naar het Nederlands (ik roep maar wat). Profieltje aanmaken en wachten op je eerste klanten.

Verhuur via Airbnb. Knap je extra slaapkamer een beetje op, of de zolder, en biedt deze aan op Airbnb. Ik ken mensen die dit doen. Het levert ze een extra zakcentje op plus leuke contacten met mensen van over de hele wereld.

Houd een garage sale. Of een porch sale, zoals ze genoemd worden op Curaçao, waar we een paar jaar woonden. Voordeel: je hoeft niet te wachten tot Koningsdag. Het kan iedere dag van de week. Al zou ik persoonlijk een zaterdag adviseren. Verkoop alles wat je niet meer gebruikt, stal het uit op tafels en zorg voor wat wisselgeld. Bordje in de tuin, een aankondiging op de Facebook-groep van je dorp of stad en voilà: je bent er klaar voor.

Een eigen webshop kan een manier zijn om online geld te verdienen. Je zult dan zelf voorraad moeten hebben en dat is prijzig en een hoop gedoe. Via social media of affiliate marketing kun je ook online geld verdienen door artikelen van andere webshops aan te bevelen.

Goed in koken? Verkoop je maaltijden online, bijvoorbeeld door middel van ThuisGekookt.nl. Leuke extra opbrengst is dat je een hoop nieuwe mensen leert kennen op deze manier.

Mystery shopper. Je wordt dan, tegen betaling, op pad gestuurd naar een winkel of meerdere winkels, om te testen hoe je daar als klant behandeld wordt. De verdiensten zijn niet giga, maar toch zo een paar tientjes. En het lijkt me ook best tof om te doen.

Snel en makkelijk wat extra geld verdienen gaat dankzij het internet tegenwoordig supermakkelijk. Iedereen heeft iets wat geld waard is. Of dat nu talenten zijn, spullen of kennis. Ga eens na wat jij in huis hebt, letterlijk en figuurlijk, dat van waarde kan zijn voor anderen. En make an extra buck.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Over PorteRenee

PorteRenee is het grootste Nederlandse platform over personal finance. Van sparen tot besparen en van beleggen tot verzekeren. PorteRenee voorziet elke maand miljoenen Nederlanders van tips, tricks, informatie en inspiratie over alles wat met geld te maken heeft.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Bekend van

🥳 Dat vieren we met 30% korting. Gebruik de kortingscode PR150 in onze shop