Over PorteRenee

Toen Kasper en Renée elkaar leerden kennen, hadden ze geen euro op de bank. Ze besloten samen dat het anders moest en hielden zich daaraan. Ze gingen van € 40.000 in het rood, naar tonnen aan vermogen. Alles wat ze onderweg leerden, leren ze via PorteRenee nu ook aan jou.

Maar dat gebeurde niet overnight. Ze nemen je mee door de tijd.

2011

Nadat we elkaar leren kennen, zet Renée al snel noodgedwongen haar huis in de verkoop. De huizenprijs zijn extreem laag en we weten: dit gaat ons schulden opleveren. We gaan fanatiek aan de slag met onze financiën en lossen alvast af op de hypotheek wat kan.

2014

Na jaren wachten en midden in de kredietcrisis meldt een koper zich. Verkoop levert ons een schuld op van € 40.000. Gelukkig is het roer financieel om en kunnen we het allemaal afbetalen. Wat Een Geld!

2017

Ik werk als journalist en schrijf steeds meer over persoonlijke financiën. Kasper zegt op kerstavond: Waarom begin je niet een eigen website? Nog voor de jaarwisseling staan mijn eerste stukjes op PorteRenee.nl.

2018

PorteRenee trekt meteen veel bezoekers. Ik stop met mijn werk als journalist en ga vol voor PorteRenee. En dat vieren we met taart!

2019

Kasper zegt ook zijn baan op, spannend! En gaat fulltime voor PorteRenee werken.

2020

We lanceren onze eerste online cursus. Over grip krijgen op je inkomsten en uitgaven. Honderden mensen doen mee!

2022

Het mooie en chique kasboek dat we lanceren, getiteld ‘Money Planner’ belandt op nummer 1 in de bestseller top 60. Feest!

2024

Met een team runnen we PorteRenee. Vanuit ons fijne kantoor. Elke maand bereiken we meer dan een miljoen mensen. We gaan verder op onze missie: anderen laten zien hoe ze alles uit hun geld halen.

Leer het nu met de online PorteRenee cursus In Control
☑️ Stop met terugboeken
☑️ Krijg grip op impulsaankopen
☑️ Creëer meer ruimte om te sparen
☑️ Bereik eindelijk je doelen