Dit krijg je gratis of met korting op je verjaardag

Jarig zijn is leuk. Het betekent ook dat je op veel plekken gratis producten kunt scoren, of met een flinke korting. Renée zet de verjaardag-deals voor je op een rij.

Ik vierde mijn 37ste verjaardag met taart en ballonnen. En ook met heel veel nieuwsbrieven. Bedrijven waar ik ooit een aankoop deed, een klantenpas heb of die op een andere manier mijn geboortedag kennen, stuurden me kortingsbonnen en -codes. Veel belandde meteen in mijn digitale prullenbak. Sommige mails bewaarde ik, omdat ik er net wat nodig had. Ik ben niet vies van een fijne kortingscode, maar wilde me niet laten verleiden tot aankopen die ik niet van plan was.

Sommige bedrijven geven standaard korting aan iedereen die jarig is. Vaak is je identiteitsbewijs laten zien genoeg.
Online zijn de cadeautjes meestal alleen weggelegd voor nieuwsbrief-abonnees.

Ik zou zeggen: maak er vooral gebruik van.

Taart bij de Jumbo
Op je verjaardag krijg je 20% korting op gebak bij Jumbo supermarkt. Toch niet gek, als je toch al taart in huis moest halen.

Hema tompouce
Heb je een Hema klantenkaart? Dan kan je op je verjaardag een gratis tompouce ophalen bij de Hema. Wanneer je online bestelt, geldt deze korting dan weer niet.

Taart bij La Place
Ook bij de La Place mag je op je verjaardag een gratis taartje komen eten. Je moet dan wel lid zijn van het La Place extra-programma.

Snack bij McDonalds
Heb je de McDonalds app? Dan kan je tot een week na je verjaardag op vertoon van je ID-kaart een gratis hamburger, gratis kipnuggets of een gratis McFlurry krijgen.

Gratis chocola
Het is mijn lievelings: de chocoladereep in smaak karamel-zeezout. En op je verjaardag krijg je ‘m gratis bij de Lidl. Dan moet je je verjaardagscadeau wel eerst even activeren in de Lidl Plus app.

Dagje wellness
Wil je jezelf trakteren door op je verjaardag een dagje naar de wellness te gaan? Check even bij de sauna’s in de buurt of ze een verjaardag actie hebben. Bij sommige sauna’s mag je als jarige gratis of met korting naar binnen. Ook is soms de lunch gratis.

Dagje pretpark
We weten allemaal dat de Efteling vrij prijzig is, maar op je verjaardag mag je met € 12 korting naar binnen. Die korting geldt op de jaarrond ticketprijs van € 46 . Let wel goed op de voorwaarden, je moet namelijk ingeschreven staan voor de nieuwsbrief. En je moet minimaal met zijn tweeën komen. Je krijgt dan ook beide korting. Het geldt maximaal voor 6 personen. Bij Toverland, Bobbejaanland en Hellendoorn mag je zelfs gratis naar binnen op je verjaardag!

Uit eten
Bij sommige restaurants mag je gratis eten als je jarig bent. Vaak staat er wel in de voorwaarden dat je een minimaal aantal betalende eters mee moet nemen, maar als je toch al van plan was om met je familie of vrienden uit eten te gaan op je verjaardag, scheelt het als jij gratis mag.

New York Pizza
Haal je hier op je verjaardag pizza? Dan krijg je er een gratis lava cakeje bij (en die zijn zó lekker!).

Beauty bon
Bij veel beautywinkels en parfumwinkels krijg je op je verjaardag een kortingsbon. Vaak moet je dan wel een klantenkaart hebben. Bij Douglas bijvoorbeeld, krijg je een bon voor € 5 korting. Je moet dan wel voor minimaal € 30 bestellen.

Gratis film
Op je verjaardag kun je ook gratis naar de bioscoop. In ieder geval bij Kinepolis-bioscopen hebben ze die regel. Je moet ook hier wel lid zijn van de nieuwsbrief.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Over PorteRenee

PorteRenee is het grootste Nederlandse platform over personal finance. Van sparen tot besparen en van beleggen tot verzekeren. PorteRenee voorziet elke maand miljoenen Nederlanders van tips, tricks, informatie en inspiratie over alles wat met geld te maken heeft.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Bekend van

Download GRATIS ons zomerboek