PorteRenee Q&A: Is ons huwelijk een succes en willen we nog meer kinderen?

Renée & Kasper praten op PorteRenee vooral over geld. Maar ze hebben ook nog een privéleven. In deze Q&A beantwoorden ze voor één keer al jullie vragen hierover. Kijk je mee?

Ik krijg best veel vragen over mijn privéleven. Zeker via Instagram, waar je al wat meer meekrijgt van mijn leven los van werk. Meestal laat ik die vragen even gaan. Ik geef toe, ik vind het wat ongemakkelijk. Ik begon een paar jaar geleden een platform over persoonlijke financiën. Dat werd vanzelf heel persoonlijk, want het ging ook over ons eigen pad.

Het was nooit mijn of ons doel om met duizenden volgers ons leven te gaan delen. Maar dat deden we uiteindelijk wel. Van het moment dat we een aflossing deden op onze hypotheek, tot hoeveel zakgeld geven we ons kinderen of hoe zorgen we dat boodschappen niet al te duur worden. Dus zag je ook ons huis, mijn partner en af en toe mijn kinderen voorbij komen. En dan komen er dus vanzelf vragen binnen als: wil je nog meer kinderen? Of: hoe houden jullie je huwelijk goed?

Voor één keertje gaan we al die vragen beantwoorden in een Q&A. Ruim tien minuten lang ongegeneerd over ons privéleven praten. Kijk je mee?

En abonneer je vooral meteen op ons Youtube-kanaal voor meer Q&A’s en video’s die je niet wilt missen.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Over PorteRenee

PorteRenee is het grootste Nederlandse platform over personal finance. Van sparen tot besparen en van beleggen tot verzekeren. PorteRenee voorziet elke maand miljoenen Nederlanders van tips, tricks, informatie en inspiratie over alles wat met geld te maken heeft.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Bekend van

Download GRATIS ons zomerboek