PorteRenee Q&A: Is ons huwelijk een succes en willen we nog meer kinderen?

Renée & Kasper praten op PorteRenee vooral over geld. Maar ze hebben ook nog een privéleven. In deze Q&A beantwoorden ze voor één keer al jullie vragen hierover. Kijk je mee?

Ik krijg best veel vragen over mijn privéleven. Zeker via Instagram, waar je al wat meer meekrijgt van mijn leven los van werk. Meestal laat ik die vragen even gaan. Ik geef toe, ik vind het wat ongemakkelijk. Ik begon een paar jaar geleden een platform over persoonlijke financiën. Dat werd vanzelf heel persoonlijk, want het ging ook over ons eigen pad.

Het was nooit mijn of ons doel om met duizenden volgers ons leven te gaan delen. Maar dat deden we uiteindelijk wel. Van het moment dat we een aflossing deden op onze hypotheek, tot hoeveel zakgeld geven we ons kinderen of hoe zorgen we dat boodschappen niet al te duur worden. Dus zag je ook ons huis, mijn partner en af en toe mijn kinderen voorbij komen. En dan komen er dus vanzelf vragen binnen als: wil je nog meer kinderen? Of: hoe houden jullie je huwelijk goed?

Voor één keertje gaan we al die vragen beantwoorden in een Q&A. Ruim tien minuten lang ongegeneerd over ons privéleven praten. Kijk je mee?

En abonneer je vooral meteen op ons Youtube-kanaal voor meer Q&A’s en video’s die je niet wilt missen.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!