PorteRenee Playlist: voor muzikale money motivatie

Je administratie doen saai? Niet meer met de PorteRenee Playlist.

Ik gooi het er maar meteen uit: de administratie doen is ook niet mijn hobby. Ik doe liever iets anders, maar vind het wel heel fijn als het gedaan is. Dus als dat pak bonnetjes uit mijn portemonnee is verdwenen en keurig is verwerkt. Omdat ik mijn zaken op orde wil hebben, vind ik het belangrijk om mijn administratie up-to-date te houden. Zo kan ik precies zien wat binnenkomt en wordt uitgegeven, en waaraan.

Het motto van De Belastingdienst: Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Wij zeggen: we kunnen het wél leuker maken. Daarom hebben we voor jullie een PorteRenee Playlist aangemaakt. Hierop vind je allerlei lekkere money songs. Van All about the money van Meja tot Rich Girl van Gwen Stefani. En van Bills, bills, bills van Destiny’s Child tot It’s money that I love van Randy Newman.

LEES OOK: 15 lessen die ik leerde van 15 jaar ondernemen

Dus als je nu je administratie doet of bijvoorbeeld je Money Planner aan het invullen bent, kun je dat doen met een beetje muzikale PorteRenee motivatie.

Je vindt de playlist hier op Spotify.

Interessant? Bewaar de afbeelding hieronder op één van je borden op Pinterest!

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Over PorteRenee

PorteRenee is het grootste Nederlandse platform over personal finance. Van sparen tot besparen en van beleggen tot verzekeren. PorteRenee voorziet elke maand miljoenen Nederlanders van tips, tricks, informatie en inspiratie over alles wat met geld te maken heeft.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Bekend van

Ontvang vanaf maandag GRATIS 7-daagse challenge ‘Voorjaarsschoonmaak’