Niet spenden maar geld verdienen op Black Friday: zo doe je dat

We worden massaal verleid om geld uit te geven rond Black Friday. Maar je kunt Black Friday ook gebruiken om geld te verdienen. Op deze manieren heb je zo minstens een paar tientjes extra in je zak. 

Word jij al gek van al die Black Friday reclames? Of smul je ervan? Ondanks dat ik vrij stevig in mijn schoenen sta – aanbiedingstechnisch – moet ik me ook schrap zetten, hoor. Ik heb de aanbiedingen deze week gebruikt om goedkoop speelgoed in te slaan voor de feestdagen. Waar ik dat doe, tip ik straks nog. Maar je kunt een week als deze ook gebruiken om juist geld te verdienen. Want er zijn ook aanbiedingen die je direct geld opleveren. Daar maak ik graag gebruik van en die extra centen gun ik jou in deze dure maand ook. Dus ik zou zeggen: cashen maar.

Dikke(re) overstapbonus bij energieleverancier

Wil je al een tijdje overstappen van energieleverancier? Doe het nu! Veel energieleveranciers geven altijd al een cadeau. Soms krijg je iets materieels: een fiets of een tablet. Vaak ook krijg je een geldbedrag, wat ik persoonlijk nog veel fijner vind. Het leuke is: die bonussen zijn in veel gevallen nog net iets hoger rond Black Friday. Hoera voor de energiemaatschappijen die ook meedoen met Black Friday! Dus surf naar vergelijkingswebsite PriceWise en kijk wat er voor jou extra te halen valt.

50 euro cadeau bij de bank

Ken je de bank Knab al? Ik tot voor kort alleen van naam. Maar ik heb er sinds een paar maanden een rekening en ik ben echt fan. Superfijne app. Gebruiksvriendelijk en snel. Je merkt meteen dat dit écht een online bank is. Geen ouderwetse bank die ook even een app heeft gemaakt. Zij denken online en dat is zó fijn. Ze hebben nu een fijn lokkertje. Als je klant wordt krijg je €50,- cadeau als je hun overstapservice gebruikt. Verder geen haken en ogen, gewoon op je rekening gestort. Dus hoppa, door een rekening te openen via deze link, heb je al meteen €50,- verdiend.

Nog goedkoper cultureel doen

Ken je de CJP kaart nog? Voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar is dit dé manier om supergoedkoop allerlei culturele uitjes te doen. Die pas geeft je echt niet alleen korting op balletvoorstellingen in de schouwburg. Nee, hoor. Ook concerten, bioscopen, theaters en filmhuizen doen mee. Ook zij zijn Black Friday-fan. Je krijgt nu tot 75% korting op je pas. Dat is dus dubbele winst. Het levert je misschien niet meteen geld op je rekening op. Maar het bespaart je wel twee keer geld uitgeven. Één keer op de pas, en daarna nog een keer op alle toffe dingen die je ermee kunt doen. Klik hier om naar CJP te gaan

Lagere hypotheek

Misschien staat je hoofd er niet naar, maar check het toch eens. Of je hypotheek oversluiten voor jou voordelig is. Ik hoorde laatst van een financieel adviseur het verhaal van een man die zichzelf 400 euro netto per jaar bespaarde door over te sluiten. Die nam het er nu van. Hij maakte mooie reisjes en genoot van het geld dat hij opeens te spenderen had. Hoe tof is dat? Best de moeite waard dus om te kijken of dat voor jou interessant is. Check dat op Hypotheekoversluiten.com

Zorgverzekering oversluiten? Deze geheimen zorgen voor een lagere premie

En dan had je nog mijn goedkope-speelgoed-tip van me tegoed. Ik ben altijd al groot fan van het speelgoed van Lidl. Dat heb ik al vaker gezegd. Dus ondanks dat ik geen grote Black Friday-spender ben, maak ik wel gebruik van Black Friday bij de Lidl-shop. Voor een ieder die nog wat cadeautjes nodig heeft, of gewoon zomaar kind, partner, familie, vrienden of zichzelf wil verwennen met een presentje: check de Black Friday aanbiedingen in webshop van Lidl!

Laat je in de comments even weten hoe jij Black Friday en die hele week er omheen ervaart? En heb je er nog wat centen aan kunnen verdienen?


OP WEG NAAR EEN RIJK(ER) LEVEN

Bestel ‘m hier

101 beste geldtips.
Dit zijn de tips die mij uit de schulden hielpen, richting een grotendeels afgelost huis, een volle spaarrekening en een geweldige relatie met geld.

Voor €14.99 op weg naar een rijk(er) leven

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!