Deze producten koop je met korting bij de drogisterij

Voor shampoo, tandpasta en douchegel ga je naar de drogist. Dat weet je natuurlijk allang. Maar deze producten scoor je ook met korting bij de drogisterij. Ik deel er 5.

Door Minke

Korting en drogisterij, twee woorden die ons als muziek in de oren klinken. Superdeals kun je er dan ook zeker vinden. Deze vijf producten koop je met korting bij de drogisterij.

Snoep en snacks 

Over het algemeen geldt dat je voor de beste deals op etenswaren naar de supermarkt gaat en voor persoonlijke verzorging naar de drogisterij. Toch is het altijd slim om even te rekenen als je een van jouw favoriete snacks in de aanbieding ziet bij de drogist. Soms zijn de deals namelijk beter dan je ze ooit in de supermarkt zal vinden. Let daarvoor ook goed op de inhoud van de verpakking. Daar kan ook een verschil in zitten waardoor het voordeel groter wordt.

A-merk vaatwastabletten 

Groot voordeel van drogisterijen is dat vaatwastabletten meestal in grote verpakkingen worden verkocht. Hierdoor zijn ze per stuk goedkoper dan bij de supermarkt. Ook al kunnen ze bij de supermarkt geweldige aanbiedingen hebben met meer dan 60% voordeel, het is altijd verstandig om te kijken naar de prijs per tablet. Hetzelfde geldt trouwens voor wasmiddel van A-merken. Daar heb je soms de zogeheten ‘jaarboxen’ die heel voordelig kunnen zijn. Overigens zijn A-merken wel vaak een stuk duurder dan huismerken, terwijl de huismerken van bepaalde winkels ook altijd goed uit de testen komen. Dit is dus een afweging die je zelf moet maken. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur.

Huishoudproducten

Net als op vaatwastabletten zijn de deals bij de drogist veel beter op andere huishoudproducten. Let vooral op als er naast een gewone actie ook nog een gratis product wordt weggeven. Dit kan namelijk de aanbieding nog aantrekkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een fles toiletreiniger bij aankoop van vijf stuks toiletblokken. Reken ook vooral uit wat je per liter, gram of stuk betaalt ten opzichte van andere merken. Net zo goed als je dat bij je etenswaar moet doen in de supermarkt, is dit de manier om uit te rekenen of je te maken hebt een goede deal. 

Make-up 

Wellicht ga je voor make-up eerder naar een parfumerie. Je kunt daar ook de duurdere merken kopen. Die in veel gevallen ook wel van een andere kwaliteit zijn. Dat neemt niet weg dat er ook bij de drogisterij make-up te vinden is die van heel goede kwaliteit is. En zelfs zonder acties kosten deze vaak maar een fractie van de prijs die je bij een parfumerie betaalt. Doe een beetje research en je weet welke producten je net zo goed voor een lekkere budget prijs kunt aanschaffen. Wacht ook nog even scherpe aanbiedingen af om extra te besparen. De producten waarvan je niet dezelfde kwaliteit kunt vinden bij de drogisterij kun je dan altijd nog inslaan tijdens een aanbieding van de parfumerie. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday. 

Randproducten 

Bij drogisterijen hebben ze tegenwoordig ook steeds meer items die je er eigenlijk niet zou verwachten. Denk aan kleding, woonaccessoires, speelgoed en kantoorartikelen. Juist daarom is dit een goede plek om hier op koopjes te jagen. Zeker tijdens de sale-periode kan dat veel schelen. Denk aan heerlijke fleece pyjama’s voor een paar euro, populaire spelletjes voor de helft van de normale prijs en zelfs merk speelgoed met flinke korting.

Sowieso is de uitverkoop een goed moment om korting te scoren bij de drogisterij. Naast de randproducten en etenswaren hebben ze ook goede deals met producten die uit het assortiment zijn. Koopjesjagen dus, want ook daarbij zijn geen twee drogisterijen met dezelfde acties.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Over PorteRenee

PorteRenee is het grootste Nederlandse platform over personal finance. Van sparen tot besparen en van beleggen tot verzekeren. PorteRenee voorziet elke maand miljoenen Nederlanders van tips, tricks, informatie en inspiratie over alles wat met geld te maken heeft.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Bekend van

🥳 Dat vieren we met 30% korting. Gebruik de kortingscode PR150 in onze shop