PorteRenee Money Planner

€ 21,99
De Money Planner helpt je om ein-de-lijk goed inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. Zodat je geldlekken kunt dichten en meer geld overhoudt.
(Let op: dit is de compleet vernieuwde editie met nieuwe teksten en vormgeving. Het boek komt op 21-11 uit)Dit vind je o.a. in de nieuwe Money Planner:
  • Maandelijks al jouw inkomsten en uitgaven op een rij
  • Financiële doelen stellen
  • Passende budgetten opzetten
  • Het inspirerende verhaal van auteur Renée (van schulden naar vermogen)
  • Volop tips en tricks die je iedere maand (iets) rijker maken
Denise
Lees verder
Een super mooi boek, handige tips staan erin. Het kasboek is overzichtelijk en duidelijk. Samen met mijn partner eindelijk zonder ruzie het over de financien gehad. Ik geef nogal veel geld uit, en ik hoop dat dit boek me vooruit gaat helpen. Na het boek ingevuld te hebben, heb ik echt het gevoel meer inzicht te hebben en weet ik waar het geld heen gaat en hoe nu verder. Het blijkt dat we aardig wat geld over houden. Maar qua boodschappen kan het echt flink beter. Het is leuk, duidelijk en vlot geschreven. Bij twijfel gewoon doen, je wordt er alleen maar beter van. En de prijs is ook goed. Het is betaalbaar.
Manuela
Lees verder
Persoonlijk ben ik erg onder de indruk hoe het boek eruit ziet. Mooie stevige kaft, leuke moderne vormgeving en veel persoonlijke verhalen erbij die je motiveren om met het boek aan de slag te gaan. De tekst is erg prettig geschreven, vind ik. Het is niet een boek met alleen maar elke maand dezelfde soort invulbladen, maar de maanden hebben ook elke maand een thema. Eerlijk gezegd ben ik onder de indruk van het boek, en het motiveert je om met je eigen budget aan de gang te gaan!