Weekvlog #2: Mijn spaardocument, de hel op aarde en eindelijk iets ‘unboxen’

Even een kwartiertje relaxen? Kijk mee naar weekvlog nummero 2. Hierin bestel ik Hello Fresh, krijgt mijn man complimenten van een kijker, ga ik keihard van de glijbaan en laat ik mijn spaardocumentje zien. 

We hebben zoveel leuke reacties gekregen op de eerste weekvlog, vorige week. Dus gaan we ermee door. Deze week zie je weer volop beelden uit ons leven. Je kunt de video hieronder zien. Maar het zou ook tof zijn als je je abonneert op ons kanaal. Zodat je geen aflevering mist.

Hier check je ook de allereerste weekvlog van PorteRenee

Zoals je ziet is de nieuwe vlogcamera nog niet gekocht. Welke is nou echt de beste? Ik hoor het graag als je een gouden tip hebt. Verder: gewoon kijken. En even reageren natuurlijk. Want ik ben bijvoorbeeld wel benieuwd naar hoe jullie je spaarvordering bijhouden. Hebben jullie ook een spaardocumentje? Let me know in de reacties op Youtube!

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!