STAP 4: You did it!

In vier weken hielp ik ruim 3.000 volgers van PorteRenee op weg naar een fijn spaarsaldo. Alle tips, tricks, huiswerkopdrachten en inspiratie zijn nu vrij toegankelijk voor iedereen. Op weg naar een overvolle spaarrekening. Je kan het!

Je hebt de PorteRenee Spaarchallenge volbracht. Je beloning is (hopelijk) het spaargeld op je spaarrekening. Hieronder nog wat laatste trucs, tricks en een toffe downloadable.

10 (be)spaartips die voor mij het beste werken

Sommige gebruik ik letterlijk iedere dag. Kies wat bij jou past en laat het je helpen bij het vullen van die spaarbarometers!
Lees ze alle 10

VIDEOBoodschappen. Daar kreeg ik de laatste weken de meeste vragen over. Hoe krijg je dat een beetje betaalbaar? Ik laat in deze video zien hoe ik het doe. En wat overblijft?
Naar de spaarrekening natuurlijk.

BINGO

Download de PorteRenee spaarbingo-kaarten

Iedere maand spaar je de bedragen op de kaarten bij elkaar. Afstrepen en: BINGO! Elke kaart levert je tussen de 200 en 300 euro op. Lekker, toch?

Die spaarcenten van jou verdienen wat rente!

Zeker als je ze voor langere tijd laat staan. Heb je wel eens gehoord van een deposito? Dat is een spaarvorm waarbij je meer rente krijgt, omdat je geld voor een bepaalde tijd vast zet. Op de site van LeasePlan Bank (Doe mijn spaarcentjes daar de groeten!) kun je in de Depositocalculator uitrekenen hoeveel rente/geld dat nou scheelt.

Wat je nog meer kunt doen

Hopelijk heb je de SpaarSmaak te pakken. Deze 4 acties helpen je om te blijven sparen. En zo hoef je PorteRenee ook niet te missen 🙂

Word lid van de Groep van PorteRenee op Facebook

Hier kun je aan andere leden en aan mij je vragen stellen, maar ook even je gal spugen wanneer het tegenzit of juist juichen wanneer je als een trein gaat!

Abonneer je op de PorteRenee-nieuwsbrief

Zo kan ik je blijven motiveren per email.
Aanmelden doe je hier.
En vergeet natuurlijk niet om af en toe te kijken op de site.

Pak nu je agenda

En plan iedere maand een ochtendje/middagje/avond om je financiën even door te spitten. Zo blijf je scherp en blijft je spaargeld groeien.

PorteRenee Youtube!

We gaan met PorteRenee steeds meer video’s maken die je (hopelijk) helpen je spaardoelen te halen. Klik hier om je te abonneren!

Liefs,

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!