Bingo sparen

Bingo sparen. Doe je mee?

Views 1.04k

Sparen leuk maken is de key. Dan gaat het bijna vanzelf. Een manier om dat te doen is Bingo Sparen. Wij maakten (gratis) kaarten voor jullie. Doe je mee?

Als ik vertel dat sparen mijn hobby is, lachen mensen me uit. Midden in mijn gezicht. Het is al heel vaak gebeurd. Ik haal mijn schouders erover op. Ik ben blij met mijn hobby en die heeft me gedurende de jaren al heel wat gebracht. Sparen kan écht heel leuk zijn. Als je een doel voor ogen hebt dat je dolgraag bereikt, is het toch geweldig om steeds dichter bij dat doel te komen. Steeds een paar euro dichter bij die reis naar Disneyland Parijs. Wie vindt dat nou niet leuk?

Bingo sparen

Voor iedereen die moeite heeft om de fun van sparen in te zien, zijn er allerlei manieren om van sparen écht een spelletje te maken. Een daarvan is Bingo Sparen. Dat betekent dat je ouderwetse bingokaarten gebruikt om te sparen. Je weet wel, zo’n vierkant papiertje met random getallen erop. Als je ze allemaal afstreept, heb je een bingo. En eigenlijk geldt dat voor deze manier van bingo-en ook.

Hoe werkt het?

Je kiest een kaart. De getallen die daarop staan, spaar je binnen één maand bij elkaar. Je kunt zelf kiezen welke getallen je wanneer doet. Ik kan me voorstellen dat je aan het begin van de maand wat meer kunt doen dan aan het einde van de maand. Dus streep dan eerst een wat hoger bedrag weg en zet exact dat bedrag op je spaarrekening of doe het geld in je spaarvarken. Je streept de getallen door zodra je het getal dat erbij hoort, hebt gespaard. Aan het einde van de maand moet je kaart vol zijn en heb je bingo. Jouw prijs is een volle(re) spaarrekening.

LEES OOK: Spaartips voor jouw levensfase

Je kunt gewone bingokaarten gebruiken, maar de bedragen zijn dan vaak wat hoog. Dus hebben wij voor jullie speciale PorteRenee Bingo Spaarkaarten gemaakt. De kaarten die wij maakten zijn per stuk tussen de 150 en 250 euro waard. Er staan concrete bedragen op maar soms ook woorden, bijvoorbeeld: je eigen leeftijd. Bij mij zou dat dus 35 euro zijn. Wil je meer sparen dan er totaal op de kaart staat? Neem er dan bijvoorbeeld twee per maand. Kun je niet zoveel sparen? Dan neem je één kaart en probeer je ‘m zo snel mogelijk vol te krijgen, maar hoeft dat niet binnen een maand. Jij bepaalt de regels. Je kunt de kaarten zo vaak uitprinten als je wilt en dus hergebruiken tot je spaarrekening nokkie vol is.

DOWNLOAD HIER JE KAARTEN

Veel plezier met sparen en we hopen dat je snel bingo hebt!

Interessant? Bewaar de afbeelding hieronder op één van je borden op Pinterest!

Wil je nog meer inspiratie?
Check de wekelijkse nieuwsbrief van PorteRenee!
Je ontvangt dan ook de wereldberoemde PorteRenee kleurplaten voor de nodige motivatie.