Normaal inkomen en 8x per jaar op vakantie. Kelly vertelt hoe!

Alleenstaande moeder Kelly verdient 2350 euro netto per maand en gaat daar – dankzij handig besparen – 8 keer per jaar van op vakantie. Massale verbazing in de krant. ‘Ze moet een sugardaddy hebben.’ Onzin! Kelly legt uit hoe ze dit flikt.

Kelly kwam in een artikel in de Volkskrant aan het woord onder de kop ‘budgetteren kun je leren.’ Ze vertelde daarin dat ze van 2350 euro netto per maand, niet alleen haar eigen boontjes dopt, voor haar kind zorgt, maar ook nog eens 8 keer per jaar op vakantie gaat. De reacties? Die waren er wel. Zoals die van een columniste van dezelfde krant. Die vroeg zich meteen af of Kelly soms een sugardaddy had, of ergens gratis woonde. Flauw, vind ik dat. Dat zij zich niet voor kan stellen dat het kan, betekent niet dat het niet kan. Dus ging de krant terug naar Kelly om haar wat extra vragen te stellen. Want in plaats van meteen te roepen dat het onmogelijk is, kun je beter vragen hoe ze het doet. Niet dat we allemaal 8 x op vakantie willen per jaar, maar meer doen met je geld is iets wat iedereen wel wil, toch? Dus vertelt Kelly hoe ze het doet: met een prima maar niet bizar hoog salaris, zo luxe leven?

Dat leverde een mooi verhaal op, dat je écht even moet lezen. Lees het hier.

En laat vooral weten wat jij vindt. Inderdaad een bovennatuurlijke prestatie zoals de krant oordeelt, of prima haalbaar wanneer dit is wat je gelukkig maakt?

Lees ook: 10 bespaartips voor op vakantie

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Over PorteRenee

PorteRenee is het grootste Nederlandse platform over personal finance. Van sparen tot besparen en van beleggen tot verzekeren. PorteRenee voorziet elke maand miljoenen Nederlanders van tips, tricks, informatie en inspiratie over alles wat met geld te maken heeft.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Bekend van

Ontvang vanaf maandag GRATIS 7-daagse challenge ‘Voorjaarsschoonmaak’