STAP 1: Zo stel je spaardoelen het beste

Doe mee met de spaarchallenge

In vier weken hielp ik ruim 3.000 volgers van PorteRenee op weg naar een fijn spaarsaldo. Alle tips, tricks, huiswerkopdrachten en inspiratie zijn nu vrij toegankelijk voor iedereen. Doe er je voordeel mee en stap aan boord van onze Spaar-Trein! Je kan het!

Stap 1: Bepaal je doel(en)

Je allereerste beetje spaargeld, een extra aflossing op je hypotheek of genoeg geld voor die ene mooie tas. Wat je spaardoel ook is, ik leg je in deze blog precies uit hoe je deze op een goede manier uitschrijft. Je doel op deze manier uitschrijven help je gemotiveerd te blijven. Lees je mee?

VIDEOVolhouden, ja dat zul je moeten doen om je spaardoel te bereiken. Dat gaat je lukken als je je motivatie hoog houdt. Daarom vertel ik in deze video hoe sparen mijn leven heeft getransformeerd en hoe het dat ook voor jou kan doen.

En nu zelf aan de slag

HUISWERK!

We maakten een prachtige printable voor je, die je uit kunt draaien en in kunt vullen. Hierop kun je je spaardoel uitschrijven. En vergeet dat niet op een S.M.A.R.T-manier te doen, hè?

Eenmaal ingevuld hang je ‘m natuurlijk op je koelkast om jezelf te herinneren aan je doelen. En dan lukt het zeker!

Spaardoelcalculator

Je kunt bij het bepalen van je spaardoelen de spaardoelcalculator van LeasePlan Bank gebruiken. Die rekent omgekeerd voor je. Dus eerst je doel, dan de tijd die je jezelf daarvoor geeft, waaruit je maandbedrag rolt. Scheelt een hoop rekenen! Check dat vooral.

Spaarse allemaal! Klik hier voor stap 2


Liefs,

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!