Impulsaankopen zijn als junkfood

Die vent van mij is flink afgevallen de laatste tijd. Niet dat dat perse de focus was, het was een side effect van gezonder leven. APPLAUS!

De overeenkomst tussen fysiek gezonder worden en financieel gezonder worden is eigenlijk heel groot. Je wilt lekker snel en makkelijk. Bij eten betekent dat junk food, bij je financiën zijn dat impulsaankopen. Je weet misschien wel dat je gezonder moet eten. Je gaat niet op de weegschaal staan om het feit dat je zwaarder bent geworden, te ontkennen. Net zoals je je financiën niet op een rijtje zegt, omdat je de waarheid niet onder ogen wilt komen. Je kop uit het zand halen is de eerste stap. Voor een gezonder lijf én voor een gezondere financiële situatie.

Wij proberen elke dag jullie Weight Watchers te zijn op financieel gebied. Daar gaat het ook niet perse meer om afvallen, maar om gezonder leven. En jullie via al onze kanalen te reminden aan hoeveel er te winnen valt, wanneer je je huidige situatie onder ogen komt en van daaruit naar beter gaat streven. Doe elke dag één ding om je vooruit te brengen.⁠

Dit is een social post

Dit bericht is ook geplaatst op Instagram.


BESTEL ALVAST: DE NIEUWE MONEY PLANNER
  • Bestel hier en ontvang de Money Planner direct op de deurmat zodra die gedrukt is
  • Je krijgt ook 12 motiverende podcasts bij het boek
  • Én de gratis begeleidende cursus die je alleen bij de eerste druk krijgt