Mijn voornemen: nieuwe budgetten stellen

Op vakantie worden dingen vaak opeens helder. Zoals dat ik dit soort siësta’s ga missen. Dat mijn kinderen veel te snel groot worden. Dat ik voortaan elke woensdagochtend wil gaan zwemmen. Dat ik echt eens goed voor mezelf ga shoppen, want het is nodig.

Dat ik werk anders in wil delen. Dat mijn doelen toch net wat anders liggen dan ik dacht. Dat een cursus draaien met PorteRenee hard werken is maar ook zo ontzettend leuk dat we dat vaker gaan doen. Dat mijn man en ik elkaar nog altijd heel leuk vinden. Zonder al die verplichtingen voelt het weer helemaal vrij en blij. En ga maar zo door.

Ik vind mijn werk zo heerlijk dat ik vakantie soms moeilijk vind. We gaan niet voor niks twee weken, die heb ik wel nodig om echt los te komen. Maar dat gevoel heb ik nu te pakken. Vakantie is het geld echt waard voor ons. En dan is de grote uitdaging om die voornemens na thuiskomst ook waar te maken.

Financieel heb ik er ook een paar: budgetten opnieuw stellen. Mezelf misschien wat meer uitbetalen uit het bedrijf. Die twee abonnementen die ik bijna vergeten was, opzeggen. Hoe gaat het met jouw financiële voornemens? Het hoeft er geen 1 januari voor te zijn, dinsdag 5 oktober werkt ook prima!

Dit is een social post

Dit bericht is ook geplaatst op Instagram.

Meer van dit soort verhalen lezen? Like ons op Facebook!