Een half uurtje over geld praten werkt!

Elke vrijdag zitten we in dit fijne hoekje een half uur te kletsen over geld. Dat deden we voorheen zonder microfoon en zonder camera erop. Gewoon aan de keukentafel. Inmiddels delen we dit alweer jarenlang met jullie onder de naam PorteRenee podcast. Trouw elke vrijdag.

 

Het is voor ons allebei nog altijd een hoogtepunt van de week. We beantwoorden jullie vragen over geld, die jullie via een ingesproken bericht op Whatsapp aan ons stellen. En we hebben gewoon ook heel veel lol. We moeten in dat half uur altijd wel lachen. Om elkaar, met elkaar. Het is gezellig en hopelijk horen jullie dat thuis ook.

 

Misschien ben jij niet zo’n podcast luisteraar. Ik zelf persoonlijk ook niet zo. Maar geef onze podcast eens één keer een kans. Er staat net weer een nieuwe aflevering van een half uur online. Vers van de pers, vandaag. Je vindt deze op PorteRenee.nl/podcast of natuurlijk op Spotify of favoriete speler. En vergeet niet te abonneren.

 

Het kost je niks. We maken de podcast elke week met veel plezier gratis voor jullie. In de hoop jullie een half uurtje per week gezelschap te houden terwijl we allemaal ook nog wat leren over geld. En het werkt. We hebben zoveel trouwe luisteraars die hun financiën ook nog eens steeds beter op orde krijgen. Helemaal blij mee! Leuk als jij er vanaf nu ook bij bent.

Dit is een social post

Dit bericht is ook geplaatst op Instagram.

Meer van dit soort verhalen lezen? Like ons op Facebook!