Doe wat met jouw gouden idee!

Deze foto lijkt een gewone selfie van mij en Kasper. Maar het is meer. Deze foto maakten we op het kantoor van de notaris in ons dorp. Wat we daar deden? Van PorteRenee een B.V. maken. Dat was best een momentje voor ons.

We begonnen PorteRenee.nl eind 2017, als een hobby project. Nou ja, eigenlijk was het mijn poging om in contact te komen met gelijkgestemden. Mensen die het ook leuk vonden om het te hebben over besparen, over sparen, die misschien ook aflosten op hun hypotheek en waren begonnen met beleggen. Want in mijn directe omgeving werd daar écht niet over gepraat. Des te blijer ben ik nu met alle volgers, luisteraars en lezers. Ik ben niet meer alleen. Hoera!

Ik wil je met deze post ook inspireren om ideeen uit te voeren. PorteRenee was niets meer dan een idee, een paar jaar geleden. Nu is het een groeiend bedrijf waar we van kunnen leven. Genoeg mensen lopen met een idee rond en doen er nooit wat mee. Een idee voor een bedrijf, een side hustle, een dienst, een product. Zo zonde. Dus, jij daar, ga ermee aan de slag. Eerst maar eens in de avonduren na je gewone baan, bijvoorbeeld. Zo begonnen wij ook! Doe onderzoek, leer wat je moet leren en ga ervoor. Het grootste risico dat je loopt is dat het misschien wel lukt!?

Dit is een social post

Dit bericht is ook geplaatst op Instagram.


BESTEL ALVAST: DE NIEUWE MONEY PLANNER
  • Bestel hier en ontvang de Money Planner direct op de deurmat zodra die gedrukt is
  • Je krijgt ook 12 motiverende podcasts bij het boek
  • Én de gratis begeleidende cursus die je alleen bij de eerste druk krijgt