Billendoekjes, speelgoed en luiers goedkoper? Zo doe je dat.

Kinderen zijn duur! Dus is een beetje bezuinigingen op de kosten die je maakt voor je kroost, altijd welkom. Ik zet mijn beste bespaarplekken, als het om mijn kinderen gaat, voor je op een rij.

Lang leve online shoppen voor de kinderen. Als ik iets nodig heb voor mijn twee zoontjes, koop je dat in 90% van de gevallen via internet. Ik merk dat het – als je even goed vergelijkt – online vaak voordeliger is. Zo zijn zelfs luiers goedkoper. Omdat ik in een klein dorp woon, bespaar ik mezelf zo ook de kosten van naar het dorp verderop rijden. Als ik online koop, doe ik dat in de meeste gevallen met korting. En waarom zou ik die goede kortingen voor mezelf houden? Dus deel ik mijn online adresjes nu ook met jou. Doe er je voordeel mee.

Luiers. Ik gebruik zelf twee soorten luiers door elkaar. Die van het eigen merk van de Albert Heijn en die van Pampers. Die laatste gebruik ik vooral voor de nacht, omdat ze dan gewoon net wat minder snel lekken. Ik koop mijn Pampers meestal bij Bol.com. Daar verkopen ze maandboxen. Dat zijn enorme boxen, die netjes en voor niks aan de deur worden bezorgd. Zo zijn mijn luiers goedkoper en het scheelt me een hoop gezeul. Soms zijn ze elders nog goedkoper, maar dan moet ik alle folders afstruinen en er met de auto naartoe. Daar heb ik niet altijd zin en tijd voor.

Lees ook: Bespaar met deze tips 3550 euro per jaar op wat je gezin kost

Wil je wel de folders checken? Doe dat dan op een effectieve wijze via Reclamefolder.nl. Echt een uitkomst, dit. Je toetst in wat je zoekt en je krijgt de winkels waar dit in de aanbieding is. Zo word je niet verleid allerlei andere spullen te kopen, die dan wel in de aanbieding zijn maar je niet écht nodig hebt.

Zwembadje. Waterpistooltjes. Of zo’n octopus waar je je tuinslang aan vast kunt maken, die door al zijn armen water door je tuin spuit. Mijn kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Ik koop vaak speelgoed op Marktplaats maar dit soort dingen toch liever nieuw. Mijn go-to-plekje voor speelgoed online is internet-toys. Nu kun je gelijk gebruik maken van minimaal 40% korting op Waterspeelgoed.

Neutral billendoekjes. Het zijn niet de allergoedkoopste doekjes, maar ik vind het wel de fijnste. Zo zonder al die parfum-toevoegingen. Normaal zijn ze 2,99 euro per pak. Dan zou het dus voor acht pakken in totaal neerkomen op ruim 23 euro. Nu zijn ze in de aanbieding, acht pakken, voor 17,94 euro. Ik heb het even vergeleken online en dit is echt een goede aanbieding. Dus is dit puur natuur merk jouw favo merk, sla dan vooral lekker in.

Boeken. Natuurlijk, die haal je bij de bibliotheek voor niks. Superleuk uitje en bespaart een hoop geld. Toch zijn er soms boeken die je gewoon wilt hebben en houden. Zoals mijn zoontje gek is van Tiranosaurus Drup, een boek over een dino die zich niet thuis voelt bij zijn familie. Om boeken te kopen ga ik naar voordeelboekenonline. Check hier de Goedkope kinderboeken.

Zeeman. Ja, dit is misschien een heel suffe tip, maar voor kleding voor mijn zoontje van 1 jaar, ga ik toch echt naar Zeeman. De ouderwetse stenen winkel, of de online versie op Zeeman.com. Rompertjes zijn hier bijvoorbeeld supergoedkoop en goed. Zou helemaal top zijn als ze nog beter gaan scoren op duurzaam ondernemen. Lezen jullie mee, hoge dames en heren bij Zeeman?

Hebben jullie nog goede adresjes? Deel ze vooral in de comments.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!