geldhoroscoop

Geldhoroscoop: Er komt geld naar je toe deze week Maagd

Views 6.86k


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

♈ RAM

Hoewel je best tevreden bent met je huidige baan, ben je toch aan het nadenken over het maken van een flinke sprong vooruit of misschien zelfs een verandering van richting. Dit hoeft wat jou betreft niet direct morgen, maar met alvast een beetje rondkijken is niets mis. Rond de herfst zitten er mooie nieuwe ontwikkelingen voor je in het vat, dus met een goede voorbereiding is de kans op succes redelijk groot. Financieel zit je goed deze week.

♉ STIER

Omdat het je op financieel gebied lekker voor de wind gaat ben je niet heel serieus bezig met het verhogen van je inkomen. Het belangrijkste voor jou is dat je genoeg hebt om van rond te kunnen komen en dat is het geval. Meer werken voor extraatjes hoeft niet zo van jou. Liever geniet je van je vrije tijd en van een goede nachtrust. En van je vrienden, vooral degenen die je al een poosje niet hebt gezien. Jullie hebben elkaar na al die tijd meer dan genoeg te vertellen!

♊ TWEELINGEN

Het is weer de hoogste tijd om jezelf eens fijn in het nieuw te steken. Gelukkig kun je het ook makkelijk missen, dus wat let je? Ga lekker de stad in of schuim je favoriete webshops af naar mooie, frisse, nieuwe items. Vooral kleding en bijpassende accessoires hebben nu je interesse. Verder komt er uit het niets een leuke opdracht jouw kant op waarmee je ook nog een heel aardig bedrag kunt verdienen. Nou, dat kun je dan weer mooi wegstrepen tegen de kosten van je nieuwe garderobe. Top!

♋ KREEFT

Als je nieuwe plannen hebt op het gebied van werk of bezig bent met het zoeken naar een (andere) baan, stuit je deze week helaas op wat vertraging. Geen goed moment dus om je dromen na te jagen al kan het natuurlijk nooit kwaad om voor jezelf alvast een plan van aanpak te maken of een lijst samen te stellen van bedrijven waar je graag zou willen werken. Wel is dit een goede week om een belangrijke beslissing te nemen met betrekking tot je financiën.

♌ LEEUW

Niet alleen is er kans dat je moet werken op locatie, ook kun je flink wat concurrentie verwachten. Gelukkig zijn er daarnaast wel wat welkome financiële meevallers naar je onderweg. Een gift, bonus of andere uitkering is niet ondenkbaar. Durf deze week ook naar je eigen intuïtie te luisteren waar het geldzaken betreft. Ook al lijkt een idee of ingeving nog zo onwaarschijnlijk, de wonderen zijn de wereld niet uit. En als het risico niet al te groot is, waarom zou je niet gewoon een keer je gevoel volgen?

♍ MAAGD

Je financiën zijn in orde, dus heb je meer tijd en zin om je te richten op je carrière. Je staat open voor het proberen van nieuwe dingen of het aannemen van nieuwe klussen die je ook verdraaid goed afgaan. Verder kun je een aardig gebaar (in klinkende munt!) verwachten van je werkgever, (één van) je ouders of iemand anders in je naaste omgeving. Hoe dan ook hoef jij je zowel qua werk als financiën geen zorgen te maken deze week. Fijn!

♎ WEEGSCHAAL

Als je een partner hebt met wie je een gezamenlijk huishouden voert, heeft hij of zij een goede week op financieel gebied. En dat is maar goed ook, want met jou gaat het juist wat minder op dit vlak. De verdiensten laten te wensen over of betalingen laten op zich wachten. Daarnaast kun je te maken krijgen met onverwachte kosten of vergeten afterpay rekeningen die je plotseling uit diverse hoeken om de oren vliegen. Nu maar hopen dat je lief je een beetje wil helpen.

♏ SCHORPIOEN

Je gaat een bijzonder goede week tegemoet waarin je kunt rekenen op succes in je carrière én financiële vooruitgang. Zit je al lekker op je plek in je huidige baan, is er kans op loonsverhoging. En ben je nog druk aan het solliciteren, is de kans groot dat je een uitnodiging krijgt voor een gesprek met als klap op de vuurpijl een prachtig aanbod met betrekking tot je nieuwe salaris. Ben je verwikkeld in een rechtszaak, zou je hierin ook nog kunnen rekenen op goed nieuws. Alleen maar goede berichten voor jou dus deze week!

LEES OOK 👁️👁️  Geldhoroscoop: Steenbok grote kans op loonsverhoging

♐ BOOGSCHUTTER

Je financiën zijn momenteel niet om over naar huis te schrijven, maar echt erbarmelijk slecht gaat het nu ook weer niet. Daarbij krijg je in je werk wel de kans om je inkomen op te schroeven en zit er zelfs een zakenreis of excursie voor je in. Verder is dit een goed moment om je kennis uit te breiden of op te vijzelen middels een cursus, workshop of wellicht een nieuwe opleiding. Flink werk aan de winkel dus, maar met jouw capaciteiten zeker niet onhaalbaar.

♑ STEENBOK

Hoewel je er financieel wel eens beter voor hebt gestaan is er geen reden tot paniek. Goed, misschien moet je het even wat zuiniger aan doen, maar daar is ook alles wel mee gezegd. Geheel onverwacht komt er een meevaller naar je toe in de vorm van een genereuze gift van iemand die van je houdt. Dat kan je lief zijn, maar ook (één van) je ouders of een ander familielid dat het goed met je voor heeft. Dit mooie gebaar trekt in één keer je financiën weer recht.

♒ WATERMAN

In financieel opzicht zijn er weinig problemen te verwachten. Tenzij je zelf te gemakkelijk geld uitgeeft of niet goed oplet naar welke rekening je wat overschrijft. De kans op vergissingen en misverstanden is namelijk wél aanwezig. Blijf netjes budgetteren en check, check en dubbelcheck alles voor je het uitgeeft. Gelukkig is er ook nog een onverwachte financiële meevaller naar je onderweg. Mooi meegenomen, want je wilt nog van alles veranderen in je huis.

♓ VISSEN

Deze week staat meer in het teken van werk dan van je financiën. Mogelijk heb je weinig omkijken naar je geldzaken waardoor je al je tijd en energie kunt wijden aan het opbouwen van je carrière, wat je nu ook héél goed afgaat. Vanuit diverse hoeken kun je niet alleen complimentjes, maar ook mooie voorstellen en leuke aanbiedingen verwachten. Ook is er kans op een (tijdelijke) bijbaan waar je wel een héél aardig zakcentje mee kunt verdienen. Zo zie je maar, zelfs als je zelf niet aan geld denkt komt het alsnog vanzelf naar je toe.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
Wil je nog meer inspiratie?
Check de wekelijkse nieuwsbrief van PorteRenee!
Je ontvangt dan ook de wereldberoemde PorteRenee kleurplaten voor de nodige motivatie.