Geldhoroscoop: Steenbok, je krijgt een heel leuke financiële verrassing


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 4 maart tot zaterdag 11 maart 2023♈ RAM

Doe het op je werk een beetje rustiger aan. Je hebt de neiging meer te doen dan nodig is en meer hooi op je vork te nemen dan je aankunt. Er is niets mis met gewoon je werk doen en even niets meer dan dat. Op financieel gebied vind je het gênant om over bepaalde zaken te praten, maar geen zorgen. De mensen om je heen begrijpen het en herkennen zich zelfs in jouw situatie.

♉ STIER

Op de werkvloer voel je een golf van creativiteit, waardoor jij en je collega’s goed geïnspireerd raken. Maak gebruik van deze mogelijkheid en doe er je voordeel mee. Met het oog op je financiën is je intuïtie nu je beste vriend. Luister goed naar je gevoel bij het nemen van belangrijke beslissingen. Bij de minste of geringste twijfel kun je bepaalde dingen beter niet doen, diep van binnen weet je allang dat het geen goed idee is.

♊ TWEELINGEN

Op het werk loop je tegen een probleem aan waar je aanvankelijk geen oplossing voor lijkt te kunnen vinden. Wat je ook probeert, het obstakel blijft terugkeren. Toch is er een uitweg. Vraag desnoods iemand anders om raad, twee weten meer dan één. Je financiën lopen terug waardoor je genoodzaakt bent deze week echt zuiniger aan te doen. Gelukkig ben je je hier ook van bewust en kost het je weinig moeite jezelf even het een en ander te ontzeggen.

♋ KREEFT

De kans bestaat dat je op je werk wat zaken over het hoofd ziet of steekjes laat vallen. Aan de andere kant zijn je sociale vaardigheden meer dan goed. Ondanks die blunders, ben je dus nog steeds zeer populair bij je collega’s en je leidinggevende. Werk je met klanten, dan lopen ook zij met je weg. Op het gebied van financiën vind je deze week voor een iets te duur item een goedkoper alternatief waar je erg blij van wordt.

♌ LEEUW

Op de werkvloer haal je de onvrede van één van je collega’s op de hals. Geen idee waarom hij of zij zo heftig op jou reageert, maar even een stapje terug doen is nu het beste. Op financieel gebied heb je het gevoel dat je minder te besteden hebt dan sommige mensen om je heen, wat je je nu meer dan anders aantrekt. Probeer er luchtig mee om te gaan en realiseer je dat iemands persoonlijke waarde totaal los staat van zijn of haar banksaldo.♍ MAAGD

Een meningsverschil op het werk maakt dat je geïrriteerd raakt en de neiging hebt de ander van jouw gelijk te overtuigen. Weinig kans. Laat de ander zijn of haar mening houden en blijf zelf bij je eigen standpunt. Uiteindelijk eet je er geen broodje minder om. Qua financiën is het de hoogste tijd om het cirkeltje te doorbreken waar je al zo lang in rondloopt. Deze route heeft geen verbetering opgeleverd dus dit is hét moment om een andere weg in te slaan.

♎ WEEGSCHAAL

Met betrekking tot je carrière is er weinig sprake van vooruitgang of succes maar je hebt wel plezier in wat je doet, wat zeker ook niet onbelangrijk is. Doe gewoon lekker je ding en laat de komende weken alles rustig op je afkomen. Goede dingen gebeuren juist vaak als je er niet op gefocust bent. Als je geld nodig hebt en erover denkt een crowdfunding te starten of op een andere manier om sponsoring te vragen zal dit helaas averechts uitpakken.

♏ SCHORPIOEN

Qua werk komen er meerdere kansen op je pad waardoor je zomaar een aantal opties hebt om uit te kiezen. Denk goed na en weeg alle voors en tegens nauwkeurig tegen elkaar af. Let op, ook de mogelijkheid die je in eerste instantie helemaal geweldig lijkt, blijkt een paar flinke minpunten te hebben. Op het financiële vlak valt je planning in het water. Geen paniek, je hebt altijd nog je gezond verstand waarmee je op het moment zelf kan bepalen wat het juiste is om te doen.♐ BOOGSCHUTTER

Als je zelf al veel ervaring hebt in wat je doet, kun je nu verrast worden door de verfrissende inzichten van jonge, nieuwe werknemers. Je kunt zelfs zo geïnspireerd raken dat je de opgedane kennis zelf ook gaat toepassen in je werk. Als je je veel zorgen hebt gemaakt over je financiën verdwijnen deze nu meer naar de achtergrond. Je begint de dingen zelfs steeds positiever in te zien en hebt ook echt zin om nieuwe strategieën te bedenken en in de praktijk te brengen.♑ STEENBOK

Durf op je werk van het bekende pad af te wijken en probeer zomaar iets origineels, geks of gedurfds. Ook al lijkt het je in eerste instantie ongepast of ongebruikelijk, juist het onvoorspelbare kan zomaar inslaan als een bom en onverwacht een groot succes opleveren. En over het onverwachte gesproken; er staat je een zeer aangename verrassing te wachten op financieel gebied. Een bonus, teruggave, vergoeding of gift is naar je onderweg. Komt dat even goed uit!♒ WATERMAN

Je voelt je zó niet gewaardeerd op de werkvloer en wordt er zelfs een klein beetje verdrietig van. Als dit al langer speelt is dit het moment om jezelf uit te spreken en de betrokkenen te vragen of ze jou daadwerkelijk als vanzelfsprekend ervaren. Het antwoord zou je nog wel eens aangenaam kunnen verrassen. Op het financiële vlak helpt het enorm als je je zienswijzen ten opzichte van bepaalde problemen zou kunnen veranderen. Denk niet in grenzen maar in alternatieven.♓ VISSEN

Dit is een perfecte week om oude kennis op te vijzelen of talenten waar je al heel lang niets meer mee hebt gedaan opnieuw in te zetten. Hoe vaker je iets doet, hoe beter het gaat. Bepaalde vaardigheden zijn goed in je werk te gebruiken. Qua financiën is de kans groot dat je een prijs(je) wint. Let er wel op dat een gokje wagen leuk moet blijven en je geen onnodige risico’s dient te nemen. Verder kun je deze week door te bluffen iets beter verkopen dan je dacht.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!