Geldhoroscoop: neem geen risico’s met geld, Vissen

Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 18 maart tot en met vrijdag 25 maart 2023.

♈ RAM

Qua financiën sta je op het punt je aan dezelfde steen te stoten als een poosje geleden. Denk goed na voor je iets doet en bedenk wat dit je de vorige keer heeft veroorzaakt. Juist als het nu financieel wat beter gaat, vergeet je misschien wat je hebt moeten doen om hier te komen. Op het werk heb je de behoefte om jezelf te bewijzen, maar aan de andere kant kun je ook klagen over onbelangrijke zaken.  

♉ STIER

Financieel sta je er beter voor dan je denkt. Bepaalde kosten vallen lager uit dan je dacht of wellicht is er zelfs een leuke meevaller naar je onderweg. Hoe dan ook maak je de dingen in je hoofd erger dan ze daadwerkelijk zijn. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je een beetje zuinig aan moet doen. Op je werk gaat het er rustig aan toe, tot je geconfronteerd wordt met een onverwacht obstakel dat jij uit de weg moet ruimen.

♊ TWEELINGEN

Je hebt momenteel te veel dingen aan je hoofd om je op je financiën te concentreren. Toch is het wel nodig om even de puntjes op de i te zetten. Hoe langer je er niet naar kijkt, hoe makkelijker je wordt. Hoewel je op het werk het gevoel hebt dat je geen steek opschiet, zijn anderen juist heel tevreden over wat je doet. Haal jezelf niet onnodig naar beneden, soms moet je je gewoon aanpassen aan de omstandigheden.

♋ KREEFT

Op het werk voelt iemand zich geroepen om zich met jouw taken te bemoeien of nog erger, jouw resultaten te bekritiseren. Als zijn of haar bevindingen nuttig zijn, kun je er misschien je voordeel mee doen. Maar als het gaat om pure bemoeizucht, negeer het dan vooral. Je tijdens het shoppen laten leiden door je emoties kan zomaar duur uitpakken. Ook online geef je gemakkelijk geld uit. Zet aantrekkelijke items op je verlanglijstje in plaats van in je winkelmand.

♌ LEEUW

Om bepaalde problemen te kunnen oplossen, is het nu vooral belangrijk om meer met je collega’s te overleggen en goed naar elkaar te luisteren. Ook al lijken jullie er in eerste instantie niet uit te kunnen komen, uiteindelijk komt het goed. Ook op het financiële vlak speelt communicatie een grote rol. Niet alleen met het oog op kopen en verkopen, maar zeker ook met betrekking tot het voorleggen van ideeën en het indienen van verzoeken.

♍ MAAGD

Je financiën zijn momenteel een bron van irritatie. De dingen gaan niet zoals je het graag zou willen en je hebt geen idee wat je kunt doen om hier op korte termijn verandering in te brengen. Je voelt je een kat in het nauw, maar pas op dat je geen rare sprongen maakt. En stel jezelf geen onhaalbare doelen. Laat het even los en geniet van de dingen die wél goed gaan. Op het werk krijg je de kans om jezelf te bewijzen, mits je een risico durft te nemen.

♎ WEEGSCHAAL

Je financiën gaan er langzaam maar zeker op vooruit waardoor je meer rust krijgt in je hoofd. Terwijl je inkomen gestaag groeit, verminderen de kosten. Ook met het oog op rondkomen doe je het prima. Op het werk beland je in een pittige situatie waar je je door middel van tact en geduld uiteindelijk prima uit weet te werken. Aarzel niet om ook een beetje te bluffen als dat nodig is.

♏ SCHORPIOEN

Stel jezelf op het werk flexibel op en probeer eerst verschillende dingen uit voordat je een definitieve beslissing neemt. Ook met betrekking tot adviezen die je krijgt, is het goed om alles rustig in overweging te nemen.  Wees op het financiële vlak extra voorzichtig. Vergissen is menselijk en deze week kan er zowel door jezelf als door een ander een foutje worden gemaakt dat in jouw nadeel uitpakt.

♐ BOOGSCHUTTER

Wees op het werk voorzichtig met het nemen van beslissingen. Hak geen knopen door tot je over werkelijk alle informatie beschikt. Eén ontbrekende schakel kan net het verschil maken. Op financieel gebied is er weinig nieuws onder de zon. Op zich niet verkeerd, want over het algemeen sta je er goed voor. Desondanks kan het geen kwaad om op papier nieuwe toekomstplannen te maken met het oog op sparen en/of investeren.

♑ STEENBOK

Probeer op het werk de motivatie weer terug te krijgen. Om diverse redenen was die een beetje zoekgeraakt. Jammer, want met de juiste mindset kun je veel bereiken. Zelfs als je tegen blokkades aanloopt, is dit geen reden om bij de pakken te gaan neerzitten. Hoewel er op financieel gebied geen ingrijpende veranderingen nodig zijn kan het geen kwaad om alles nog even alles na te lopen en te kijken of er misschien toch nog ergens op bespaard kan worden.

♒ WATERMAN

Jouw positieve vibe op de werkvloer is onmisbaar. Wat er ook gebeurt, jij weet de mensen altijd weer nieuwe inzichten te bieden of op te vrolijken. Eén van je collega’s maakt deze week dankbaar gebruik van jouw talenten op dit gebied; hij of zij kan wel een peptalk gebruiken. Hoewel je er op financieel gebied wel eens beter voor hebt gestaan, maak je je geen zorgen. Je bent ervan overtuigd dat het wel weer goed komt. Dat is ook zo, maar niet vanzelf.

♓ VISSEN

Blijf met het oog op je carrière niet onnodig hangen in het verleden. Dat het een en ander destijds niet goed is gegaan, wil niet zeggen dat het weer zo zal verlopen. Zeker als je de dingen nu heel anders aanpakt, is de kans van slagen groot. Op financieel gebied is het beter om nu geen risico’s te nemen. Elke actie kan zomaar omslaan in een teleurstelling die niet meer terug te draaien is. Voorzichtigheid is geboden.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!