Geldhoroscoop: je kunt je weinig veroorloven, Stier

Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Dit is je geldhoroscoop van zaterdag 15 april tot en met vrijdag 21 april 2023. 

♈ RAM

In je enthousiasme zeg je op het werk zomaar meer dan goed voor je is. Of voor iemand anders. Denk even rustig na voordat je bepaalde informatie deelt of deel het liever helemaal niet. Hoewel je de gunfactor bezit, is dit deze week helaas niet genoeg om qua financiën te kunnen bereiken wat je wilt. Je krijgt minder voor bepaalde werkzaamheden dan je hoopte of er is helemaal geen budget voor wat je eigenlijk zou willen doen.

♉ STIER

Qua werk heb je een beetje het gevoel dat je geleefd wordt. Je rent en raast maar door zonder dat er tijd is voor ontspanning. Voorlopig houd je dit nog wel even vol, maar als dit zo blijft, zou je jezelf weleens op een vervelende manier tegen  kunnen komen. Op het financiële vlak kun je je weinig veroorloven en is het zelfs pure noodzaak dat je meer uren maakt om al je rekeningen te kunnen betalen.

♊ TWEELINGEN

Deze week ontvang je op het werk goed nieuws met betrekking tot iets waar je op zat te wachten. Niet dat alles nu direct geregeld is, maar het komt wel weer een stapje dichterbij. Qua financiën heb je diverse plannen die je het liefst eigenlijk allemaal tegelijk zou uitvoeren. Helaas is dit hiervoor niet het juiste moment. Handel eerst de betalingen af die nu óók allemaal tegelijk lijken te komen. Meer overzicht creëren in je financiën is zeker geen overbodige luxe.

♋ KREEFT

Hoewel je weleens kan mopperen dat je het zo druk hebt, kun je alle bedrijvigheid stukken beter aan dan de extra vrije tijd die je nu hebt. De dagen gaan plotseling veel langzamer en de verveling begint zelfs toe te slaan. Werk je voor jezelf, dan is dit een goed moment om wat geld uit te geven aan de inrichting van je werkplek. Verder is voor alle Kreeften een meer zakelijke houding ten opzichte van je financiën gewenst.

♌ LEEUW

Zet je oren goed open en houd je praatgrage klep wat vaker dicht. Er komt deze week zeer interessante informatie voorbij op de werkvloer waar jij je voordeel mee kunt doen, mits je goed luistert. Werk je voor jezelf, dan is dit een prima moment om wat geld te investeren in nieuwe apparatuur. Voor Leeuwen in loondienst is het geen overbodige luxe om thuis qua elektronica het een en ander te vervangen. De auto is momenteel de grootste kostenpost.

♍ MAAGD

Hoewel je op je werk toe bent aan iets anders is het niet je bedoeling dat je op zoek gaat naar een andere baan. Het liefst ga je voor een functie met meer uitdaging bij je huidige werkgever. Gelukkig hoef je hier niet al te ingewikkeld over te doen. Als je het gewoon even laat weten, volgt de rest binnenkort vanzelf. Op het financiële vlak kunnen er diverse dingen verkeerd gaan, dus houd alle bij- en afschrijvingen goed in de gaten. Check je aankoopbonnen en zet niet zomaar ergens je handtekening onder.

♎ WEEGSCHAAL

Je kunt op je werk beter één ding goed doen dan twee dingen half. Of – hoe het er nu naar uitziet – tig dingen ronduit slordig. Hoe meer je je aandacht verdeelt, hoe groter de kans is dat je foutjes maakt of dingen over het hoofd ziet. En qua tijd scheelt het ook haast niets als je de dingen om de beurt doet in plaats van alles tegelijk. Waar je je financiën op het ene moment oké vindt, maak je je het andere moment grote zorgen. Wat als je er gewoon even helemaal niet aan denkt en gewoon geen overbodige uitgaven doet?

♏ SCHORPIOEN

Omdat je momenteel snel overprikkeld bent, heb je meer moeite met samenwerken. Het liefst werk je in je eentje, maar soms kan dat helaas niet. Focus je dan juist op de dingen die je niet irritant vindt. En probeer in plaats van de negatieve punten vooral de positieve eigenschappen van je collega’s uit te vergroten. Hoewel het financieel gezien iets beter zou kunnen, lukt het je nog steeds om netjes rond te komen. Luxe kun je je helaas niet permitteren, maar aan de andere kant mis je dat ook niet echt.

♐ BOOGSCHUTTER

De werksfeer is niet om over naar huis te schrijven en doordat je je mening niet onder stoelen of banken steekt, maak je jezelf ook niet echt geliefd op de werkvloer. Blijf bij je standpunt en laat bepaalde opmerkingen gewoon maar van je afglijden. Vrienden kies je zelf, collega’s niet. Lekker belangrijk wat zij van je vinden. Qua financiën dienen er nog wat problemen opgelost te worden alleen is dit (nog) niet het juiste moment daarvoor. Erover piekeren zal je dan ook niet helpen, kalm blijven en geduld hebben is een betere optie.

♑ STEENBOK

Hoewel je deze week een bepaalde klus tot een goed einde kunt brengen, laat een nieuw project nog even op zich wachten. Geen probleem. Als je deze periode gebruikt om nieuwe plannen te maken zet je hiermee vanzelf weer het een en ander in werking. Op financieel gebied heb je alles al goed georganiseerd dus stop met piekeren over geld en richt je meer op dingen die je blij maken. Wat extra ontspanning op mentaal gebied kan ook zeker geen kwaad.

♒ WATERMAN

Qua werk twijfel je of je nog wel op de juiste plek zit. Wat je zou kunnen doen is een kijkje nemen bij het bedrijf waar je denkt wel op je plek te zijn. Ook kan het geen kwaad om je huidige werkgever te vragen naar eventuele doorgroeimogelijkheden. Als je een relatie hebt, geef je nu meer geld uit aan je partner. Mogelijk is hij of zij jarig, is er sprake van een jubileum binnen de relatie of heb je gewoon zin om je lief te verrassen of te verwennen.

♓ VISSEN

Een collega met wie je het niet zo goed kunt vinden, zegt ergens anders te gaan werken of is onlangs net vertrokken. Hoe dan ook kan wat jou betreft de vlag uit. Plotseling heb je weer meer plezier in je werk en gaat je concentratie er ook meteen een stuk op vooruit. Je financiën zijn in orde waardoor je hier ook minder aandacht aan hoeft te besteden. Richt je meer op sport, hobby of andere liefhebberijen en geniet ervan.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!