Geldhoroscoop: er komt een leuk extraatje jouw kant op, Leeuw

Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Dit is je geldhoroscoop van zaterdag 1 april tot en met vrijdag 7 april 2023.

♈ RAM

Een collega is allesbehalve behulpzaam maar verwacht wel van jou je volledige medewerking wanneer hij of zij iets nodig heeft. Dit werkt natuurlijk niet zo. Je kunt óf de lieve vrede blijven bewaren en je in stilte ergeren, of gewoon eens fijn je hart luchten. Op het financiële vlak word je heel blij van iets uit je jeugd dat je voor een mooie prijs op de kop kunt tikken.

♉ STIER

Qua werk loop je rond met een probleem dat je in je eentje niet kunt oplossen. Vraag iemand die verstand van zaken heeft om advies. In dit geval is dit niet een goede vriend(in) maar iemand die in dezelfde branche werkzaam is als jij. Op het financiële vlak ligt er een miskoop op de loer. Denk goed na voor je ergens (veel) geld aan uitgeeft. Het is niet alles goud wat er blinkt en gouden bergen bestaan al helemaal niet.

♊ TWEELINGEN

Je doet te veel tegelijk waardoor de kans op foutjes toeneemt. Daarbij doe je soms werk waarvoor je niet bent aangenomen of waar je überhaupt geen verstand van hebt. Leg de lat niet te hoog voor jezelf en vraag gerust om hulp als dit nodig is. Op financieel gebied maak je nu veel kosten maar wel uit eigen vrije wil. Kleding, accessoires, apparatuur, etc. Gelukkig gaat het om spullen waar je lang plezier van hebt.

♋ KREEFT

Op je werk heb je moeite om je te concentratie en dwalen je gedachten regelmatig af naar persoonlijke kwesties. Daarnaast is het ook nog eens behoorlijk druk op de werkvloer waardoor je nog sneller bent afgeleid. Al met al een rommelige werkweek. Feestjes en verjaardagen kosten je geld in de vorm van cadeautjes en envelopjes. Lastig, want je hebt het niet breed en het gaat ook nog eens om uitnodigingen waar je eigenlijk niet zo’n zin in hebt. Niet gaan is wellicht ook een optie.

♌ LEEUW

Doe deze week eerst flink wat vooronderzoek voordat je aan een (nieuwe) klus begint. Hoewel je het ziet als een mooie uitdaging is er flink wat werk aan de winkel. Het zou zelfs kunnen dat deze opdracht je iets boven de pet gaat. Op het financiële vlak is er weinig reden tot klagen. Er is zelfs kans op een extraatje dat spontaan op je rekening wordt bijgeschreven. Ook is het mogelijk dat een bedrag dat je al verwachtte iets hoger uitpakt.  

♍ MAAGD

Iemand die jou ongevraagd advies geeft, blijkt achteraf best een puntje te hebben. Neem het ter kennisgeving aan en doe er je voordeel mee. Ook is het een goed idee om nu je zakelijke netwerk uit te breiden. Er komen nieuwe kansen aan waarbij het belangrijk is dat je jezelf bij de juiste mensen onder de aandacht brengt. Qua financiën stelt iemand in je naaste omgeving een gezamenlijk uitje voor. Gezellig, maar het kost niet niks.

♎ WEEGSCHAAL

Je hebt weinig zin om te werken deze week, maar er is helaas geen ruimte om te luieren. Het werk stapelt zich in rap tempo op en je zult flink moeten aanpoten om alles bij te houden en ook nog op tijd af te krijgen. Hoewel het op financieel gebied beter zou kunnen, zorgt een gebeurtenis in je naaste omgeving ervoor dat je meer leert waarderen wat je hebt. Het verandert zelfs in positieve zin je visie op je eigen financiële doelen.

♏ SCHORPIOEN

Je moet deze week sterk in je schoenen staan om met alle situaties om te kunnen gaan die op het werk plaatsvinden. Lastige klanten, woorden met een collega, onenigheid met je werkgever, je kunt alles verwachten. Gelukkig blijkt het in de meeste gevallen om een storm in een glas water te gaan en kun je het ook snel weer achter je laten. Verder is dit een zeer goed moment om één van je talenten in te zetten als extra bijverdienste.

♐ BOOGSCHUTTER

Je hebt moeite met opstaan waardoor de kans groot is dat je te laat op het werk verschijnt. Zorg dat je voldoende uren slaapt en pas je ochtendroutine aan zodat je tijd bespaart. Eenmaal op het werk vind je het lastig om op gang te komen, maar als je eenmaal bezig bent ga je weer als een banaan. Financieel sta je er goed voor. Je inkomen verhogen is nooit verkeerd, maar het is een fijn idee dat het niet per se nodig is.

♑ STEENBOK

De communicatie tussen jou en je collega’s verloopt wat stroef. Vraag je niet te veel af hoe dat kan, maar vind samen een oplossing. Qua financiën verlies je momenteel een heel klein beetje de kijk op de werkelijkheid. Natuurlijk is het fijn om toekomstdromen te hebben, maar het zou nog leuker zijn als die een beetje realistisch zijn, zodat je er ook echt naartoe kunt werken.

♒ WATERMAN

Houd goed je aandacht erbij en laat je vooral niet van je werk houden door kletsgrage collega’s of klanten die verlegen zitten om een praatje. Er is altijd nog een verschil tussen sociaal zijn en jezelf laten gebruiken als klankbord. Op financieel gebied kan een gesprek met een vriend(in) je op positieve wijze inspireren. Je raakt zo enthousiast dat je direct een plan wilt opstellen of zelfs al de eerste stappen wilt zetten.

♓ VISSEN

Op het werk valt er iets te vieren. Dit kan gaan om een project dat succesvol is afgerond, een flinke winstmarge, een jubileum of iets anders wat een leuk feestje waard is. Verder is het behoorlijk druk, maar niet zó druk dat je het niet aankunt. Luister op financieel gebied nu vooral naar je gevoel. Ook al lijkt er theoretisch geen vuiltje aan de lucht, als je onderbuik iets anders zegt, laat je intuïtie dan leidend zijn.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!