Geldhoroscoop: Weegschaal, wie hard werkt, mag ook hard genieten


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 10 september tot zaterdag 17 september 2022

♈ RAM

Een verrassend voorstel of aanbod kan zomaar je hele carrière op z’n kop zetten. Word je door iemand benaderd, zeg dan niet te snel nee, maar hoor degene aan. Stel vragen en slaap er rustig nog een nachtje over. Wie weet waar dit allemaal nog toe zou kunnen leiden.  Financieel sta je er niet heel erg goed voor, maar echt rampzalig is het gelukkig ook niet. Wel is het verstandig om zuinig boodschappen te doen en geen overbodige dingen aan te schaffen. Zelfs niet in de uitverkoop.

♉ STIER

Of je nu al een poosje rond loopt met goede ideeën of deze pas net in je hoofd oppoppen, dit is een goed moment om ze te delen met iemand die jou hier ook werkelijk verder mee kan helpen. Twijfel niet aan jezelf, je hebt werkelijk iets goeds uitgedacht. Op het financiële vlak ben je in een gulle bui. Helemaal lief, alleen de rem is een beetje zoek. Geef gerust iets weg, maar houd het leuk en overdrijf het niet. Het gaat vooral om het gebaar.

♊ TWEELINGEN

Je oog voor detail komt op de werkvloer goed van pas. Kleine foutjes of andere onregelmatigheden filter je er zonder al te veel moeite uit waardoor het werk snel weer kan worden hervat. Qua financiën doe je je best om van zo min mogelijk geld rond te komen. Niet zozeer omdat het moet, maar vooral omdat je het een leuke uitdaging vindt om te kijken hoeveel geld je aan het einde van de maand kunt overhouden.

♋ KREEFT

Wegens omstandigheden wordt de planning in de war geschopt, waardoor je bepaalde werkzaamheden moet laten vallen of afspraken annuleren of verzetten. Jezelf hierin flexibel opstellen kost je wat moeite. Maak je niet te druk, gelukkig heb je genoeg andere dingen te doen en wat in het vat zit verzuurt niet. Op het financiële vlak loop je tegen onverwachte kosten aan. Zet alles even rustig zwart op wit en vraag desnoods iemand om je te helpen plannen.

♌ LEEUW

De concurrentie krijgt positieve aandacht, waar je stiekem een beetje jaloers op bent. Blijf ondertussen gewoon doorwerken aan je eigen projecten en laat je vooral niet kennen. Op financieel gebied heb je momenteel heel veel wensen, maar beperkt budget. Laat je geld nog even op de bank staan en bedenk in alle rust wat je nu het eerst echt nodig hebt. Grote kans dat je erachter komt dat eigenlijk niets urgent genoeg is om direct je rekening voor te plunderen.

♍ MAAGD

Een woordenwisseling op het werk loopt onnodig hoog op als je bepaalde uitspraken van derden niet gewoon even van je af laat glijden. Hoe vervelend het misschien ook op je overkomt, tel tot tien en ga door met waar je mee bezig was. Dat kost minder moeite dan de stress die je hebt als er echt ruzie ontstaat. Op het financiële vlak ben je gevoelig voor impulsaankopen. Probeer het echt te laten, want je zult er nog lang spijt van hebben.

♎ WEEGSCHAAL

Je hebt ontzettend veel plezier in je werk en dit straal je ook uit naar je omgeving. Hierdoor zijn je collega’s graag in jouw gezelschap en/of worden cliënten of patiënten graag door jou geholpen. Op het gebied van geld dreig je enorm uit de band te springen en het grappige is, dat het je even helemaal niets kan schelen. Wie hard werkt, mag ook hard genieten. En daar heb je ook helemaal gelijk in. Volgende week doe je het gewoon weer rustig aan.

♏ SCHORPIOEN

Hoewel je hard je best doet om op een positieve manier op te vallen, is de concurrentie momenteel net iets te groot. Laat het even voor wat het is en focus je op iets anders waarmee je over een poosje alsnog de show steelt. Op financieel gebied is het helaas niet mogelijk om je plannen op korte termijn te realiseren. Je kunt ervoor kiezen om nog even door te sparen of te gaan voor een aardig alternatief.

♐ BOOGSCHUTTER

Er zijn wat problemen op het werk waar iedereen een mening over heeft. Hoogste tijd om de jouwe te ventileren. Als je deze goed onderbouwt en direct ook een mogelijke oplossing aandraagt, is de kans groot dat er nog iets mee gedaan wordt ook. Financieel gezien is het nog een beetje rommelig. Te weinig planning, te weinig overzicht en vooral te weinig zin om hier op korte termijn iets aan te veranderen. Tja.

♑ STEENBOK

Je doet er verstandig aan om eerst even goed na te denken hoe je een en ander wilt verwoorden voordat je je mond open doet. Niet alleen jouw tact is momenteel ver te zoeken deze week, ook lopen er wat tere zieltjes rond die weinig kunnen hebben; een onhandige combinatie als je met elkaar moet samenwerken. Geld besparen is geen overbodige luxe maar gelukkig kost het je geen enkele moeite.

♒ WATERMAN

Hoewel je wat langzamer werkt dan je collega’s, zijn jouw resultaten wel vele malen beter dan die van hen. Laat je dus vooral niet opjagen. Blijf de dingen op je eigen manier doen en vooral ook in je eigen tempo. Laat je bij het winkelen niet leiden door je emoties. Troostaankopen kun je missen als kiespijn. Zet liever wat extra geld op je spaarrekening, daar word je ook blij van!

♓ VISSEN

Kom voor jezelf op en durf te zeggen wat je denkt. Ook op het werk duurt eerlijkheid het langst en levert het je in dit geval ook nog eens het nodige respect op. Blijf op het financiële vlak zuinig boodschappen doen en ga desnoods meerdere winkels af om van alle aanbiedingen te kunnen profiteren. Te druk om overal naar toe te rijden? Op één dag alle boodschappen doen voor de hele week bespaart tijd én geld!


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!