Geldhoroscoop: Verwacht een mooi aanbod, Waterman


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

♈ RAM

Als je voor jezelf werkt en wel wat extra handen kunt gebruiken, is het belangrijk om goed op te letten bij het aannemen van nieuw personeel. Juist degene van wie je het niet verwacht zou wel eens voor problemen kunnen gaan zorgen. Ben je zelf in loondienst, wees dan niet direct te openhartig tegen een nieuwe collega. Financieel ben je niet helemaal fit, maar je bent wel op de goede weg. Betaal eerst je vaste lasten en daarna andere nog openstaande rekeningen. Kies voor activiteiten die geen geld kosten.

♉ STIER

Qua werk is het belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt. De kans bestaat dat je het anders niet gaat volhouden. Ook als je iets moet doen waar je niet helemaal achter staat, kost je dit nu bakken energie. Qua financiën doe je het zuinig aan en probeer je aan de andere kant meer geld te verdienen. Helemaal prima, zolang alles in balans blijft. Te zuinig zijn kan ten koste gaan van goede voeding en geld verdienen mag nooit ten koste gaan van je gezondheid.

♊ TWEELINGEN

Laat je op je werk niet beïnvloeden door mensen die in een minder goed humeur zijn dan jij. Verspil ook geen tijd door met hen in discussie te gaan. Bepaalde types vinden voor elke oplossing een probleem. Qua financiën word je nogal overweldigd door de hoeveelheid rekeningen die er ineens op je afkomen of is het vooral één nota die je van je sokken blaast. Hoe dan ook kun je rekenen op flinke uitgaven die hoger uitvallen dan je dacht.

♋ KREEFT

Op je werk krijg je te maken met traag internet of nog erger; géén internet. Verder kunnen computerproblemen je werk stagneren. Wees extra voorzichtig met het openen van bestanden. Werk je niet met internet, ook andere elektrische apparaten zijn nu gevoelig voor storingen. In je huis is er sprake van achterstallig onderhoud waar je een flink bedrag aan kwijt zult zijn. Grote uitgaven als dit kunnen de volgende keer wellicht voorkomen worden door bepaalde dingen op tijd te laten schoonmaken, schilderen of repareren.

♌ LEEUW

Helaas kun je op het werk niet even goed met iedereen opschieten. Je kunt ervoor kiezen om het zo te laten maar misschien is het ook wel een goed idee om de ander gewoon eens beter te leren kennen?  De financiële dip waar je momenteel even in zit, duurt zolang als jij het laat voortduren. Natuurlijk ben je van heel veel dingen afhankelijk, maar er is gelukkig ook heel veel wat je zelf kunt doen. Heb je al rondgekeken naar een leuke bijbaan?

♍ MAAGD

Onenigheid op de werkvloer dreigt te escaleren. Denk drie keer na voor je iets zegt of nog beter, zeg helemaal niets en loop weg. Deze ruzie zou anders nog wel eens een vervelend staartje kunnen krijgen. Hoewel je op financieel gebied zelf moeilijke tijden hebt gekend, gaat het nu een stuk beter. Helaas geldt dat niet voor iemand in je omgeving die de ene na de andere verkeerde keuze lijkt te maken. Elk goed advies dat je geeft lijkt aan dovemans oren gericht.

♎ WEEGSCHAAL

De meeste inspiratie voor je carrière haal je nu uit je vrijetijdsbesteding. Of je nu een boek leest, tv kijkt, op social media zit of naar buiten gaat, je komt geheid iets tegen waardoor je een goed idee krijgt. Qua financiën ga je een leuke én goedkope week tegemoet. Je wordt door diverse mensen uitgenodigd en getrakteerd. Denk goed na wanneer iemand je een voorstel doet om ergens in te investeren of ergens aan te doneren. Er zitten op dit gebied nu veel addertjes onder het gras.

♏ SCHORPIOEN

Op het werk krijg je te maken met flinke concurrentie. Hoewel je het vervelend vindt, houdt het je wel scherp en doet het je anders naar de dingen kijken. Grote kans dat het je creatiever én praktischer maakt in je denken en doen. Op financieel vlak sta je voor een belangrijke beslissing, maar je komt er niet echt uit. Laat het even rusten en richt je op iets anders. Jezelf forceren tot een besluit werkt meestal averechts.

♐ BOOGSCHUTTER

Op het werk erger je je groen en geel aan personen die er voortdurend de kantjes vanaf lopen. Prima, die zullen dus nooit de promotie krijgen waar jij wél kans op maakt. Op financieel gebied ben je momenteel op alles aan het bezuinigen waar het kan. En met succes. Vergeet alleen niet ook af en toe te genieten. Niet dat je alle winst moet verbrassen, maar een keer wél dat luxe etentje op vrijdagavond moet kunnen.

♑ STEENBOK

Op de werkvloer is iemand het niet met je eens, maar hoe harder je je best doet om de ander te overtuigen van je gelijk, hoe meer hij of zij er tegenin zal gaan. Zonde van de tijd die je beter in je werk kunt steken. Hoewel alles met de dag duurder wordt, zie je de dingen toch eerder een uitdaging dan een probleem. Je maakt een sport van goedkoop boodschappen doen en op een creatieve manier zo min mogelijk energie verbruiken gaat je ook prima af.

♒ WATERMAN

Qua werk kun je een mooi aanbod verwachten. Toch is het verstandig om niet direct al te happig te zijn. Er is heus nog wel ruimte om te onderhandelen. In jouw voordeel natuurlijk. Het is prima dat je probeert te besparen waar het kan, maar probeer er geen obsessie van te maken. Je kunt de lat niet hoger leggen dan je al doet. Geef jezelf wat rust en richt je op een leuke hobby of sport. En nee, dat hoeft niet veel geld te kosten.

♓ VISSEN

Plannen op werkgebied kunnen nu worden uitgevoerd. Wat je ook graag wilt doen, deze week kun je in elk geval de eerste stap zetten. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Qua financiën heb je iemand de tijd gegeven om het geld dat hij of zij van je leende op het gemak terug te betalen. Alleen doet diegene er nu wel héél lang over. Schroom niet om er nog eens netjes naar te vragen. Ook voor jou is het leven duur.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!