Geldhoroscoop: je saldo keldert als een malle, Tweelingen

Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Dit is jouw geldhoroscoop van zaterdag 8 april tot en met vrijdag 14 april 2023.

♈ RAM

Je hebt de neiging tot lanterfanten en vertoont uitstelgedrag. Bedenk dat elk klein dingetje dat je vandaag doet, bijdraagt aan vooruitgang. Zo komt het einde van je taak weer een stapje dichterbij. Dit geldt ook voor je financiën. Bepaalde dingen moeten gewoon geregeld worden en hoe eerder je dit doet, hoe eerder je er ook weer vanaf bent. Klinkt simpel en dat is het ook. En hoe zit het eigenlijk met je administratie? Werk aan de winkel, Ram!

♉ STIER

Hoe gezellig het ook is op je werk, dit is geen goed moment om al te close te worden met bepaalde collega’s. Grote kans dat je bekritiseerd wordt vanwege je bevindingen of uitlatingen op het persoonlijke vlak. Financieel gaat het niet echt lekker en eigenlijk schaam je je daar een beetje voor. Nergens voor nodig, iedereen zit wel eens krap bij kas of doet iets wat eigenlijk niet zo handig is. Prima als je geen hulp wilt vragen, maar probeer het dan wel zelf zo snel mogelijk op te lossen.

♊ TWEELINGEN

Op het werk gaat het er even minder prettig aan toe. Er hangen discussies in de lucht en misschien word je zelfs ten onrechte ergens van beschuldigd. Blijf kalm en gedraag je correct. De waarheid komt uiteindelijk altijd boven. Op financieel gebied kun je je even geen foutjes of misstappen veroorloven. Je banksaldo keldert als een malle, terwijl je juist het tegenovergestelde wilt zien. Voorkom impulsaankopen, onnodige uitgaven en doe zo zuinig mogelijk boodschappen.

♋ KREEFT

Op het werk kun je je moeilijk concentreren. Als dit vaker voorkomt kan het zijn dat je misschien toe bent aan een nieuwe uitdaging. Probeer voor dit moment een vast schema te hanteren en je er ook aan te houden. Qua financiën word je plotseling overvallen door een briljant idee om meer geld te kunnen verdienen. Het mooie is dat dit idee met een beetje goede wil en inzet ook echt te realiseren is. Ga ervoor, Kreeft. Dit zou weleens een flinke boost voor je bankrekening kunnen betekenen.

♌ LEEUW

Een collega toont veel belangstelling in je werk, maar houd hem of haar in de gaten. Grote kans dat deze slinkse boef straks met jouw veren loopt te pronken. Denk op financieel gebied in de eerste plaats aan jezelf. Iemand in je omgeving zit toevallig altijd krap bij kas. En vaak net op het moment dat hij of zij ergens met jou mee naartoe gaat wat geld kost. Al gaat het maar om een lunch, de ander hoeft niet constant op jouw zak te teren.  

♍ MAAGD

Hoewel je weinig behoefte hebt aan contact met sommige mensen op de werkvloer, loont het toch de moeite om wat meer aandacht aan hen te besteden. Iets wat ze zeggen kan je zomaar inspireren of anders naar bepaalde dingen doen kijken. Geld verdienen gaat je goed af; het overzicht bewaren in je inkomsten en uitgaven helaas wat minder. Probeer hieraan te werken, Maagd. Zonde van je harde werken als je niet exact weet waar je salaris aan op gaat.

♎ WEEGSCHAAL

Je wordt gestoord in je werkzaamheden waardoor je achter raakt op schema. Dergelijke situaties kun je voorkomen door voortaan de dingen standaard een stapje voor te blijven. Bijvoorbeeld door een tandje harder te werken waardoor je qua tijd meer armslag hebt. Op het financiële vlak begin je al aardig te wennen aan het budgetteren en zuinig boodschappen doen. Netjes rondkomen zonder stress geeft je voldoening.

♏ SCHORPIOEN

Als je toe bent aan een nieuw avontuur is dit het juiste moment om actie te ondernemen. Waarom blijven dromen over nieuwe mogelijkheden als je ze met wat extra inzet daadwerkelijk kunt realiseren? Laat jezelf op de juiste plekken zien, durf mensen aan te spreken, verstuur originele e-mails of…verzin maar iets! Ook op het financiële vlak kun je meer uit je geld halen dan erin zit. Sparen, besparen, investeren, er zijn meerdere opties.

♐ BOOGSCHUTTER

Een woordenwisseling met je leidinggevende of werkgever is te verwachten. Aangezien jullie er niet uitkomen, is kalm blijven het beste wat je kunt doen. Zeg rustig wat je ervan vindt, maar ook dat je je bij de situatie neerlegt. Op die manier heb je toch je zegje gedaan zonder het op de spits te drijven. Op financieel gebied ben je nogal verstrooid deze week. Je vergeet waar je wat aan uitgeeft, raakt je pinpas kwijt of laat je tas ergens staan. Probeer wat meer je hoofd erbij te houden.

♑ STEENBOK

Op de werkvloer is het nogal onrustig. Collega’s of klanten kunnen wat overtrokken reageren op onbenullige dingen wat jou mateloos irriteert. Vat het niet persoonlijk op en probeer het te negeren. Gun ze die aandacht gewoon niet. Als je meer geld wilt verdienen is het wellicht noodzakelijk om iets anders te doen dan je tot nu toe hebt gedaan. Kennelijk is dit niet de manier om het inkomen te genereren wat je wilt.

♒ WATERMAN

Hoewel je had gehoopt op succes is het vooral stress wat je ten deel valt. Laat je niet gek maken en doe de dingen op je eigen manier, in je eigen tempo. Als het ze niet bevalt, doen ze het zelf maar of zoeken ze iemand anders. Dat klinkt niet leuk, maar beter dan je best kun je niet doen. Een financiële meevaller is naar je onderweg. Fijn om ook eens een leuke bijschrijving tegen te komen tussen al die betalingen.

♓ VISSEN

Je kunt het maar moeilijk aanzien hoe sommige mensen op het werk buigen als een knipmes voor de baas en haast al hun waardigheid inleveren om maar een wit voetje te kunnen halen. Niet mee bemoeien, Vis. Wees blij dat je zelf geen deel uitmaakt van deze poppenkast. Je financiën staan er goed voor, dus gun jezelf op dit gebied wat vaker iets leuks. Wanneer heb je voor het laatst iets voor jezelf gekocht waar je echt enthousiast van werd?

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!