Geldhoroscoop: er komen financieel betere tijden aan, Kreeft

Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Dit is jouw geldhoroscoop van zaterdag 20 mei tot en met vrijdag 26 mei 2023.

♈ RAM

Als je op zoek bent naar ander werk of extra opdrachten is dit een goed moment om hier achteraan te gaan. Met het oog op je financiën is het nu vooral aan te raden om je charme in de strijd te gooien. Je bereikt meer met je natuurlijke enthousiasme dan met je aangeboren drammerigheid. Met een welgemeende glimlach en een klein beetje meer geduld trek je nu veel goeds naar je toe.

♉ STIER

Je bent moe en de motivatie is momenteel ver te zoeken. Neem een vrije dag en pak gewoon even lekker je rust. Op financieel gebied lukt het je prima om zuinig aan te doen in de supermarkt en ook het kopen van kleding of accessoires staat even op een laag pitje. Maar dan… je huis! Je komt deze week zoveel leuks tegen dat het nog een hele uitdaging wordt om niet toe te geven aan de behoefte om je hele woning op te leuken.

♊ TWEELINGEN

Hoewel je graag naar je werk gaat, is er momenteel maar één ding wat je tegenstaat en dat is die ene collega of leidinggevende die je voortdurend op je vingers kijkt. Misschien kun je er heel voorzichtig iets van zeggen? Verder ben je nu vooral druk bezig met het kweken van een dikke spaarrekening. Helemaal prima natuurlijk, maar vergeet vooral ook niet te ontspannen en te genieten van andere dingen. Geld is belangrijk, maar niet ten koste van alles.

♋ KREEFT

Je werkt je haast drie de slagen in de rondte, maar een beetje waardering lijkt helaas te veel gevraagd, laat staan een loonsverhoging. Heb nog heel even geduld, binnenkort komt er verbetering aan. Als je een gezamenlijk huishouden voert met iemand is er deze week behoorlijk wat strijd over jullie uitgaven. Gelukkig niets dat niet opgelost kan worden, maar een goed gesprek is wel even nodig. En het maken van nieuwe afspraken kan ook geen kwaad.

♌ LEEUW

Als je plannen hebt om met een vriend(in) te gaan samenwerken, is dit een prima week om je verder te verdiepen in de mogelijkheden. De kans dat dit echt iets kan gaan worden, is zeer aanwezig. Denk wel goed na voordat je actie onderneemt. Waar je enthousiasme groot is, is je financiële inzicht nu iets minder. Dat geldt trouwens ook voor de Leeuwen die geen plannen hebben om met iemand in zee te gaan. Eerst denken, dan doen.

♍ MAAGD

Je voelt je niet zo lekker of hebt last van een bepaalde kwaal waardoor je even niet zoveel of zo hard kunt werken als je gewend bent. Maak je geen zorgen, het is van korte duur. Ondertussen hoop je nog steeds een manier te vinden om snel rijk te worden of dat anderen je hier wellicht bij kunnen helpen. Zoals het er nu uitziet is die kans nihil en zal je gewoon heel hard moeten blijven werken om bepaalde doelen te bereiken.

♎ WEEGSCHAAL

Het kost je moeite om werk en privé gescheiden te houden. Een persoonlijke kwestie houdt je zo bezig dat je je moeilijk kunt concentreren op je taken. Op financieel gebied sta je deze week flink in dubio als je een keuze moet maken tussen een aardig bedrag op je spaarrekening zetten of een flink bedrag uitgeven aan iets wat je ontzettend blij maakt. Wat is wijsheid? De keuze is geheel aan jou.

♏ SCHORPIOEN

Je hebt vele talenten alleen weet je niet zo goed wat je ermee kunt, laat staan wat je ermee wilt. Hoogste tijd om dit eens grondig te onderzoeken. Zonde om er niets mee te doen als je er werkelijk succes mee zou kunnen hebben. Ook je financiën hebben nu wat meer aandacht nodig. Onderneem niet direct actie. Geef het rustig de tijd en zet eerst alles even voor jezelf op een rijtje. Grote kans dat nieuwe ideeën op dit gebied zich in etappes aandienen.

♐ BOOGSCHUTTER

Je besteedt momenteel meer aandacht aan je carrière en manieren om eventueel meer geld te kunnen verdienen, dan aan het plezier dat je beleeft aan wat je doet. Als je echt leuk vindt wat je doet, ben je nooit echt aan het werk. Op het financiële vlak is er iets dat je nodig hebt, maar waar je eigenlijk geen geld aan wilt uitgeven. Jammer. Op dit moment moet je vooral heel veel van jezelf terwijl er ook gewoon nog zoveel mag. En kan.

♑ STEENBOK

Hoewel je zo ontzettend hard je best doet, lijk je toch geen steek verder te komen. Ho. Stop. Inderdaad Steenbok. ‘Lijkt’. Kijk nog eens goed naar waar je ooit begonnen bent en wat je de afgelopen tijd allemaal bereikt hebt. Wees trots op jezelf en vooral niet te streng voor jezelf. Op financieel gebied brandt het geld in je zak deze week. Vooral omdat je weet dat je bepaalde dingen nu kunt kopen, kost het je moeite om het niet te doen.

♒ WATERMAN

Je zit flink hoog in je energie en hebt een ijzeren discipline waar het je werk betreft. Je weet wat je wilt en hoe je het kunt bereiken, dus ga je ervoor. Toch ga je niet over je grenzen heen en neem je voldoende tijd om te ontspannen. Op het financiële vlak ben je op de juiste manier zuinig. Je maakt plezier zonder dat je er te veel geld aan uitgeeft. Niet alleen, ook met vrienden. Lekker eten en drinken hoeft inderdaad niet duur te zijn. Al met al goed bezig.

♓ VISSEN

Waar jij jezelf voorheen aan anderen optrok, merk je nu steeds vaker dat mensen jou om advies vragen en zich door je laten inspireren. Een teken dat je op de juiste weg bent en jezelf al flink hebt ontwikkeld. Qua financiën kom je voor een keuze te staan die op het eerste gezicht lastig lijkt, maar waarvan later blijkt dat beide opties qua kosten en baten weinig van elkaar verschillen. Doe vooral wat goed voelt.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!