Geldhoroscoop: tijd om af te kicken van AfterPay, Ram.


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Een mooie financiële meevaller of juist een les om te leren. Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 19 maart tot zaterdag 26 maart 2022

♈ RAM

21 maart – 19 april

Deze week geef je meer geld uit aan je gezin of  je huis. Je thuissituatie is belangrijk voor je, dus wil je ook dat iedereen – inclusief jijzelf – zich er thuis voelt. Daarbij hebben je partner en/of je kinderen iets nodig waar jij hen graag mee wilt helpen. Probeer niet te veel op afbetaling of via AfterPay te kopen. Nu denk je dat je alles wel betalen kunt, maar als zich onverhoopt onverwachte kosten aandienen zit je in de penarie.

♉ STIER

20 april – 20 mei

Je streeft naar succes en … mét succes! Meer inkomsten zijn te verwachten. De kans bestaat zelfs dat je ergens een dikke winst uit sleept. Als je een relatie hebt, gaat het je partner nu ook flink voor de wind. De komende week is dus vooral gelukkig en welvarend. En gezellig, dankzij de extra inkomsten ben je in staat iets extra’s te kopen of iets te doen wat je al eerder wilde, maar waar nog geen budget voor was.

♊ TWEELINGEN

21 mei – 20 juni

Je hebt iets goed te maken met je geliefde en bent bereid hiervoor diep in de buidel te tasten. Hoewel je het kunt missen is het toch een flinke rib uit je lijf. Volgende keer liever twee keer nadenken voor je iets wel of niet doet. Verder toon je op je werk flink wat moed en doorzettingsvermogen, wat je geen windeieren zal leggen. Zeg alleen niet te snel ja tegen extra klussen, je agenda staat al zo vol.

♋ KREEFT

21 juni – 22 juli

Ondanks dat je wat krappe dagen tegemoet gaat, hoef je je geen zorgen te maken. Lieve mensen in je naaste omgeving hebben het goed met je voor en zorgen dat je niets tekort komt. Misschien kun je af en toe bij iemand eten, kun je iets lenen of komt iemand zomaar iets lekkers bij je brengen. Op je werk kan zich wel wat onenigheid voordoen. Hoewel dit niet direct invloed op je inkomsten heeft, is het niet verstandig om een en ander op de spits te drijven.

♌ LEEUW

23 juli – 22 augustus

Wees op je hoede Leeuw. Iemand probeert met gladde praatjes geld uit je zak te kloppen. Ook is het mogelijk dat je op het punt staat iets te kopen van een (online) oplichter. Wees dus voorzichtig, vooral als je op voorhand moet betalen. Krijg je een baan aangeboden of ga je zelf solliciteren? Waak voor gouden bergen die je worden beloofd. De kans is groot dat ze deze niet kunnen waarmaken.

♍ MAAGD

23 augustus – 22 september

Je financiën regel je nu vooral op gevoel zonder hierbij rekening te houden met de feiten. Of dit handig is, is een tweede. Probeer in plaats van de boel ‘ongeveer’ in te schatten, je te focussen op wat er daadwerkelijk in- en uitgaat elke maand. Spaar niet wat er toevallig overblijft, maar zet wanneer je je salaris hebt gekregen meteen een vast bedrag weg. Hoe staat het eigenlijk met je administratie? Volgens de sterren loop je achter op schema…

♎ WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Als er zowel zakelijk als privé op financieel gebied iets uitgezocht moet worden, ben jij nu de aangewezen persoon om alles uit te pluizen en de onderste steen boven te krijgen. Kijk ook voor alle zekerheid even na of er misschien iets dubbel is afgeschreven. Of heb je misschien nog een betaling tegoed? Vooral Weegschalen die hun geld verdienen met communicatie of in de entertainmentbranche werken, doen het erg goed deze week.

♏ SCHORPIOEN

23 oktober – 21 november

Financieel gezien wordt dit voor jou een topweek! Extra inkomsten, goed nieuws, winst en vooruitgang zijn te verwachten. Dit is het gevolg van je positieve instelling, je populariteit en vooral ook de gunfactor die hiermee gepaard gaat. Plannen die je eerder had, worden nu doorgezet. Of het ook echt een succes wordt is nog onduidelijk, maar het komt in elk geval van de grond. En dat is een goed begin!

♐ BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

Je bent je bewust van de verantwoordelijkheden die je hebt en gaat dan ook niet over één nacht ijs. Of het nu over je werk gaat of te maken heeft met je financiën, je doet er verstandig aan eerst twee keer na te denken voor je een besluit neemt. Iemand in je omgeving neemt je in vertrouwen over zijn of haar financiële situatie. Gezien jouw neus voor zaken kun je hem of haar goed adviseren.

♑ STEENBOK

22 december – 19 januari

Het wordt een onrustige week waarin je op zoek gaat naar oplossingen voor bepaalde financiële problemen die nu de kop opsteken. Voorkom dat je het ene gat met het andere dicht, dit is slechts een tijdelijke oplossing en werkt op de lange termijn vooral averechts. Je financiën zijn momenteel, op zijn zachtst gezegd, niet erg stabiel. Kom je er zelf niet uit, vraag dan gerust om hulp, er zijn mensen die je willen én kunnen helpen.

♒ WATERMAN

20 januari – 18 februari

Je kunt je goed in andermans situatie verplaatsen waardoor je precies weet wat iemand nodig heeft. Hierbij geef je gul en onbaatzuchtig, zonder er ook maar iets voor terug te verlangen. Verder is het nu een goed moment om oude standpunten nog eens nader onder de loep te nemen. Iets wat je altijd al zo hebt gedaan is niet per definitie de beste manier. Het is goed mogelijk dat iets sneller, handiger of goedkoper kan.

♓ VISSEN

19 februari – 20 maart

Je zit boordevol inspiratie en nieuwe ideeën die je ook graag ten uitvoer wilt brengen. Hoewel je flink hoog in je energie zit en ook over voldoende wilskracht én moed beschikt, is dit toch niet het juiste moment om je plannen erdoor te drukken. Het is goed mogelijk dat je iets vergeet of iets belangrijks over het hoofd ziet. Om te voorkomen dat je geld en tijd verspilt, kun je beter geen overhaaste stappen nemen.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!