Geldhoroscoop: Stier grote kans op flinke som geld


Pas op voor financiële miscommunicatie deze week Maagd. En goede kansen op een nieuwe baan voor Steenbok. Wat zeggen de sterren over jouw financiën? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 5 maart tot zaterdag 12 maart 2022

♈ RAM

21 maart – 19 april

Het feit dat je de laatste tijd zo goed hebt gepresteerd en lastige doelstellingen hebt weten te behalen, maakt dit een zeer geschikt moment om je salaris of gage te bespreken. Werk je al een poos voor hetzelfde tarief, dan kun je nu best vragen om opslag. Je doet immers ook veel meer dan toen, en daarbij is natuurlijk alles in de loop der tijd flink duurder geworden. Geen idee wat redelijk is? Even informeren hier en daar en je weet exact wat je vragen kunt.

♉ STIER

20 april – 20 mei

Vooral als je eerder investeringen hebt gedaan komt er deze week mogelijk flink wat geld naar je toe. Rente, winst, overwaarde of andere interessante opbrengsten zijn klaar om door jou geïnd te worden. Het gevolg hiervan is dat je met geld ook weer geld kunt maken, al dan niet door middel van een nieuwe investering, extra lening of hypotheek. Hoewel het geen kwaad kan een risico te nemen, is het wel verstandig als je ook een gedeelte wegzet.

♊ TWEELINGEN

21 mei – 20 juni

Je bent nu meer gefocust op je werk dan op je salaris, maar omdat je carrière in de lift zit, groeit je inkomen automatisch mee. Tevens doet iemand je een voorstel of aanbod waarmee je naast je huidige baan een leuk extraatje kunt verdienen. Afgezien van het aardige bedrag dat het je oplevert, vind je het ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Plezier in je werk én een mooie beloning, win!

♋ KREEFT

21 juni – 22 juli

Het lukt je steeds beter om jezelf goed te verwoorden en zowel in woord en geschrift begin je boven anderen uit te steken. Als je je beroepsmatig nog niet bezig houdt met communicatie in welke vorm dan ook, is het nu toch wel het moment om hier eens serieus over na te denken. Misschien verdien je er in het begin minder mee dan je nu doet, maar hier zal snel verandering in komen. Doe wat je leuk vindt en je wordt er vanzelf goed in.

♌ LEEUW

23 juli – 22 augustus

Talent in combinatie met inzet, ervaring en enthousiasme maakt jou een fantastische collega, werknemer of ZZP-er. Je bent inmiddels zo ver gekomen dat het niet ondenkbaar is dat er kapers op de kust liggen die van plan zijn jou een interessant voorstel te doen. Dat je hier nog niets van merkt wil niet zeggen dat het ook niet gebeurt. Ga vooral door met waar je goed in bent, denk alvast een beetje na over wat je eigenlijk zou willen verdienen en vergeet vooral niet wat je waard bent.

♍ MAAGD

23 augustus – 22 september

Dit is geen goed moment voor onderhandeling, verkoop of andere zaken waarmee je wat geld hoopt te verdienen. Afspraken worden afgezegd of uitgesteld en als het al tot een gesprek komt, komen je argumenten of onderbouwingen niet goed op de ander over waardoor een miscommunicatie of misverstand het gevolg kan zijn. Concentreer je nu vooral op je carrière en je werkzaamheden, dat geeft je qua financiën nu de meeste zekerheid.

♎ WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Je kunt nu beter een gesprek voeren met een cliënt of zakenrelatie dan met je werkgever. Ben je freelancer of ZZP’er is dit een ideale week om bedrijven te benaderen, opdrachten binnen te halen of zelfs een contract te tekenen voor een samenwerkingsverband voor de lange termijn. Als werknemer loop je nu vooral tegen irritaties en onbegrip aan, en al helemaal als je wilt praten over geld. Beter nog even wachten.

♏ SCHORPIOEN

23 oktober – 21 november

Het is geen overbodige luxe om je verzekeringspolissen even na te lopen. Ben je misschien over-of onderverzekerd, betaal je ergens dubbele premie voor of moet er iets worden aangepast of opgezegd? En hoe zit het eigenlijk met de belastingdienst. Kloppen alle gegevens nog? Ben je misschien vergeten iets door te geven of te wijzigen? Verder is het niet ondenkbaar dat je tijdens het stappen of uit eten meer uitgeeft dan je eigenlijk van plan was. Aandachtspuntje.

♐ BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

Met de lente in zicht en het mooie weer in aantocht krijg je helemaal de kriebels om lekker los te gaan in de tuin of op je balkon. Een nieuwe tuin set, echte of zijden planten, verlichting, een zonnescherm of een horde tuinkabouters, je creativiteit viert hoogtij en je inspiratie overstijgt je budget. Maak een lijstje met wat je leuk vindt, wat echt nodig is en wat je eventueel voor weinig zelf kunt maken. Pallets kosten niets en met een klamboe en wat lichtjes kun je meer dan je denkt.

♑ STEENBOK

22 december – 19 januari

Dit is een zeer positieve periode voor werk gerelateerde zaken en dus indirect ook voor je financiën. Ben je op zoek naar een baan, liggen je kansen vrij hoog. Heb je al werk maar zou je eigenlijk willen solliciteren naar een andere functie, waag het erop! Laat je vooral niet tegenhouden door je eigen twijfels of onzekerheden. Onderschat vooral je eigen capaciteiten niet. Sterker nog, als je niet elders wilt solliciteren is dit eigenlijk best een goed moment voor een loonsverhoging.

♒ WATERMAN

20 januari – 18 februari

Als je op het punt staat een belangrijke aankoop of grote uitgave te doen, besteed dan extra tijd aan vergelijkend warenonderzoek en lees op je gemak alle relevante reviews. Als je weet waar je het over hebt, is het vaak makkelijker om korting te vragen en de reden hiervoor te onderbouwen. Heb je ergens een lening voor nodig, doe dan hetzelfde en vergelijk waar je het voordeligst uit bent en wie de voor jou meest aantrekkelijke voorwaarden biedt. Vergeet hierbij de minder bekende partijen niet.

♓ VISSEN

19 februari – 20 maart

Je financiën staan er op zich goed voor, maar niet zo goed als je zou willen. Maak je geen zorgen en accepteer de dingen zoals ze nu zijn. Alles wat je nu doet om het een en ander te forceren of je wil erdoor te drukken zal alleen maar averechts werken. Soms heb je geluk en soms lopen de dingen een beetje tegen. Geen probleem Vissen, je kunt niet altijd zes gooien. Met een beetje geduld komt het vanzelf goed.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!