Geldhoroscoop: maagd heeft grote kans op royale gift


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 12 maart tot zaterdag 19 maart 2022

♈ RAM

21 maart – 19 april

Neem geen overhaaste beslissingen. In plaats van geld uitgeven kun je nu beter de confrontatie met de zwakke plekken in je financiën aangaan en deze bij de wortel aanpakken. Als je weet hoe een probleem is ontstaan, weet je ook wat er nodig is om het op te lossen. Goed, misschien lukt het niet in één week of één maand, maar dat vraagt ook niemand van je. Eén ding is zeker, niets doen is geen optie.

♉ STIER

20 april – 20 mei

Deze week biedt kansen om online een leuk extraatje te verdienen. Denk hierbij behalve aan spullen verkopen via tweedehands apps en websites of adverteren ook eens aan het opzetten van een blog of het lanceren van een eigen website. Natuurlijk zullen de laatste opties niet direct op korte termijn een stroom van inkomsten met zich meebrengen, maar dan nog blijft het interessant voor de lange termijn. Ook met een hobby kan je een aardig inkomen vergaren.

♊ TWEELINGEN

21 mei – 20 juni

Doordat je zelf bereid bent om de handen uit de mouwen te steken en zeker niet te beroerd bent om ook het initiatief te nemen met het oog op over-of extra werk, zitten je financiën nog steeds in de lift. Als je nog geen spaarrekening hebt geopend of er wel één hebt maar deze al een poosje niet hebt gebruikt, is dit hét moment om ook hier wat extra aandacht aan te besteden.

♋ KREEFT

21 juni – 22 juli

Spullen of kleding die je via buitenlandse sites bestelt, zullen je goed bevallen of misschien kun je deze zelfs met een aardige winst doorverkopen. Als je al van plan was een cursus, workshop of opleiding te gaan volgen, is dit een goed moment om te beginnen. Het diploma of certificaat dat je hiermee behaalt zou absoluut kunnen bijdragen aan een beter inkomen. Nu iets extra’s investeren in je carrière kan zeker geen kwaad.

♌ LEEUW

23 juli – 22 augustus

De kans is groot dat je deze week meer uitgeeft aan reizen. Het kan zijn dat je een dagje uitgaat of iets last minute boekt, maar het is ook heel goed mogelijk dat je een zomervakantie reserveert en hier alvast een aanbetaling voor nodig is. Verder geef je onderweg iets te gemakkelijk geld uit. Een koffie to go hier, een bagel daar… Tel alles maar eens bij elkaar op.

♍ MAAGD

23 augustus – 22 september

De familie speelt op financieel gebied een belangrijke rol. Een royale gift behoort zeker tot de mogelijkheden, maar het kan ook zijn dat een tante, oom, opa of oma je zonder dat je het weet in zijn of haar testament zet. Heb je nog ergens een lening open staan, dan is dit een goed moment om zoveel mogelijk af te lossen. Hoe sneller je schuldenvrij bent, hoe meer rust het geeft.

♎ WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Financieel sta je er prima voor, niet in de laatste plaats omdat je heel goed met geld weet om te gaan. Hoewel dit ook wel eens anders is geweest, heb je absoluut van je fouten geleerd en doe je alles om te voorkomen dat je weer in een zelfde soort situatie verzeild raakt. Sterker nog, je vindt het zelfs leuk om te budgetteren en voor zo min mogelijk geld zoveel mogelijk boodschappen te doen.

♏ SCHORPIOEN

23 oktober – 21 november

Je werk is meer dan ooit belangrijk voor je. Niet alleen omdat het geld in het laatje brengt, maar ook omdat je het met veel plezier doet. Als klap op de vuurpijl kun je nu ook nog een extra uitbetaling verwachten in de vorm van een bonus, premie of andere beloning. Heb je kinderen, dan kosten zij je deze week meer dan anders. Kleding, schoenen, een nieuwe jas… Ze groeien als kool!

♐ BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

Extra werk levert ook een leuk extra centje op en misschien zit er zelfs een promotie en/of loonsverhoging voor je in. Werk je als freelancer of ZZP-er, dan is de kans op een nieuwe opdracht niet gering. Hoe dan ook gaan je inkomsten erop vooruit. Sparen is belangrijk, maar genieten ook, zeker als je hard voor je geld werkt mag je jezelf best eens iets extra’s gunnen. Wat staat er al een poos op je verlanglijstje?

♑ STEENBOK

22 december – 19 januari

Om helemaal netjes rond te komen of om een grote uitgave te kunnen doen heb je nu een beetje hulp of steun nodig van mensen om je heen die er financieel beter voor staan dan jij. Desondanks lukt het je om eventueel geleend geld daarna ook snel weer netjes terug te betalen. Hoewel je best wat meer zou willen werken lijkt het hier nu niet het juiste moment voor. Komt goed, Steenbok, alles op zijn tijd.

♒ WATERMAN

20 januari – 18 februari

Een droom om iets voor jezelf te beginnen hoeft geen droom te blijven. De mogelijkheid om zelf iets op te zetten of een bestaand bedrijf over te nemen is nu dichterbij dan ooit. Stel een plan op, maak een afspraak bij de bank en ga ervoor, desnoods samen met een geschikte partner. Liever niet zelf ondernemen? Ook dan kun je deze week goed nieuws of een fijne financiële meevaller verwachten.

♓ VISSEN

19 februari – 20 maart

Nog heel even en er komen mooie, nieuwe kansen op je pad. Misschien merk je er nu nog niets van, maar er is zeker al het een en ander om je heen aan het werk waardoor je op zijn minst volgende week het eerste goede bericht of de eerste aanbiedingen mag verwachten. En dit is nog maar het begin! Eerdere inspanningen worden beloond en dat geldt ook voor je geduld dat op de proef werd gesteld.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!