Geldhoroscoop: Stier, je financiën staan er nu niet goed voor

Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 18 februari – vrijdag 24 februari 2023

♈ RAM

Voor de buitenwereld lijkt het of je weinig uitvoert op je werk, maar niets is minder waar. Je denkt meerdere stappen vooruit, experimenteert en besteedt aandacht aan een betere werksfeer. Helaas kan niemand gedachten lezen, dus misschien is het een goed idee om je omgeving uit te leggen waarmee je bezig bent. Hoewel je best een nieuwe bron van inkomsten kunt gebruiken, doen zich hiertoe momenteel geen kansen voor. Helaas, het is wat het is.

♉ STIER

De dingen met plezier doen, maakt je werk minder saai en de dag minder lang. Focus je vooral op de positieve aspecten in plaats van op de zaken die je irritant vindt. Is er echt niets leuks te ontdekken, dan wordt het misschien toch tijd voor een andere baan. Hoewel je meestal blij wordt door een positief banksaldo, ben je nu gewoon vrolijk door wat er om je heen gebeurt. Het komt in elk geval niet door je financiën, die staan er nu niet zo goed voor.  

♊ TWEELINGEN

Op het werk komen er dingen aan het licht waar je nog niet van op de hoogte was, maar waar je wel je voordeel mee kunt doen. Laat alles even rustig bezinken zonder er direct met anderen over te praten. Qua financiën zal je je in allerlei bochten moeten wringen om bepaalde rekeningen te kunnen betalen of om rond te komen. Gelukkig houd je je hoofd cool en ben je creatief genoeg om met deze lastige situatie om te kunnen gaan.

♋ KREEFT

Het is een rommeltje op en om je werkplek waardoor je je moeilijk kunt concentreren. Gooi overbodige spullen weg en ruim daarna alles netjes opnieuw op. Grote kans dat je nog iets tegenkomt wat je al een hele poos kwijt was. Wees zuinig met je geld en koop alleen het hoognodige. Dit is geen geschikte periode om te beesten en te feesten. Nou ja, het kan wel, zolang iemand anders de kosten voor zijn of haar rekening neemt.

♌ LEEUW

Geef op je werk goed je ogen de kost. De kans dat je nieuwe mogelijkheden over het hoofd ziet is groot. Zonde, want je bent juist toe aan een nieuwe uitdaging. Je financiën schreeuwen om een paar grote veranderingen. Ten eerste, je inkomsten en ten tweede, je uitgaven. Meer werken en minder uitgeven is het beste wat je nu kunt doen om alles zo snel mogelijk weer in het gareel te krijgen.♍ MAAGD

Het werk stapelt zich zo snel op dat je op het punt staat het overzicht te verliezen. Blijf alles goed plannen en organiseren en trek aan de bel als het echt te gek wordt. Hoewel je er aan toe bent om er even tussenuit te gaan, is dit helaas geen goed moment om een vakantie te boeken. Zelfs een weekendje weg past even niet in het budget. Stel orde op zaken op je werk en probeer thuis zoveel mogelijk te ontspannen.

♎ WEEGSCHAAL

Iemand kijkt voortdurend over je schouder mee of je hebt zelf het gevoel dat er iemand constant op je vingers kijkt. Of het nu werkelijk zo is of dat anderen je het gevoel geven dat je continu gecontroleerd wordt, het maakt je bloednerveus. Haal je schouders erover op en doe gewoon wat je doen moet. Zolang je niets te verbergen hebt, is er niets aan de hand. Budget koken is iets wat even nodig is, maar gelukkig vind je het ook leuk.

♏ SCHORPIOEN

Iemand met wie je het op de werkvloer niet altijd eens was, blijkt aardiger dan je dacht. Wellicht is het een goed idee om eens samen te lunchen en elkaar op een andere manier te leren kennen. Financieel neemt de druk behoorlijk toe en soms maak je je zorgen over hoe je het allemaal gaat rondbreien. Doe zo goedkoop mogelijk boodschappen en blijf nog even weg van elke vorm van luxe.♐ BOOGSCHUTTER

Op je werk heeft een kleine vergissing grote gevolgen. Als je een steekje laat vallen in een bepaald gesprek bijvoorbeeld of als je per ongeluk een e-mail of WhatsAppje naar de verkeerde persoon stuurt. Denk goed na voordat je iets zegt en check en dubbelcheck voor alle zekerheid nog even de gegevens voordat je op ‘verzenden’ klikt. Op financieel gebied is het beter om met kleine stapjes vooruit te gaan dan helemaal niet. Heb geduld en het komt uiteindelijk goed.♑ STEENBOK

Hoewel je op het werk het gevoel hebt dat je geen steek vooruit komt en je aan alle kanten tegen obstakels aanloopt, blijkt het achteraf reuze mee te vallen. Bekijk aan het einde van de week wat je allemaal hebt gedaan en je kunt opgelucht adem halen. Zó erg was het dus allemaal toch niet. Op het financiële vlak kunnen verantwoordelijkheid nemen voor je uitgaven én wat meer genieten best goed samengaan.♒ WATERMAN

Op het werk heb je het idee dat je niet alles kunt doen wat je graag wilt en dat nieuwe uitdagingen bij je weggehouden worden. Om zeker te weten dat je geen spoken ziet is het beste wat je kunt doen een gesprek aanvragen met je werkgever en er gewoon direct naar vragen. Iemand binnen de familie blijkt meer geld te hebben dan je denkt. De kans dat jij hier een graantje van kunt meepikken is aanwezig.

♓ VISSEN

Schuif onbelangrijke taken niet voor je uit, maar vat de koe direct bij de horens zodra het kan. Je hebt er natuurlijk geen zin in om later nog steeds deze vervelende klusjes te moeten doen als zich een geweldige nieuwe uitdaging voordoet. Dan wil je gewoon je handen vrij hebben. Eten bestellen draait uit op een teleurstelling. Je krijgt geen waar voor je geld of er gaat iets mis met de bezorging of de betaling. Nou ja. Een home made tosti kan ook best lekker zijn.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!