Geldhoroscoop: Staat jou een leuke bonus te wachten?


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 26 maart tot zaterdag 02 april 2022

♈ RAM

21 maart – 19 april

Je hebt plezier in je werk, en je inkomsten gaan er ook nog op vooruit. Overwerk of extra opdrachten brengen meer geld in het laatje. Daarnaast is er nog een leuk bedrag te verwachten in de vorm van een korting of aardige bonus. Hoe dan ook hoef je je geen zorgen te maken over je financiën. Tenzij je het zelf weer met bakken uitgeeft, sparen gaat je lastiger af momenteel.

♉ STIER

20 april – 20 mei

Als je je wat zorgen maakte over je financiën, doet zich nu een oplossing voor. Kosten pakken minder hoog uit dan je had verwacht, je ontvangt een fijne teruggave of iemand doet je een interessant voorstel. Blijf wel voorzichtig met je uitgaven, een mazzeltje krijgen wil helaas niet zeggen dat alles nu vanzelf op de rit komt. Verder heeft je werkgever plannen om je uren uit te breiden of meer werk toe te schuiven, iets waar je qua financiën wel oren naar hebt.

♊ TWEELINGEN

21 mei – 20 juni

Qua werk doet zich de kans voor om meer geld te verdienen. Mogelijk door middel van extra werk of dankzij een eenmalige klus naast je huidige baan. Daarnaast zijn er weinig kosten te verwachten waardoor je meer geld kunt overhouden. In plaats van hier iets leuks voor te kopen doe je er verstandig aan om eerst de nog openstaande rekeningen te betalen of een deel van een lening in te lossen.

♋ KREEFT

21 juni – 22 juli

Een onverwachte financiële tegenvaller zorgt ervoor dat je lichtelijk in paniek raakt. Calm down, Kreeft, het is allemaal niet zo erg als het lijkt. Misschien moet je je planning wat aanpassen of bepaalde betalingen uitstellen, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Aan de andere kant had een gedegen administratie deze onrust wellicht kunnen voorkomen. Op je werk  gaat het zeer goed. Zo goed dat zich eerdaags zelfs een promotie of loonsverhoging aandient.

♌ LEEUW

23 juli – 22 augustus

Een belangrijke verandering op het werk kan zomaar in jouw voordeel uitpakken. De kans bestaat dat je extra werk krijgt toegeschoven of iemand moet vervangen. Allemaal leuk en aardig, maar voor niks gaat de zon op. Zorg er wel voor dat je niet over je grenzen heen gaat. Meer werken en daarmee extra geld verdienen is nooit verkeerd, behalve als het ten koste gaat van je nachtrust of je gezondheid.

♍ MAAGD

23 augustus – 22 september

Als je al plannen had om een nieuw project te starten of iets voor jezelf te beginnen is dit geen goed moment om serieus actie te ondernemen. Ook al lijkt het nog zo’n goed idee, de kans dat het werk stagneert of zich andere problemen voordoen is niet gering. Natuurlijk hoeft van uitstel geen afstel te komen. Bekijk het aan het einde van dit jaar nog eens, dan staan de zaken er weer heel anders voor.

♎ WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Wees voorzichtig met je mobiele telefoon, tablet of laptop. Defecten van deze apparaten liggen op de loer met flinke reparatiekosten tot gevolg. Niet alleen is er kans op een technisch probleem, ook ongelukjes als een mobiel die waterschade oploopt of een plens koffie over je toetsenbord behoren tot de mogelijkheden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Als je een relatie hebt kan het zijn dat je partner meer aandacht moet besteden aan zijn of haar financiën.

♏ SCHORPIOEN

23 oktober – 21 november

Durf op financieel gebied vooral je gevoel te volgen. Of je nu voor een grote aankoop staat, een belangrijke keuze moet maken of wilt speculeren, je intuïtie wint het van je ratio. Waar je qua feiten nu gemakkelijk iets over het hoofd ziet, heeft je gevoel het bij het rechte eind. Hoewel het belangrijk is om geen al te groot risico te nemen, kan het deze week geen kwaad om een gokje te wagen

♐ BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

Hoewel je inkomen er nog steeds op vooruit gaat, krijg je het niet cadeau. Sommige klussen kosten meer tijd dan je had gedacht waardoor je er langer mee bezig bent en er in verhouding dus minder mee verdient. Immers, tijd is geld. Ben je aan het studeren of doe je een cursus voor je werk, dan is het goed mogelijk dat je hier nu twijfels over krijgt, een andere richting in wilt slaan of er zelfs mee wilt stoppen.

♑ STEENBOK

22 december – 19 januari

Zowel je carrière als je financiën staan momenteel op een laag pitje. Het gaat allemaal zijn gangetje en dat vind je prima. Je ervaart een gevoel van innerlijke rust waardoor je nu vooral meer zin hebt om het thuis gezellig te maken en aandacht te besteden aan je partner en/of gezin. Daarover gesproken, dit is een prima moment om de vouchers, cadeaubonnen of toegangskaarten te gebruiken die je hebt gespaard.

♒ WATERMAN

20 januari – 18 februari

Dit is een perfecte week om naast je huidige baan iets bij te verdienen. (Bij)les geven bijvoorbeeld. Waar ben je goed in, is er vraag naar, hoe en waar zou je kunnen lesgeven en wat zou je er per uur voor kunnen vragen? Heb je geld nodig om een bepaald project te financieren of heb je ergens anders een bedrag voor nodig, dan kan iemand binnen de familie je waarschijnlijk helpen aan een lening.

♓ VISSEN

19 februari – 20 maart

Je financiën zitten in de lift en hier lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Sowieso de hele maand april kun je nog rekenen op goed nieuws en diverse voordeeltjes. Daarbij zit je lekker hoog in je energie waardoor je ook in staat bent meer of vaker te werken en dus ook meer geld te verdienen. Sta je voor een belangrijke uitgave of grote aankoop? Grote kans dat je het voor een goede prijs of met een flinke korting kunt aanschaffen.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!