Geldhoroscoop: Pak het probleem bij de wortel aan, Stier


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

♈ RAM

Hoewel de werkdruk toeneemt, kun je het allemaal best handelen, mits je je zaken wat beter plant. Je maakt veel indruk op je leidinggevende waardoor je nog meer werk kunt verwachten. Ook als je voor jezelf werkt kun je rekenen op diverse nieuwe opdrachten. De mond tot mondreclame gaat snel. Op financieel gebied heb je veel betalingsachterstanden weggewerkt, maar doordat je het netjes hebt verdeeld krijg je nu weer meer overzicht. Met extra inkomsten in het vooruitzicht krijg je alles weer netjes op de rit.

♉ STIER

Op werkgebied doe je er verstandig aan om ook privé een leuk contact op te bouwen met zakelijke contacten die jou eventueel verder kunnen helpen je doelen te bereiken. Hoe je het wendt of keert, de gun factor speelt vaak mee in het bedrijfsleven. Qua financiën ervaar je momenteel nogal wat stress. Toch is er veel wat je zelf kunt doen. Door het probleem bij de wortel aan te pakken, krijg je je financiën snel weer op orde.

♊ TWEELINGEN

Je bent moeilijk vooruit te branden. Eigenlijk zou je het liefst een weekje vrij nemen en de dagen luierend en Netflix kijkend doorbrengen. Helaas behoort deze optie niet tot de mogelijkheden. Er zit niets anders op dan jezelf te vermannen en te doen waarvoor je betaald wordt. Op het financiële vlak ben je juist heel fanatiek. Je let goed op wat je uitgeeft en probeert op alle mogelijke manieren te besparen. En met succes!

♋ KREEFT

Qua werk gaan je gedachten steeds vaker uit naar iets wat je in het verleden altijd al graag hebt willen doen of misschien zelfs al eens hebt gedaan. Wat let je om je hier eens te in te verdiepen? Financieel zit je helaas echt krap. Het liefst zou je leuke nieuwe items aanschaffen voor je garderobe én je huis, maar helaas. Doe een beroep op je eigen creativiteit en sla lekker aan het combineren met wat je al hebt. Dat is ook leuk en kost niets.

♌ LEEUW

Op het gebied van werk ga je even wat minder lekker. De dingen gaan niet zoals je graag zou willen en ook de nieuwe kansen waarop je hoopte blijven uit. Houd je borst vooruit en je kin omhoog, een positieve uitstraling trekt vanzelf ook weer positieve energie aan. Op het financiële vlak is dit geen goed moment om risico’s te nemen, ook niet als iemand anders zegt dat het geen kwaad kan.

♍ MAAGD

Lastige klussen waar je tegenop zag of die je al een poosje voor je had uitgeschoven, blijken je nu makkelijker af te gaan dan je dacht. Heb je je dáár nu zo druk om gemaakt? Op financieel gebied doet zich een kans voor die momenteel niet in je budget past, maar mogelijk wel een goede investering zou kunnen zijn. Ga niet over één nacht ijs, laat je goed adviseren en laat je intuïtie de uiteindelijke knoop doorhakken.

♎ WEEGSCHAAL

Een mooi aanbod op het gebied van werk maakt je aan het twijfelen. Voor je een beslissing neemt is het belangrijk om alles te vragen wat je weten wilt. Zet alles zwart op wit en brand maar los. Qua geld geef je nu meer uit aan leuke dingen. Plezier en ontspanning, mogelijk met je gezin of familie. Zelfs als anderen wat krap bij kas zitten hoeft dit wat jou betreft geen obstakel te zijn; jij trakteert graag.

♏ SCHORPIOEN

Iemand op je werk is het niet met je eens en de kans is groot dat de ander het bij het rechte eind heeft. Verdiep je voor de zekerheid nog even in de kwestie voor je de discussie aangaat. Op financieel gebied heb je niets te klagen en aarzel je ook niet om jezelf iets extra’s te gunnen. Helemaal prima natuurlijk, maar houd er rekening mee dat er mindere tijden aankomen en je dus niet alles opmaakt.

♐ BOOGSCHUTTER

Je hebt wel eens meer plezier in je werk gehad dan nu het geval is. Helaas, maar ook dat hoort er soms bij. Laat je er niet door weerhouden om toch het beste van jezelf te laten zien. Op het financiële vlak is dit een goed moment om je plannen te realiseren. Zelfs als het een flinke uitgave betreft blijkt er meer mogelijk dan je denkt. Desnoods met wat hulp, aanpassingen of extra (professioneel) advies.

♑ STEENBOK

Op je werk heb je een foutje gemaakt waar je je nog steeds aan ergert. Lieve Steenbok, je doet veel meer dingen wel dan niet goed. Laat het los en leer ervan, dat is voor dit moment de beste manier om ermee om te gaan. Qua financiën dient zich een leuke mogelijkheid aan om op korte termijn en op een snelle manier wat extra geld te verdienen. Er is geen enkele reden om dit aanbod niet aan te nemen.

♒ WATERMAN

Je hebt even de balen van je werk en dit heeft voornamelijk te maken met de mensen met wie je moet omgaan. Gelukkig betreft het een tijdelijke onvrede, maar dit neemt niet weg dat je er wel even doorheen moet. Tel tot tien, bespreek geen persoonlijke kwesties en concentreer je vooral op jezelf. Qua financiën ga je als een speer. Je inkomsten zijn beter dan voorheen en je kunt zelfs wel spreken van een succesvolle periode.

♓ VISSEN

Op je werk gaat het er nogal chaotisch aan toe. Dit ligt echter voornamelijk aan jezelf. Je werkplek is een rommel, je agenda ongeorganiseerd en je structuur héél ver te zoeken. Tijd om orde op zaken te stellen, Vis. Op het financiële vlak ben je bezig met zaken waarbij fiscale kwesties belangrijk zijn. De kans dat er sprake is van wat onduidelijkheid is aanwezig, dus aarzel niet om helderheid en hulp te vragen.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!