Geldhoroscoop: Onverwachte kosten of vergeten rekeningen voor Steenbok


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 30 april tot zaterdag 7 mei

♈ RAM

21 maart – 19 april

Je financiën zitten nog steeds in de lift. Zonder dat je er zelf al te veel moeite voor hoeft te doen komt er onverwacht een fijne meevaller naar je toe in de vorm van een zeer welkom extraatje. Helaas staan er ook nog flink wat rekeningen op stapel, maar doordat er nu genoeg geld binnenkomt, kun je alles probleemloos betalen. Iemand binnen de familie gaat het minder goed voor de wind en vraagt je mogelijk om een lening. Misschien is hij of zij daarnaast ook gebaat bij een goed advies.

♉ STIER

20 april – 20 mei

Als je onlangs met je geliefde wat onenigheid hebt gehad over geld, dan komt hier deze week een oplossing voor en krijgen jullie de kans om orde op zaken te stellen. Helaas ben jij dan net degene met wat pech op financieel gebied. Onverwachte defecten of beschadigingen kosten je ineens geld. Wees deze periode vooral zuinig op je auto en kijk uit waar je deze parkeert. Niet iedereen is even voorzichtig. Of is überhaupt goed verzekerd.

♊ TWEELINGEN

21 mei – 20 juni

Net als je denkt dat alles goed gaat, komt er een flinke kink in de kabel. De kans is groot dat het gaat om onverwachte uitgaven of grote kostenposten die je echt niet had zien aankomen. Hoe vervelend ook, je wilt het wel graag meteen geregeld hebben. Je onderneemt liever direct actie met alle gevolgen van dien (blut) dan dat je de ellende voortdurend voor je uit schuift en de rekeningen boven je hoofd blijven hangen.

♋ KREEFT

21 juni – 22 juli

Het gaat steeds beter met je financiën, wat je de nodige rust geeft. Als je een vaste relatie hebt, heeft je partner nu een positieve invloed op hoe je de dingen hebt geregeld. Je geliefde neemt een groot deel van de uitgaven voor zijn of haar rekening of helpt je bij het (re)organiseren van je uitgavepatroon. Ben je single, dan is de kans groot dat iemand anders je de helpende hand biedt of je nuttig advies geeft.

♌ LEEUW

23 juli – 22 augustus

Hoewel er voldoende geld binnen komt, zijn er wel andere problemen te verwachten zoals een foutje in je administratie, een verkeerde bankoverschrijving of een betaling die op zich laat wachten. Ook voor belangrijke aankopen of investeringen is het nu geen goed moment. Koop alleen dingen die echt noodzakelijk zijn, check voor alle zekerheid nog even de boekhouding en controleer de gegevens in je betaalapp voor je akkoord gaat met verzenden.

♍ MAAGD

23 augustus – 22 september

Je inkomsten zijn goed en je uitgaven blijven beperkt. Tot zover is er dus niets aan de hand. Wel is het goed nu extra alert te zijn op oplichting en fraude. Negeer verdachte telefoontjes van onbekende nummers en pas op waar je kleding of apparatuur bestelt. De kans dat je een kat in de zak krijgt of de zak überhaupt niet bij je aankomt is groot. Qua carrière ga je wel als een speer, mits je privé en werk gescheiden weet te houden. Tip: zet je telefoon uit of blokkeer tijdelijk de WhatsApp gesprekken van thuis.

♎ WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Plannen die je in het verleden hebt gemaakt blijken helaas toch minder goed uit te pakken dan je had verwacht. Mogelijk loop je nu tegen hindernissen aan die je niet had voorzien of word je verrast door onverwachte uitgaven waardoor je huidige vaste lasten in het gedrang komen. Als je nadenkt over een carrièreswitch is dit wel het juiste moment om je hierop te concentreren en ook echt actie te ondernemen. Het zou wel fijn zijn als je er qua inkomen op vooruit gaat want dat kun je nu zeker goed gebruiken.

♏ SCHORPIOEN

23 oktober – 21 november

Je zult er een tandje bij moeten doen om het inkomen te verdienen wat je ambieert. Het komt helaas niet vanzelf naar je toe waaien dus ben je vastbesloten meer inkomsten te vergaren. En is dit het moment om meer uren te gaan werken of een beter betaalde baan te zoeken. Verder geef je nu veel geld uit aan je uiterlijk. Je hebt behoefte aan vernieuwing en gaat voor het uiterlijk dat meer bij je huidige innerlijk past.

♐ BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

Je carrière neemt momenteel meer tijd en aandacht in beslag dan je financiën. Natuurlijk staat het één wel in verband met het ander, want meer werk betekent natuurlijk ook meer inkomsten. Als je een poosje geleden hebt gesolliciteerd, kun je deze week een uitnodiging verwachten en misschien zelfs meer dan één. Heb je nog niet naar een andere baan gehengeld, dan komt er deze week evengoed spontaan een aanbod of voorstel naar je toe. Spannend!

♑ STEENBOK

22 december – 19 januari

Onverwachte kosten of vergeten rekeningen die plotseling weer opdoemen kunnen je financiën lelijk in de war schoppen. Stond je er financieel goed voor, dan kom je hier gemakkelijk overheen. Was het toch al op het randje? Dan kan dit net de druppel zijn waardoor je het de komende tijd echt even zuinig aan zult moeten doen. Qua werk verandert er nu weinig voor je, dus meer inkomsten liggen helaas niet in de lijn der verwachting.

♒ WATERMAN

20 januari – 18 februari

Waar het je financieel gezien een poosje behoorlijk voor de wind ging, staan de ontwikkelingen op dit gebied nu een beetje stil. Op zich niet erg, want betalingen die moesten worden verricht heb je netjes voldaan en ook zijn er geen nieuwe onverwachte kosten op handen. Alles komt in een rustiger vaarwater, zowel qua inkomsten als qua uitgaven. Hoewel er geen problemen te verwachten zijn kun je beter even geen grote aankopen doen.

♓ VISSEN

19 februari – 20 maart

Als je plannen had om iets voor jezelf te gaan beginnen, zie je nu toch steeds meer voordelen van werken in loondienst. Gelukkig hoef je (nog) geen definitieve beslissing te nemen. Desnoods blijf je nog even werken voor een baas en start je daarnaast in alle rust je eigen ding op. Soms moet je gewoon iets uitproberen om te kijken of het werkt. Heb je geen enkele ambitie in deze richting, dan zit er binnenkort qua werk toch een vernieuwing voor je aan te komen.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!