Geldhoroscoop: ‘Once in a lifetime’ kans op een grote financiële klapper, kreeft!


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 28 mei tot zaterdag 04 juni 2022

♈ RAM

21 maart – 19 april

Dit is een goede week om een lening, toeslag of andere tegemoetkoming aan te vragen. De kans dat het je wordt toegewezen is behoorlijk groot. Verder is er een mogelijkheid dat je een nieuwe opdracht krijgt aangeboden, waardoor eenmalig of voor langere tijd je inkomen wordt opgeschroefd. Hadden we al gezegd dat er ook een aardige gift jouw kant op komt? Er komt een aardige gift jouw kant op! Blijf desondanks voorzichtig met geld uitgeven.

♉ STIER

20 april – 20 mei

Je bent hard bezig je inkomen te verhogen en eerlijk is eerlijk, dit lukt je aardig! Je bent niet alleen bereid meer uren te werken, er dienen zich ook op andere manieren mogelijkheden aan om extra werk aan te nemen. Daarbij zit je lekker in je vel waardoor het je geen enkele moeite kost om meer energie te steken in je werkzaamheden. Overigens komt er niet alleen via werk geld binnen. Ook langs andere kanalen kun je rekenen op financiële meevallers.

♊ TWEELINGEN

21 mei – 20 juni

Je werkt momenteel liever zelfstandig dan in teamverband. Tenzij je een beetje de leiding op je kunt nemen, in dat geval heb je minder moeite met samenwerken. Als je plannen had om iets voor jezelf te beginnen is dit een goed moment om de eerste stappen te zetten. Niet dat je direct kunt starten, maar een goed begin is het halve werk. Via de verkoop van (tweedehands) spullen kun je een leuk extraatje binnen harken. Misschien een garageverkoop?

♋ KREEFT

21 juni – 22 juli

Soms zet één goede beslissing meer zoden aan de dijk dan jarenlang hard werken. Ze zeggen dat iedereen één keer in zijn leven de kans krijgt om echt een grote klapper te maken op financieel gebied. Het ziet ernaar uit dat jouw kans zich een dezer dagen voor zal doen! Kijk goed om je heen, luister naar je intuïtie en durf vooral actie te ondernemen. Natuurlijk is een goede keuze maken wel iets anders dan als een kip zonder kop in het diepe springen.

♌ LEEUW

23 juli – 22 augustus

Als je met zaken te maken hebt van juridische aard of in een rechtszaak bent verwikkeld, kan zich hier nu wat vertraging voordoen. Gebruik de tijd die je moet wachten om nieuwe informatie in te winnen of om je verdediging over een andere boeg te gooien. Op het gebied van je carrière heb je de laatste tijd veel bereikt en kun je nu de vruchten plukken van al je inspanningen.

♍ MAAGD

23 augustus – 22 september

Qua carrière blijf je jezelf ontwikkelen en omhoog klimmen. Net als je denkt dat het nu wel tijd is om het weer iets rustiger aan te doen, doen zich weer nieuwe mogelijkheden voor of grijp je zelf een kans om jezelf op een positieve manier te bewijzen. Qua financiën sta je even stil, vooral omdat er onverwachte uitgaven op handen zijn. Eén stap vooruit, twee achteruit. Desondanks kun je het handelen en zijn er geen grote problemen te verwachten.

♎ WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Mogelijk kun je nu met een hele leuke korting een vakantie reserveren waardoor een ogenschijnlijk onbereikbare bestemming toch zomaar tot de mogelijkheden behoort. Qua werk kun je via vrienden een leuk voorstel verwachten of met één van hen gaan samenwerken. Over het algemeen is er geen extra geld te verwachten, maar dankzij leuke meevallers houd je toch meer over.

♏ SCHORPIOEN

23 oktober – 21 november

Je besteedt veel tijd en energie aan je werk en bent ook bereid hiervoor nieuwe dingen te leren. Waak ervoor dat je niet (te) veel geld uitgeeft aan een opleiding of cursus terwijl er misschien een manier is om een en ander vergoed te krijgen via je werkgever of de belastingdienst. Ook is het nu goed mogelijk dat je werkgever je vraagt of je bereid bent om binnenkort op zakenreis te gaan. Tegen een snoepreisje zeg jij natuurlijk geen nee!

♐ BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

Laat je niet uit het veld slaan door één of twee financiële dipjes die eraan zitten te komen. Hoewel je financiën erop vooruit gaan, valt een financiële tegenvaller helaas niet te vermijden. Als je de koe bij de horens vat, direct actie onderneemt en orde op zaken stelt, heb je er veel minder lang last van dan wanneer je bij de pakken gaat neer zitten en er vervolgens dagenlang om blijft mokken. Hop, hop, en weer door!

♑ STEENBOK

22 december – 19 januari

Om op het gebied van geld en werk meer te kunnen bereiken is het belangrijk dat je aan je gun factor werkt. Stel je bescheiden maar wel enthousiast op en laat zien dat je bereid bent om te leren. Zeker als je nog op zoek bent naar werk of wel een extra opdracht kunt gebruiken is het belangrijk om jezelf af te vragen: zou ik mezelf aannemen? En zo nee, waarom niet? Werk aan de winkel Steenbok, in de eerste plaats aan jezelf.

♒ WATERMAN

20 januari – 18 februari

Omdat het je voorheen redelijk makkelijk afging om geld te verdienen, valt het nu een beetje tegen als je wat minder binnen brengt dan een paar maanden geleden. Ben je nog op zoek naar een baan, is het belangrijk om iets te vinden wat je leuk vindt én wat redelijk verdient. Met plezier naar je werk gaan is fijn, maar als het bijna niets betaalt zal het je niet lang blijven motiveren. Aan de andere kant, elke dag met tegenzin naar een dik betaalde job is ook niet alles. Zoek de juiste balans.

♓ VISSEN

19 februari – 20 maart

De financiën gaan als een raket deze week. Je bankrekening lijkt wel een onuitputbare geldbron. Telkens als je denkt dat je het even rustig aan moet doen, wordt er op de één of andere manier weer een bedrag gestort waardoor je weer even voort kunt. Blijf desondanks een beetje voorzichtig. Het blijft natuurlijk niet elke dag feest, op een gegeven moment is ‘op’ ook echt gewoon ‘op’.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!