Geldhoroscoop: Nieuws op het vlak van liefde (en geld), Stier


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 14 mei tot zaterdag 21 mei 2022

♈ RAM

21 maart – 19 april

Als je al van plan was om iets nieuws te gaan leren, is dit een goed moment om jezelf op te geven voor een cursus of workshop. Misschien behoort zelfs een volledige opleiding tot de mogelijkheden. Ook al is de kans groot dat het niet wordt vergoed, is het wel de moeite waard. Zie het als een investering in jezelf en de toekomst. Extra inzet op het werk wordt binnenkort beloond met een bonus of andere blijk van waardering.

♉ STIER

20 april – 20 mei

De liefde speelt momenteel een belangrijke rol in je leven waardoor het niet ondenkbaar is dat je hier nu ook meer geld aan uitgeeft. Denk aan een uitgebreid diner voor twee, een mooi cadeau, weekendje hotel of romantische vakantie. Gelukkig zit je goed in de slappe was en kun je wel iets missen. Verder is dit een perfecte periode om een samenwerkingsverband aan te gaan of je zakelijke netwerk uit te breiden.

♊ TWEELINGEN

21 mei – 20 juni

Hoewel je er financieel goed voor staat, doe je er verstandig aan om geen impulsieve beslissingen te nemen. Ook al lijkt een en ander nu een goed idee, de kans is groot dat je achteraf spijt hebt als haren op je hoofd. Vooral als het iets betreft wat niet terug te draaien is of snel in waarde vermindert. Met het oog op het gezinsleven kom je voor onverwachte uitgaven te staan, maar daarentegen zit er wel een leuk extraatje voor je in.

♋ KREEFT

21 juni – 22 juli

Het wordt een drukke week waarbij je veel tijd kwijt bent aan werk waardoor je thuis niet aan schoonmaken en opruimen toe komt. Hierdoor kom je er minder fijn tot rust en kun je de neiging krijgen tot het kopen van nieuwe spullen of denk je zelfs na over verhuizen. Een simpeler en vooral goedkopere oplossing is tijd maken voor een opfrisbeurt in de vorm van een likje verf en het verplaatsen van je meubilair. Verhuizen in je eigen huis, helemaal top.

♌ LEEUW

23 juli – 22 augustus

Dit is een fijne week om een bestaande lening deels af te lossen en deze vervolgens om te zetten naar een lagere maandlast. Immers, alle beetjes helpen. Het scheelt je misschien net die extra tas boodschappen. Verder los je een langslepend probleem of ongemak op door slechts een kleine investering te doen in een apparaat of professioneel advies. Met je partner is er gedoe te verwachten wanneer jullie het niet eens worden over een klusproject in huis.

♍ MAAGD

23 augustus – 22 september

Als je je op deze manier blijft inzetten op je werk, moet het wel heel raar lopen als je binnenkort geen loonsverhoging krijgt. Omdat de kans klein is dat het je spontaan zal worden aangeboden doe je er verstandig aan om een goed onderbouwd gesprek voor te bereiden waarin je er zelf om vraagt. Verder zijn er binnen het bedrijf financiële problemen  te verwachten die indirect invloed kunnen hebben op jouw verzoek om opslag. Stel dus niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen.

♎ WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Nieuwe mogelijkheden om op een leuke en uitdagende manier meer geld te verdienen dienen zich aan. Als je nog werkzoekende bent is de kans groot dat je deze week een uitnodiging of voorstel krijgt. Heb je al een baan, dan kun je nu zomaar beslissen om ergens anders te gaan solliciteren. En met succes! Laat je vooral niet tegen houden door wat anderen vinden. Het is jouw leven en jij bent degene die elke dag naar je werkplek moet.

♏ SCHORPIOEN

23 oktober – 21 november

Een financiële meevaller maakt je week meer dan goed. Waarschijnlijk moet je nog even wachten voor het geld ook daadwerkelijk op je bankrekening bijgeschreven wordt, maar de voorpret alleen is al leuk. Daarentegen komt er wel een kink in de kabel met het oog op een grote aankoop die je wilde doen. Het product is onverhoopt niet (meer) leverbaar of de kwaliteit valt tegen. Zit niet bij de pakken neer, maar ga ook niet te snel akkoord met een alternatief.

♐ BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

Financieel ga je als een trein, er is weinig waar je je zorgen om hoeft te maken. Lasten verlagen, inkomsten verhogen en nieuwe plannen of investeringen leiden tot succes. Durf ook gerust je gevoel te volgen, want je financiële inzicht is werkelijk top. Op je werk blink je uit en word je steeds vaker gevraagd of ergens voor ingezet. Je krijgt meer verantwoordelijkheid en alles gaat je even goed af. Nou, is dat een top week of niet?

♑ STEENBOK

22 december – 19 januari

De ideeën die betrekking hebben op je woning kunnen nu op korte termijn worden gerealiseerd. Niet alleen beschik je over de financiële middelen ervoor, ook weet je nu op de juiste plekken de juiste benodigdheden te vinden. Of het nu gaat om accessoires, meubilair of bouwmateriaal, voor weinig koop je nu de leukste en meest bruikbare dingen. Daarbij is er ook nog ruimte voor je eigen creativiteit. Al met al wordt het een super gaaf project!

♒ WATERMAN

20 januari – 18 februari

Als je een relatie hebt komen jullie deze week nader tot elkaar met betrekking tot de financiën. Waar jullie het eerder nog totaal niet met elkaar eens waren, lijkt er nu een compromis gesloten te kunnen worden. Op je werk ben je wat minder geconcentreerd waardoor je langer over je taken doet. Overwerken in je eigen tijd haalt je uurtarief omlaag, dus zorg dat je in elk geval je werk op tijd af krijgt.

♓ VISSEN

19 februari – 20 maart

Je ervaring werpt zijn vruchten af wanneer anderen op de werkvloer (of zelfs je werkgever) je om advies komen vragen. Dit is het moment dat je merkt dat je jezelf tamelijk onmisbaar aan het maken bent en natuurlijk mag daar best iets tegenover staan. Het begint met een ‘L’ en eindigt op ‘oonsverhoging’. Gewoon om vragen, Vis. Nee heb je en ja kun je krijgen. De werkdruk neemt ook flink toe, dus je krijgt het allemaal niet voor niks.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!