Geldhoroscoop: Neem die belangrijke beslissing op gevoel, Vissen


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 17 december tot zaterdag 24 december 2022

♈ RAM

Eigenlijk zou je deze week, na alle drukte op het werk, weer eens even flink pas op de plaats moeten maken om bij te komen. Laat je werkzaamheden gerust even voor wat ze zijn. Ga lekker naar buiten, sporten of doe desnoods eens even helemaal niets. Op financieel gebied kun je een aanbod verwachten waardoor je er qua geld enorm op vooruit zult gaan. Natuurlijk krijg je het niet voor niets, van jou wordt er ook het een en ander verwacht.

♉ STIER

Iemand op het werk houd je in de gaten. Loop je de kantjes ervan af, dan valt dit direct op. Blink je uit in wat je doet, blijft dit ook niet onopgemerkt. Geld verdienen kost je nu meer moeite dan anders. Misschien kun je minder uren werken, ben je plotseling aangewezen op een uitkering of is er iets anders aan de hand waardoor het geld lastiger binnenkomt. Neem rust als het nodig is, met het willen forceren van dingen bereik je nu slechts het tegenovergestelde.

♊ TWEELINGEN

Met het oog op je carrière heb je momenteel flink last van concurrentie, maar dat is niet je grootste probleem. Waar je meer aandacht aan kunt besteden zijn je eigen collega’s of als je voor jezelf werkt, bepaalde werknemers. Iemand heeft het minder goed met je voor dan je denkt. Hoe fijn het ook is om wat meer geld te verdienen, probeer er niet direct ook naar te gaan leven. Beter zou zijn om iets meer te sparen voor mindere tijden.

♋ KREEFT

Op je werk heb je last van competitiedrang. Wat wil je bewijzen Kreeft, en aan wie? Doe gewoon wat er van je wordt verwacht, je presteert goed genoeg. Zit er desondanks iemand achter je vodden, trek je hier dan vooral niets van aan. Je financiën zijn onderhevig aan jouw stemmingswisselingen. Je humeur gaat alle kanten op en je uitgavepatroon waait als vanzelf mee. Het kopen van spullen of kleding maakt je misschien even blij, maar is funest voor je bankrekening waar je vervolgens weer chagrijnig van wordt.

♌ LEEUW

Op je werk heb je wel eens betere dagen gehad. Klussen waar je niet handig in bent stapelen zich op en zaken waar je wel goed in bent lopen vertraging op. Blijf kalm en zet door, ook dit gaat weer voorbij. Financieel sta je er minder goed voor dan je eigenlijk wilt. Het is vooral een kwestie van tijd voor het weer beter wordt. Gelukkig kun je de wachttijd versnellen door zelf meer initiatief te nemen om iets bij te verdienen.

♍ MAAGD

Hoewel je je momenteel groen en geel ergert aan een collega, is het beter voor de sfeer als je hem of haar een helpende hand toereikt in plaats van kritiek levert. Qua financiën ben je niet zo blij met hoe je er nu voor staat. Toch is er wel degelijk sprake van een vooruitgang, zeker als je je huidige saldo vergelijkt met dat van een poosje geleden. Probeer meer te kijken naar de dingen die nu beter gaan in plaats van slechter.

♎ WEEGSCHAAL

Hoewel het verleidelijk is om stiekem wat vaker of langer pauze te nemen, later te beginnen of eerder naar huis te gaan, neem je hiermee vooral jezelf in de maling. Al het werk dat hierdoor blijft liggen krijg je morgen gewoon weer op je bord. Plus eventuele nieuwe werkzaamheden erbovenop. Financieel is er meer mogelijk dan je denkt. Reken alles nog eens goed na en je zult zien dat er best wat ruimte is voor wat plezier, ontspanning en genot.

♏ SCHORPIOEN

Het is eerder regel dan uitzondering dat alle collega’s het met elkaar eens zijn. Wat nu vooral belangrijk is, is dat jullie ondanks eventuele onenigheid met elkaar samenwerken en het project tot een goed einde brengen. Met het oog op je financiën is er sprake van meningsverschillen. Iemand in je naaste omgeving (mogelijk je partner of één van je ouders) is het niet eens met wat je met je geld doet.

♐ BOOGSCHUTTER

Persoonlijke zaken houden je ook op je werk bezig waardoor je sneller bent afgeleid of juist in dagdromen verzinkt. Probeer jezelf te vermannen om te voorkomen dat je fouten maakt of leg de opdrachten die veel concentratie vergen even opzij. Op financieel gebied kun je nu wel wat advies gebruiken, zeker met het oog op het kopen van onroerend goed of het doen van andere investeringen. Durf er gerust om te vragen, je zult er geen spijt van krijgen.

♑ STEENBOK

Op je werk wordt het zeer op prijs gesteld als je jezelf gul, behulpzaam en sociaal opstelt. Iets om te onthouden. Financieel gezien is er weinig wat je zelf kunt doen om de situatie te verbeteren. Je doet al wat je kunt en de rest is afhankelijk van externe factoren. Geef zo min mogelijk geld uit, maar probeer je ook zo min mogelijk zorgen te maken. Tobben verandert niets aan de huidige situatie en de kans dat het binnenkort vanzelf weer beter gaat is groot.

♒ WATERMAN

Je rent momenteel achter jezelf én de feiten aan. Het werk dreigt je boven het hoofd te groeien en je weet even niet meer hoe dit alles te handelen. Trek op tijd aan de bel en geef aan wat het probleem is, een oplossing is voor handen. Zelfs nu je minder geld te besteden hebt zit je lekker in je vel en maak je je weinig zorgen voor morgen. Zolang je geen onverantwoordelijke acties uitvoert is dit de juiste levenshouding.

♓ VISSEN

Er heerst spanning op de werkvloer, met name seksuele spanning. Leuk voor de singles, lastig voor de gebonden Vis. Met het oog op je financiën sta je voor een belangrijke beslissing die je het beste op gevoel kunt nemen. Natuurlijk is het wel zo handig om even na te denken over de mogelijke consequenties, maar een klein beetje naar je intuïtie luisteren kan nu geen kwaad. Immers, niet alles is te voorspellen met logica.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!