Geldhoroscoop: Meer genieten en minder zorgen maken, Weegschaal


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 27 augustus – zaterdag 03 september 2022

♈ RAM

Op je werk heb je te maken met allerlei ergernissen waar je moeilijk mee kunt omgaan. Een directe oplossing voor het probleem is er niet en daarbij ontbreekt het je aan geduld. Houd vooral je hoofd koel en laat je niet op de kast jagen. Op financieel gebied heb je er wel eens beter voor gestaan. Ook hier is sprake van irritatie wegens betalingen die op zich laten wachten. Daarbij is je geld de afgelopen maand wel erg hard gegaan. Gelukkig weet je wel waaraan, dus kun je hier zelf ook iets aan veranderen.

♉ STIER

Het is goed om in het hier en nu te leven, maar durf daarnaast ook vooruit te denken. Blijf goed om je heen kijken om het toeval niet te missen en de kansen te grijpen die kunnen leiden tot nieuwe wegen. Zelfs een interessante samenwerking behoort tot de mogelijkheden, als je dat zou willen. Op het financiële vlak is het verstandig om advies te vragen over de plannen die je hebt of misschien zelfs een lening aan te vragen.

♊ TWEELINGEN

Qua werk kun je nieuwe opdrachten of extra klussen verwachten. Ook is het mogelijk dat mensen op een andere manier je assistentie of hulp nodig hebben. Wat ze ook van je vragen, bedenk je dat voor niets de zon op gaat. Op financieel gebied wil je graag op korte termijn meer geld verdienen of je spaargeld investeren in een winstgevend project. Waak er wel voor dat je de dingen niet al te rooskleurig ziet of jezelf in je enthousiasme te snel rijk rekent.

♋ KREEFT

Een nieuwe collega maakt op een positieve manier indruk op je. Niet op het vlak van de liefde, maar meer vanwege het feit dat je veel van hem of haar kunt leren. Daarbij is het een inspirerende, boeiende persoonlijkheid; een waardevolle toevoeging op de werkvloer. Op het financiële vlak kun je op een bijzondere manier een leuk bedrag verdienen, mits je een sprong in het diepe durft te nemen. Hoewel het totaal niet jouw vakgebied is, is het wel degelijk de moeite waard.

♌ LEEUW

Op een onverwacht moment raak je helemaal geïnspireerd en sta je te trappelen om iets nieuws uit te proberen. Wat let je? Wanneer je een idee daadwerkelijk uitvoert, blijkt pas hoe goed het is. Op het financiële vlak is het juist verstandig om de dingen vooral bij het oude te laten. Dit is geen goed moment om gokjes te wagen of risico’s te nemen. Als je problemen ervaart op financieel gebied doe je er verstandig aan deze op te lossen zoals je die al eens eerder hebt opgelost.

♍ MAAGD

Door te klagen en te zeuren is er nog nooit een probleem opgelost. Is er iets op het werk dat je niet aanstaat, neem dan het voortouw en breng zelf veranderingen aan. Is dit echt niet mogelijk, dan is het geen verkeerd idee om eens verderop te kijken. Waarom zou je ergens blijven waar je het niet naar je zin hebt? Qua financiën is er sprake van verwarring. Betalingen lopen niet lekker of het ontbreekt je aan overzicht. Ook hier geldt dat klagen en zeuren dit niet zal verhelpen. Actie ondernemen wel.

♎ WEEGSCHAAL

Onverwachte ontwikkelingen op je werk doen je plotseling heel anders naar een situatie kijken. Denk goed na en overhaast niets. Laat je goed informeren en trek dan pas je conclusie. Probeer verder wat meer te genieten en je wat minder zorgen te maken over geld. Misschien lopen bepaalde dingen even niet zoals je graag zou willen, maar er de hele dag over piekeren zal hier niets aan veranderen. Laat het even los en wees blij met de dingen die wél goed gaan.

♏ SCHORPIOEN

Het gaat er niet om wat er gebeurt, maar hoe je ermee omgaat. Gedoe op je werk irriteert je mateloos, maar het is aan jou in hoeverre je je hierdoor laat meeslepen en of je dit naar buiten toe laat merken. Hoe kalmer jij blijft, hoe minder drama het wordt. Qua financiën is het soms nodig om eerst iets weg te geven voor je er iets voor terug krijgt. Zoals deze week. Hoe spontaner en guller je gift, hoe groter de beloning achteraf zal zijn. Voor wat, hoort wat gaat hier zeker op.

♐ BOOGSCHUTTER

Je komt werkelijk om in het werk waardoor je steeds meer het overzicht kwijtraakt. Doe de klussen niet op volgorde van binnenkomst, maar op volgorde van belangrijkheid en probeer als het mogelijk is iets over te dragen aan een collega. Op financieel gebied loop je al een poosje rond met een plan dat je helaas nog steeds niet hebt kunnen uitvoeren. Ook deze week is het helaas nog niet het juiste moment. Wat overigens niet wil zeggen dat het ook in de toekomst niet haalbaar is wat je wilt!

♑ STEENBOK

Op het werk ben je er met je hoofd niet helemaal bij doordat je gedachten telkens afdwalen naar persoonlijke issues. Zonde van je tijd, Steenbok. Op die manier loop je achterstanden op en moet je straks werken in je vrije tijd. Op het gebied van geld bevinden zich aasgieren in jouw omgeving die erop uit zijn mee te profiteren van jouw financiële welvaart. Wees vooral alert op personen die je amper kent, maar die uit het niets met je aanpappen of jou plotseling met alles willen helpen.

♒ WATERMAN

Dit is een goed moment om achterstallige klussen weg te werken en orde op zaken te stellen. Niet alleen qua werkzaamheden, ook je werkplek zelf is wel weer eens toe aan een schoonmaak-en opruimbeurt. Met het oog op je bankrekening zou iets meer verantwoordelijkheid geen overbodige luxe zijn. Je koopt te makkelijk dingen op afbetaling of zwaait iets te nonchalant met je creditcard. Heb je al die spullen nu echt nodig? Nu maar hopen dat je niet in de problemen raakt wanneer je over de brug moet komen. Misschien kun je nog iets terug sturen?

♓ VISSEN

Een aanbod blijkt minder winstgevend dan je denkt. Hoe leuk het ook klinkt, laat je goed informeren, stel vragen en weeg alle voor- en nadelen zorgvuldig tegen elkaar af. Grote kans dat je er alsnog vanaf ziet. Op financieel gebied ben je bereid veel in jezelf te investeren. Misschien ben je toe aan een nieuwe garderobe, heb je een andere bril nodig, wil je een ander kapsel, mooie nagels of misschien wel alles tegelijk. Doe vooral waar jij je goed bij voelt en gun het jezelf!


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!