Geldhoroscoop: Loonsverhoging is in zicht, Stier


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 13 augustus t/m zaterdag 20 augustus

♈ RAM

Als je bereid bent om zelf een beetje moeite te doen, kom je deze week werkelijk overal binnen. Met je goede ideeën, sympathieke voorkomen en vlotte babbel moet het geen enkel probleem zijn om een leuke (beter betaalde) baan binnen te hengelen of een leuk samenwerkingsverband aan te gaan. Heb je moeite met het persoonlijk verkopen van jezelf in real live, zorg dan dat je voor de juiste mensen goed zichtbaar bent op social media platforms.

♉ STIER

Hoewel er wat dingen gaan veranderen op de werkvloer, kost het je weinig moeite om jezelf aan te passen. Je hebt het een en ander vrij snel onder de knie en kunt het je collega’s, die hier wat minder handig in zijn, ook heel gemakkelijk uitleggen. Verder ontmoet je nieuwe mensen die op zakelijk gebied oprecht interesse in je hebben. Men is onder de indruk van je talent en werkervaring. Je salaris blijft nog even hetzelfde, maar niet voor lang. Een aardige loonsverhoging is in zicht.

♊ TWEELINGEN

Je gaat met plezier naar je werk en hebt goed contact met je collega’s. Jullie maken niet alleen veel lol samen, ook zijn jullie even gemotiveerd en hebben jullie dezelfde doelen voor ogen, waardoor het werk als een trein vordert. Overwerk is met dit werktempo niet nodig. Extra klusjes doen naast je huidige baan is een ander verhaal. De kans is groot dat je deze week door iemand wordt benaderd en je een leuk zakcentje kunt verdienen.

♋ KREEFT

Het carrièregeluk lacht je toe. Alles wat je nu onderneemt heeft grote kans van slagen en als je van plan bent om te solliciteren, is het niet ondenkbaar dat je precies alles in huis hebt waar het bedrijf in kwestie behoefte aan heeft. Qua financiën heb je het niet heel breed maar kom je desondanks toch niets te kort. Doe wel een klein beetje rustig aan wat betreft het kopen van kleding. Veel kleine uitgaven maken samen toch één grote, daarbij puilt je kast inmiddels al aardig uit.

♌ LEEUW

Je ergert je al een poosje helemaal blauw aan een machine die niet meer naar behoren werkt of aan een achterhaalde techniek waarmee jij geacht wordt je werk te doen. Hoe dan ook is het de hoogste tijd voor vernieuwing en vooruitgang. Laat de dingen niet op hun beloop maar onderneem zelf actie en kom ook gerust met je eigen ideeën op de proppen. Verder is dit een goede week om te zeuren om loonsverhoging en voor het ondertekenen van contracten.

♍ MAAGD

Omdat je nieuwe plannen hebt op het financiële vlak, besteed je minder aandacht aan je werk. Zelfs tijdens het uitvoeren van je taken dwalen je gedachten af naar de dromen die je hebt op financieel gebied. Vergeet niet dat je zonder een startkapitaal niets kunt en je werk voorlopig dus nog heel belangrijk is voor je. Dromen mag, absoluut, maar doe dit dan vooral lekker in je vrije tijd wanneer hier alle ruimte voor is. Vooral nu het weer wat bedrijviger wordt en de werkdruk toeneemt.

♎ WEEGSCHAAL

Je zit boordevol ideeën, het enige nadeel is dat ze behoorlijk wat geld kosten. Nu is niet het juiste moment om veel geld te investeren in nieuwe dingen of überhaupt grote aankopen te doen. Gun jezelf wat meer tijd om het een en ander uit te zoeken, prijzen te vergelijken en andere mogelijkheden te onderzoeken. Maak een plan, leg alvast contact met de juiste mensen en laat je project langzaam groeien.

♏ SCHORPIOEN

Dit is een fijne week om je aan te melden voor een cursus of opleiding of om zelf thuis je eigen studie samen te stellen met boeken waar je veel bruikbare informatie uit kunt halen. Blijf ook betrokken bij wat er allemaal op de werkvloer gebeurt. Je overal mee bemoeien is zeker niet nodig, zolang je maar weet wat er speelt. Op het financiële vlak loop je graag meerdere supermarkten binnen om van alle aanbiedingen te kunnen profiteren.

♐ BOOGSCHUTTER

Op financieel gebied bekijk je goed wat je nodig hebt en of het ook daadwerkelijk een lang leven beschoren is. Je gaat voor duurzame producten waar je lang van kunt genieten. Op die manier is het ook helemaal niet erg dat je er iets meer voor betaalt. Op werkgebied kom je er deze week per toeval achter dat je bepaalde talenten hebt die je nog niet eerder had benut. Het is een goed idee om deze verder te ontwikkelen.

♑ STEENBOK

Je bent super goed in wat je doet en dan vooral op theoretisch vlak. Alles wat je uit de boeken hebt geleerd pas je fantastisch toe in je dagelijks werk. Deze week zal je ook een beroep moeten doen op je gevoel en inlevingsvermogen. Zelfs als dit indruist tegen wat je tijdens je studie hebt geleerd. Ook op het financiële vlak is het verstandig om nu wat meer op je intuïtie te vertrouwen; de feiten kunnen soms ook verkeerd geïnterpreteerd worden.

♒ WATERMAN

Hoewel je even hebt getwijfeld over je werk en of je dit wel wilt blijven doen, besluit je deze week dat het wel even goed is zoals het is. Desondanks laat het je toch niet helemaal los en zal je je er over enkele weken opnieuw over buigen. Op financieel gebied hoef je jezelf weinig te ontzeggen, je koopt wat je wilt zonder hierdoor in de problemen te raken. Mits je je uitgaven wel een beetje binnen de perken houdt natuurlijk.

♓ VISSEN

Je gaat een drukke week tegemoet waarin zich veel nieuwe kansen aandienen. Zo krijg je onder andere de mogelijkheid om meer geld te verdienen. Hoewel het een tijdelijke klus betreft en geen blijvende opslag, is het toch leuk meegenomen. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen die mogelijk graag met je willen samenwerken en krijg je meer behoefte aan uitdaging in je werk waardoor je spontaan wat sollicitaties de deur uit doet.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!