Geldhoroscoop: Laat jezelf zien deze week, Vissen


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 24 december tot zaterdag 31 december 2022

♈ RAM

Als je voor jezelf werkt kun je nu wat meer moeite hebben met het uitbreiden van je klantenkring. Maak je niet al te veel zorgen, de goede mond-tot-mondreclame zal binnenkort vanzelf zijn werk weer doen. Ben je in loondienst, is het deze week iets rustiger dan anders, maar dat vind je helemaal niet erg. Hoewel je je over je financiën geen zorgen maakt, kun je het toch niet laten om her en der visjes uit te gooien in de hoop op een leuke bijverdienste of extra opdracht.

♉ STIER

Op je werk blink je uit door je kennis en ervaring waardoor anderen je graag om hulp of advies vragen. Als je dan toch zo ongemerkt in de leidinggevende hoek wordt geduwd, is het misschien een idee om ook daadwerkelijk te solliciteren naar een leidinggevende functie. Qua financiën gaat het voor de wind. Je bent tevreden met wat je hebt en er liggen ook geen onverwachte kosten op de loer. Geld maakt niet gelukkig, maar het geeft wel rust als je je er geen zorgen om hoeft te maken.

♊ TWEELINGEN

Nieuwe werkmethoden bevallen je allerminst, het liefst doe je het gewoon weer op de oude manier. Als dit enigszins nog mogelijk is en je werkgever hier geen problemen mee heeft, wat let je? Doe het desnoods half om half. Op financieel gebied steekt een voormalig idee weer de kop op en denk je serieus na over het uitvoeren van dit plan. Verdiep je in de mogelijkheden en je zou nog wel eens verrast kunnen zijn over de kans van slagen die je hebt. 

♋ KREEFT

Ook al heb je het op je werk prima naar je zin, het kan nooit kwaad om jezelf te blijven uitdagen en te blijven werken aan je ontwikkeling. Misschien staat er elders binnen het bedrijf een vacature open waar je op kunt reageren? Of wellicht buiten het bedrijf, heel ergens anders? Financieel heb je er wel eens beter voor gestaan, maar gelukkig ben je creatief in het bedenken van oplossingen waardoor je toch de dingen kunt blijven doen die je graag wilt.

♌ LEEUW

Je hebt momenteel minder plezier in je werk waardoor je aarzelt om nieuwe stappen te nemen. Bij twijfel niet oversteken, de kans dat het weer leuk wordt is groot, desnoods door je eigen inbreng. Heb je een goed idee, aarzel dan niet om dit te delen met je werkgever. Financieel gaat het iets minder goed. Je hebt veel kosten gehad of hebt om andere redenen je spaargeld moeten aanspreken. Waardeer wat je nog wel hebt en zet alles op alles om de situatie weer te verbeteren.

♍ MAAGD

Je hebt twijfels omtrent je werk en vraagt je af of je hier nog wel op je plek bent. Je doet er verstandig aan om dit niet met je collega’s of je werkgever te bespreken tot je zeker weet wat je wilt. Je financiën kunnen beter, maar hier ben je jezelf ook bewust van. Je weet precies wat er verkeerd is gegaan, alleen het rechtbreien van de situatie kost nu eenmaal wat tijd. In de tussentijd extra geld verdienen draagt bij aan de oplossing.

♎ WEEGSCHAAL

Qua werk komen er plotseling meerdere mogelijkheden op je pad. Hoewel je niet direct van plan was om iets anders te gaan doen, hebben bepaalde opties toch je interesse gewekt. Ga er alleen op in als je er werkelijk beter van wordt. Niet alleen financieel, maar ook qua werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden. Qua geld is het tijd voor even pas op de plaats en hand op de knip. Ook al is het even geen vetpot, bedenk je niet alleen dat het altijd beter kan, maar zeker ook slechter.

♏ SCHORPIOEN

Soms kun je niet anders dan jezelf flexibel opstellen en aanpassen aan de nieuwe situatie. Zoals nu. Ook al voel je aan alle kanten weerstand, als je hier wilt blijven werken zit er niets anders op dan to go with the flow. Houd jezelf voor dat alles went, ook dit. Qua financiën zit er een onverwachte tegenvaller aan te komen. Een opdracht betaalt minder goed dan je dacht, een betaling pakt lager uit dan je hoopte of er staat een andere onaangename verrassing voor de deur. Jammer, maar gelukkig geen ramp.

♐ BOOGSCHUTTER

Een cliënt is niet tevreden of maakt het je op een andere manier lastig. Ook al stuit het je tegen de borst, blijf vriendelijk en doe je uiterste best om de klant alsnog met een goed gevoel weg te laten gaan. Financieel gezien heb je je iets verkeken op je inkomsten en uitgaven waardoor je je budget verkeerd hebt verdeeld en plotseling zuiniger boodschappen moet doen dan gepland. Misschien is het zelfs nodig om wat geld te lenen van iemand in je omgeving.

♑ STEENBOK

Dit is een goede week om iemand op je werk om een gunst te vragen. Of dit nu je werkgever is die je een voorstel wilt voorleggen of een collega van wie je iets nodig hebt, de kans is groot dat je krijgt waar je op hoopt. Op financieel gebied vind je het een leuke uitdaging om voor zo weinig mogelijk geld je kast en koelkast te vullen wat je ook prima afgaat. Op koopjesjacht gaan is je nieuwe hobby.

♒ WATERMAN

Met betrekking tot je werk klopt er iets niet, maar je kunt er niet de vinger op leggen. Iets of iemand is niet te vertrouwen, maar elk spoor van bewijs ontbreekt. Zoek en ge zult vinden! Op het financiële vlak heb je je neergelegd bij het feit dat alles zo duur is geworden en heb je besloten om er gewoon maar het beste van te maken. Hoewel je er niets aan kunt veranderen, heb je wel zelf de keuze hoe ermee om te gaan.

♓ VISSEN

Als je jezelf niet laat zien weet men ook niet dat je bestaat. Dat geldt voor klanten, maar ook voor je werkgever. Zolang je alles altijd buiten de spotlights doet of jezelf misschien zelfs bewust op de achtergrond houdt, zul je niet snel de waardering krijgen die je verdient. Laat duidelijk zien waartoe je in staat bent en maak er desnoods terloops een opmerking over. Tijdens een lunch of diner krijg je dankzij je tafelgenoot een geweldig idee om meer geld te verdienen.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!