Geldhoroscoop: Stier, die tegenvaller gaat toch goed uitpakken


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 10 december – vrijdag 16 december 2022

♈ RAM

Dat vorige week niet alles naar wens ging, wil niet zeggen dat je deze week ook te maken zult krijgen met tegenslag of teleurstelling. Gelukkig heb je veel zelf in de hand en helpt het als je vooruit kijkt in plaats van achterom. Op financieel gebied is meer overzicht geen advies maar een must. Op het ogenblik doe je maar wat in de hoop dat het goed komt. Dat is natuurlijk geen manier van boekhouden.

♉ STIER

Op je werk is je humeur allesbepalend. Zit je lekker in je vel, dan ga je als de brandweer. Heb je plezier in je werk en krijg je alles op tijd af. Zit je in een dip, dan ben je traag, slecht geconcentreerd en vind je niks leuk. Gelukkig voel je je deze week goed. Na een lange tijd van sippen over wat er mis ging, blijkt een eerdere financiële tegenslag nu met terugwerkende kracht alsnog goed voor je uit te pakken.

♊ TWEELINGEN

Op je werk lijkt iedereen wel slakken te hebben gegeten. Alles gaat traag en sloom, zeer irritant. Maak je niet druk maar gebruik de tijd die je moet wachten om nog eens goed over bepaalde plannen na te denken en wellicht een knoop door te hakken. Op het financiële vlak is het aan te raden om deze week iets weg te geven. Met een aanbieding, actie, korting of zelfs een cadeautje trek je potentiële klanten makkelijker over de streep.

♋ KREEFT

Besteed op je werk vooral aandacht aan je gezond verstand in plaats van aan je emoties. Het gaat er momenteel nogal zakelijk aan toe dus voor gevoelens is even weinig ruimte. Denk praktisch en handel ook op die manier. Financieel kun je een vooruitgang verwachten doordat zich meerdere mogelijkheden voordoen om extra geld te verdienen. Maak de juiste keuze en vergeet niet te vragen naar de voorwaarden, kleine lettertjes of addertjes onder het gras.

♌ LEEUW

Mensen die je nu leert kennen zouden later nog wel eens heel waardevol kunnen zijn voor je carrière. Dat maakt deze week een prachtig moment om je netwerk uit te werken, zowel zakelijk als privé. Op financieel gebied is het nu mogelijk om geld te verdienen met oude spullen die je nog op zolder hebt liggen en die meer waard blijken dan je dacht. En hoe zit het met eventuele oude verzamelingen? Wellicht zit er een collectorsitem tussen.

♍ MAAGD

Wat nu vooral belangrijk is, is dat je de dingen die je begint ook daadwerkelijk afmaakt. Vooral op je werk heb je nu de neiging om meerdere dingen tegelijk te doen waardoor alles net niet de aandacht krijgt die het zou moeten krijgen en er niets helemaal af komt. Deze week kun je meer geld verdienen door meer de aandacht op te zoeken. Als je jezelf niet laat zien weten de mensen ook niet dat je er bent.

♎ WEEGSCHAAL

Je rent de benen uit je lijf maar als puntje bij paaltje komt blijkt er een misverstand in het spel en moet alles opnieuw. Check, check en dubbelcheck of alles klopt voor je aan iets begint. Qua financiën is het belangrijk om jezelf op de eerste plaats te zetten. Wat is het dat jíj nu nodig hebt? Ook al zit een ander nog zo krap, door nu meer te geven of te lenen dan je eigenlijk kunt missen zit jij straks in precies hetzelfde schuitje.

♏ SCHORPIOEN

Iets wat niet lekker loopt op de werkvloer dient opgelost te worden en drie keer raden wie er met het juiste antwoord op de proppen komt. Exact. Jij! Hoewel je financiën natuurlijk altijd belangrijk zijn is het nu juist verstandig om dit onderwerp heel even te laten rusten. Je bent de laatste tijd zo bezig geweest met sparen, besparen en alles op andere manieren in goede banen te leiden dat je alles wat je hebt kunnen doen inmiddels al wel hebt gedaan. Relax.

♐ BOOGSCHUTTER

Op je werk is het een chaos. Omdat je er zelf niet 1, 2, 3 uitkomt is het verstandig om een collega om advies te vragen. Op financieel gebied sta je voor een belangrijke keuze, waar je moeite mee hebt omdat het grotendeels een gok betreft. Niemand kan voorspellen hoe het uit zal pakken dus, wat is wijsheid? Durf een klein beetje op je intuïtie te vertrouwen, wellicht in combinatie met je eerdere ervaringen.

♑ STEENBOK

Zelfs als je (nog) niet over een leidinggevende functie beschikt zal iedereen jouw advies graag ter harte nemen. Durf je zelf te laten zien en horen en vooral het voortouw te nemen. Zeker als niemand anders het doet. Op financieel gebied kom je voor een belangrijke keuze te staan. Denk goed na en hak alleen de knoop door als je voelt dat je er volgende week nog steeds hetzelfde over denkt.

♒ WATERMAN

Deze week kom je op het werk zomaar in de spotlights te staan. Of het nu een optreden betreft of dat je moet spreken in het openbaar, het gaat je fantastisch af en behalve jijzelf geniet ook je publiek ervan. Leuk! Financieel heb je even een adempauze nodig. En gelijk heb je, de boog kan niet altijd strak gespannen staan. Een paar vrije dagen zullen je de kop niet kosten en een iets verlate betaling of een klein cadeautje voor jezelf ook niet.

♓ VISSEN

Op je werk is het nodig om bepaalde informatie vooral zo tactvol mogelijk te brengen. Met stroop vang je meer vliegen dan met azijn. Hoewel je op het gebied van financiën nu best een (klein) risico kunt nemen wil dat niet direct zeggen dat je dit ook maar gelijk moet doen. Stap alleen ergens in als het ook echt goed voelt en de vooruitzichten positief zijn. Waaghalzerij om de waaghalzerij moet je natuurlijk gewoon vermijden.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!