Geldhoroscoop: Kans op een leuke nieuwe baan, Boogschutter


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 23 juli tot zaterdag 30 juli 2022

♈ RAM

Zelfs als je al omkomt in het werk en helemaal niet zit te wachten op nieuwe opdrachten, komen deze toch naar je toe. Hoewel je het echt al super druk hebt kost het je moeite om nee te verkopen. Het is toch wel een hele mooie kans en het betaalt ook nog leuk. Lastig! Heb je nog geen (vaste) baan en sta je open voor nieuw werk, dan is de kans groot dat je aan het einde van deze week goed nieuws ontvangt met betrekking tot een nieuwe aanstelling.

♉ STIER

Alles wat met financiën te maken heeft loopt hinderlijke vertraging op. Dit kan variëren van het te laat ontvangen van je salaris tot het vertragen van je eigen betalingsverkeer. Houd je bij -en afschrijvingen even goed bij en trek aan de bel als de dingen te lang duren. Je wilt natuurlijk niet in de problemen raken door een betaling die buiten jouw schuld te laat wordt overgeboekt. Alert blijven voorkomt de ellende niet, maar zorgt er wel voor dat een en ander sneller opgelost kan worden.

♊ TWEELINGEN

Financieel sta je er goed voor. Er zijn geen onverwachte kosten of grote uitgaven te verwachten en daarbij is er met jouw eigen financiële inzicht ook niets mis; alles is stabiel. Op je werk is het rustig en blijft ook alles hetzelfde. Dit geeft jou de tijd om meer aandacht te besteden aan je hobby’s en aan sport. Zelfs als je nieuwe attributen of kleding nodig hebt, kun je je dit makkelijk veroorloven. Gun het jezelf en geniet van wat extra vrije tijd.

♋ KREEFT

Op je werk is het rustig waardoor je meer tijd hebt om tijd en aandacht te besteden aan je thuissituatie. Mogelijk heb je hier het huishouden wat laten versloffen of wil je wat vaker zelf koken. Plannen die je hebt met betrekking tot je werk moeten sowieso nog even wachten, dus kun je je tijd beter anders invullen. Loop je rond met het plan om geld te investeren in onroerend goed, dan is dit een goed moment om je hier meer in te verdiepen.

♌ LEEUW

Hoewel je voldoende verdient om van rond te kunnen komen en mogelijk zelfs meer dan dat, krijg je deze week wel te maken met misverstanden. Hierdoor laten bepaalde bedragen waar je recht op hebt langer op zich wachten. Niet rampzalig, maar wel erg irritant omdat je er eigenlijk al een bestemming voor had en je nu in de knoei komt met je financiële planning. Krijg je een baan aangeboden, waak dan voor gouden bergen. Niet alles is wat het lijkt.

♍ MAAGD

Mogelijk is er op je werk sprake van ziekte of ander ongemak waardoor jij voor iemand moet invallen en je er zomaar enkele taken bij krijgt. Dit heeft voor -en nadelen. Het nadeel is natuurlijk dat je het ontzettend druk krijgt en mogelijk zelfs over je grenzen heen gaat, waardoor je oververmoeid raakt. Het voordeel is dat je netjes gecompenseerd wordt voor de extra tijd en energie die je in je werk steekt en dit je een zeer welkom extraatje oplevert.

♎ WEEGSCHAAL

Financiële moeilijkheden verdwijnen naar de achtergrond doordat je op dit gebied een leuke meevaller kunt verwachten. Een uitbetaling vindt eerder plaats of valt hoger uit dan je had verwacht. Werk je voor jezelf, dan is dit een goede periode om aan je PR en marketing te werken. Je bent nu extra creatief en weet goede manieren te bedenken om jezelf of je bedrijf op een originele manier onder de aandacht te brengen.

♏ SCHORPIOEN

Je financiën lopen een beetje achteruit, waardoor dit geen goed moment is om grote aankopen of investeringen te doen. Het geld dat je hebt kun je beter even op de bank laten staan tot er weer iets meer zekerheid is. Kun je toch niet onder een bepaalde uitgave uit, omdat je iets dient te vervangen of omdat er een reparatie nodig is, bekijk dan goed waar dit je het minste kost en waar je de beste service kunt verwachten.

♐ BOOGSCHUTTER

Je bent wat nonchalant in je administratie waardoor er foutjes in je boekhouding sluipen of deze achter loopt. Juist nu is het belangrijk om alles nauwkeurig bij te houden zodat alles klopt en je duidelijk overzicht hebt in je inkomsten en uitgaven. Ook op je werk ben je minder alert dan anders. Mogelijk ben je wat vermoeid waardoor je eerder geneigd bent de kantjes eraf te lopen. Ben je werkzoekend, dan is er nu meer kans op een leuke baan.

♑ STEENBOK

In je werk sta je even stil en dat geeft je de tijd om na te denken wat je misschien anders zou willen. Je kunt verschillende kanten op, dus neem rustig je tijd om de diverse mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Misschien kun je binnen het bedrijf solliciteren naar een andere functie of heb je zin om elders je horizon te verbreden. Wat je ook wilt, de kans dat het je gaat lukken is groot. Financieel zijn er momenteel geen problemen te verwachten.

♒ WATERMAN

Met je financiën op zich is niets mis, alleen is het wel goed om rekening te houden met vertragingen of andere misverstanden wanneer je iets koopt en laat bezorgen. Zelfs de meest simpele bestellingen hebben nu te lijden onder miscommunicatie. Dit hoeft niet eens betrekking te hebben op jou, maar vooral ook op de dingen die er intern mis kunnen gaan. Duurt het langer dan verwacht, aarzel dan niet en trek direct aan de bel. Hoe eerder een fout kan worden achterhaald, hoe eerder jij je bestelling ontvangt.

♓ VISSEN

Laat je bij het regelen van je financiën niet leiden door je emoties. Op de momenten dat je je een beetje down voelt zie je overal beren op de weg en maak je een kleine financiële dip onnodig tot een groot onoplosbaar probleem. Wanneer je lekker in je vel zit gooi je er met het grootste gemak nog een flinke aankoop tegenaan, wat juist wél weer bijdraagt aan de financiële dip die je wilt oplossen. De echte oplossing luidt: stabiliteit.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!