Geldhoroscoop: Je moet nu echt actie ondernemen, Ram


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 29 oktober tot zaterdag 5 november 2022

♈ RAM

Dit is het moment dat je echt actie moet ondernemen met betrekking tot je financiën. Niet goed nadenken over je uitgaven en wel zien waar het schip strandt is niet de juiste instelling. Koop geen overbodige dingen en houd de aankopen die wel noodzakelijk zijn zo goedkoop mogelijk. Qua werk zit er een prachtig welverdiend succes voor je aan te komen en zul je hier ook waardering voor krijgen.  

♉ STIER

Waak ervoor dat je financiën geen obsessie voor je worden. Het is goed om erbij stil te staan en plannen te maken voor de toekomst, maar jezelf druk maken om zaken waarvan lang niet zeker is dat die ook echt zullen plaatsvinden is zonde van je tijd. Doe wat je nu kunt doen en probeer niet te doemdenken. Op het gebied van werk is dit een goed moment om een contract of andere overeenkomst te tekenen. Hoe eerder, hoe beter.

♊ TWEELINGEN

Er is niets mis met het doen van een investering. Wel is het verstandig om hierbij geen onnodige risico’s te nemen. Bekijk goed wat je kansen zijn en houd bij te grote onzekerheid vooral je geld nog even vast. Op je werk is er sprake van verwarring over betalingen. Mogelijk zijn deze te laat of is het minder dan je had verwacht. Krop niets op en spreek je werkgever of opdrachtgever er gerust op aan.

♋ KREEFT

Je hebt behoefte om jezelf even te verwennen met iets leuks of lekkers, maar feit is; er is geen verwen-budget. Wring jezelf niet in allerlei bochten om alsnog te gaan shoppen. Geld lenen of spullen op afbetaling kopen is nu het meest onverstandige wat je kunt doen. Op werkgebied denk je zomaar terug aan een vorige baan en denk je erover om weer zoiets te gaan doen. Voordat je actie onderneemt, vraag jezelf eerst nog eens af waarom je er destijds mee gestopt bent.

♌ LEEUW

Je geld komt met scheppen binnen, maar gaat er momenteel ook met kruiwagens weer uit. Tijd om even pas op de plaats te doen en goed na te denken over wat er anders moet. Door het ene gat met het andere te dichten, neem je alleen jezelf in de maling met alle gevolgen van dien. Op je werk neemt de drukte toe en kost het je moeite om alles bij te benen. Blijf kalm en georganiseerd. Beter laat en netjes dan gehaast en slordig.

♍ MAAGD

Financieel heb je er wel eens beter voor gestaan, maar weet je Maagd, dit geldt momenteel voor iedereen. Ook al lijkt het erop dat bepaalde mensen het beter doen dan jij, je kunt niet in hun portemonnee kijken. Het weelderige groene gras bij de buren is misschien wel hartstikke nep; schijn bedriegt dus staar je er niet blind op. Jouw eigen administratie is nu echt veel belangrijker. Qua werk neemt je carrière momenteel veel tijd in beslag. Kun je het allemaal nog wel goed combineren met de liefde en/of je gezin?

♎ WEEGSCHAAL

Je doet er verstandig aan om je inkomsten en uitgaven over de afgelopen zes maanden eens goed met elkaar te vergelijken. Welke bedragen zijn gestegen en welke gedaald? Gaat alles nu naar wens of stond je er een half jaar geleden beter voor? Probeer te achterhalen waar dit aan ligt en stel orde op zaken. Werk en privé vind je lastig van elkaar te scheiden deze week. Funest voor je concentratie die je juist nu hard nodig hebt.

♏ SCHORPIOEN

Als je in loondienst werkt, zijn er weinig problemen te verwachten op financieel gebied. Werk je voor jezelf, loop je eerder tegen moeilijkheden aan. Mogelijk krijg je wat minder opdrachten of moet je langer op je geld wachten. Gelukkig is dit een goed moment om te netwerken en krijg je snel weer nieuwe potentiële klanten. Ben je op zoek naar een andere baan, is de kans groot dat je via vrienden of bekenden iets leuks vindt.

♐ BOOGSCHUTTER

Hoewel het financieel wat minder gaat, ben je nog steeds blij met alles wat je wél hebt. Een dak boven je hoofd, eten en drinken, familie, vrienden. Liefde en gezelligheid kost gelukkig niets. Daarbij laat je je hoofd niet hangen en ben je vol goede moed bereid je schouders eronder te zetten. Op je werk nemen je emoties even de overhand. Dit kan te maken hebben met een persoonlijke kwestie, maar ook met andermans situatie die je raakt.

♑ STEENBOK

Financieel red je het allemaal nog best, maar tob niet te veel over wat er mogelijk zou kunnen gebeuren. Probeer met het oog op de huidige maatschappelijke, economische problematiek je eigen weg te vinden. Qua carrière is het de hoogste tijd voor wat meer ontspanning. Als je heel eerlijk bent zul je moeten toegeven dat de balans tussen werk en vrije tijd een beetje zoek is. Dit houd je best nog even vol, maar niet een hele lange tijd.

♒ WATERMAN

Op het financiële vlak krijg je te maken met een principekwestie. Hoewel je de neiging hebt toe te geven en een compromis te sluiten is dit momenteel het meest onverstandige wat je kunt doen. In dit geval is het juist belangrijk om voor jezelf op te komen en op je strepen te blijven staan. Op je werk wordt er een beroep gedaan op je empathisch vermogen. Jezelf kunnen inleven in andermans situatie is nu van groot belang.

♓ VISSEN

Met het oog op je financiën heb je het vermoeden dat je bepaalde dingen binnenkort niet meer kunt betalen. Maak je geen zorgen, Vis, zo’n vaart zal het niet lopen. Ook in de naaste toekomst kun je nog steeds rondkomen, hetzij met hier en daar wat kleine aanpassingen. Je werk biedt deze week een welkome afleiding van persoonlijke issues die je behoorlijk bezighouden. Fijn dat je carrière je even aan andere dingen doet denken, al is het niet de bedoeling dat je jezelf overwerkt.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!