Geldhoroscoop: Je kunt zoveel, Kreeft. Als je maar durft.


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 19 november tot zaterdag 26 november 2022

♈ RAM

Je weet bijna alles te bereiken wat je wilt, behalve waar het gaat om geld. Steeds neem jij jezelf weer voor om het nu echt zuiniger aan te doen, geen dingen meer op afbetaling te kopen en al helemaal geen spullen die je niet echt nodig hebt. Nou. Drie keer raden wat jij deze week gaat doen. Gelukkig gaat het met je carrière een stuk beter. Je creativiteit is onuitputtelijk waardoor je de meest fantastische ideeën hebt. Misschien zit er zelfs een mooie samenwerking met iemand in.

♉ STIER

Je zit niet zo lekker in je vel en waar veel anderen dan juist van alles gaan kopen om zich weer wat beter te voelen, doe jij juist het tegenovergestelde. Jij voelt je namelijk prettiger als je geld overhoudt, dus ben je deze week nog zuiniger dan zuinig. Let op je werk goed op hoe je op anderen overkomt. Spreek duidelijk en houd je verhaal kort en bondig. Te veel details leiden alleen maar af waardoor de essentie verloren gaat.

♊ TWEELINGEN

Op financieel gebied sta je voor een belangrijke beslissing, maar je komt er maar niet uit wat het beste is om nu te doen. Wanneer je gaat slapen denk je eruit te zijn, maar bij het ontwaken de volgende dag steken de twijfels weer de kop op. Op je werk loop je overal tegen muren aan. Je collega’s geven geen greintje mee en stellen zich onnodig star en koppig op. Het beste wat je kunt doen is je schouders ophalen en zonder overleg je eigen plan trekken.

♋ KREEFT

Je gunt jezelf de wereld momenteel en dat is wat je ook verdient. Alleen, wie gaat dat betalen? Eigenlijk kun je wel een lening gebruiken om al je wensen waar te maken maar of dat verstandig is? Sparen is een goede optie; van uitstel hoeft echt geen afstel te komen. Op je werk blijk je tot meer in staat te zijn dan je dacht. Nieuwe dingen leren, nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen, je kunt zoveel Kreeft. Als je maar durft.

♌ LEEUW

Je huis begint steeds meer uit te puilen van de spullen, om niet te zeggen zooi. Dingen die je al jaren niet meer gebruikt en naar zolder zijn verdwenen of vanwege ruimtegebrek nu de schuur opleuken. Verkoop de boel, Leeuw. Je kunt er nu een leuke prijs voor krijgen. Op je werk is het momenteel een poel van verdriet. Kommer en kwel. Van je collega’s, klanten en wie er ook maar in de buurt is. Ga er niet in mee, de dingen blijven relativeren is een betere optie.  

♍ MAAGD

Hoogste tijd om alles te ordenen. Niet alleen je huis, maar ook je hoofd. En vooral je financiën. Verkoop spullen, skip kosten, maak nieuwe spaardoelen en neem afscheid van het uitgavepatroon dat je telkens weer in de problemen brengt. Eerlijk Maagd, als iets niet werkt moet je het anders doen. Qua werk sta je er goed voor. Het plan waar je al een poosje mee rondloopt is nu klaar om uitgevoerd te worden. Alleen moet je dit wel zelf doen. Tijd voor actie.

♎ WEEGSCHAAL

Goedkoop boodschappen doen betekent niet dat je alleen maar ongezellige producten kunt kopen of etenswaren van slechte kwaliteit. Het draait vooral om de juiste keuzes maken. Waar je iets meer uitgeeft aan het ene artikel bespaar je op het ander. Wil je per se de duurdere pindakaas? Dan neem je de goedkopere hagelslag. Op je werk neem je een impulsief besluit wat per ongeluk heel goed voor je uitpakt. Durf door te gaan op deze ingeslagen weg, ook al ging het per ongeluk.

♏ SCHORPIOEN

Het is prima dat jij op de kleintjes let en je financiën zoveel mogelijk op orde probeert te houden. Het is ook super lief van je dat je wilt dat je naasten dit ook doen. Alleen schijnt het sommigen vrij weinig te boeien. Laat het los, soms moet je mensen gewoon hun eigen fouten laten maken. Op je werk krijg je plotseling uit het niets veel extra werk op je bord geschoven. Geen enkel probleem, je past je razendsnel aan en klaart deze klus.

♐ BOOGSCHUTTER

Je geeft geld uit als water en niet eens aan jezelf. Je budget gaat op aan cadeautjes, feestjes, donaties en andere bijdragen ten gunste van anderen. Toevallig valt het allemaal samen. Gelukkig is het niet iedere week bal. Met het oog op je werk is het belangrijk om nu zoveel mogelijk projecten vooruit te plannen. Zo houd je het meeste overzicht en kun je sneller ingrijpen als er onverhoopt iets tussendoor komt. Leuk: één van je lange termijn opdrachten wordt enorm succesvol.

♑ STEENBOK

Plannen die je eerder nog vol enthousiasme maakte vallen jammerlijk in de soep. Een belangrijke reden is dat alles duurder wordt, je vaste lasten omhoog zijn gegaan en je ook noodgedwongen je boodschappenbudget hebt moeten opschroeven. Er zit niets anders op dan geduld te hebben of te kiezen voor een alternatief. Op je werk zit je boordevol energie en ben je het zonnetje van de afdeling. Je weet iedereen om je heen te stimuleren en te motiveren. Ook een gave.

♒ WATERMAN

Nieuwe ideeën die je hebt op financieel gebied kunnen werkelijk goed uitpakken. Zet alles eens netjes en overzichtelijk op papier en je zult zien dat er nog veel meer uit je koker komt. Het mooie is, je inspireert hier ook anderen mee. Misschien wordt het tijd voor een blog? Of Tik Tok? Op het gebied van werk is dit een goede tijd om je zakelijke netwerk uit te breiden, dus wellicht sla je twee vliegen in één klap. Jezelf zichtbaar maken bij de juiste doelgroep én bij de mensen die je verder kunnen helpen.

♓ VISSEN

Qua financiën wil je graag leren hoe je meer uit je geld kunt halen of op andere manieren meer kunt verdienen alleen loop je nu even vast. Laat het even voor wat het is, als je het nu loslaat krijg je over een poosje vanzelf nieuwe inspiratie. Qua werk kun je wel een opstapje of kruiwagen gebruiken. Durf je leidinggevende of werkgever gerust op een nette manier om hulp te vragen. Eerlijk zijn over wat je wilt werkt beter dan hielenlikken. Veel te doorzichtig.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!