Geldhoroscoop: Je financiën gaan als een speer, Stier


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 2 juli tot zaterdag 9 juli 2022

♈ RAM

Zowel qua werk als qua financiën heb je momenteel weinig geduld. Je wilt je werk zo snel mogelijk af hebben zodat je daarnaast meer tijd hebt voor leuke dingen, maar pas op dat je niet gaat afraffelen. Op het financiële vlak wil je nog van alles (laten) doen, waar ook nog een flink prijkaartje aan hangt. Alles op zijn tijd Ram en geld lenen is nu al helemaal geen goed idee.

♉ STIER

De plannen die je hebt met het oog op je carrière, kun je nu beter even in de koelkast zetten. Alles wat je nu onderneemt om verder te komen draait op niets uit of loopt serieus vertraging op. Zonde dus om je tijd en energie aan te besteden. Je financiën daarentegen gaan als een speer. Een uitbetaling die je al verwacht wordt zelfs eerder op je bankrekening bijgeschreven dan je hoopte.

♊ TWEELINGEN

Hoewel er op je werk leuke dingen in het vooruitzicht liggen zal je toch nog even geduld moeten hebben voor het daadwerkelijk zover is. Probeer je ondertussen op andere dingen te richten en je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Als een malle door  je taken heen razen, vergroot de kans op foutjes en zal de tijd niet sneller doen gaan. Heb je kinderen, dan doe je nu graag iets extra’s voor ze en tast je net iets dieper in de buidel dan anders.

♋ KREEFT

Hoewel het je financieel redelijk voor de wind gaat en je geen problemen ervaart, kun je nu toch een extraatje verwachten. Het kan gaan om een lening of gift van een naast familielid of een leuke of lekkere traktatie van een vriend(in). Op je werk verandert er momenteel weinig, dus als je al plannen had met betrekking tot het maken van een carrière move -of switch, kun je je beter de moeite nog even besparen.

♌ LEEUW

Er komen meer kansen op je pad om extra geld te verdienen. Iets wat je graag doet, want het betreffen leuke klussen en tegen wat meer financiële armslag zeg je natuurlijk geen nee. Fijn is dat je daarnaast ook een steeds beter financieel inzicht krijgt, waardoor je naast dat er meer geld binnenkomt, ook minder uitgeeft. Grote kostenposten of onverwachte uitgaven zijn nu niet aan de orde, alles loopt op rolletjes.

♍ MAAGD

Financieel sta je er goed voor en zelfs nog beter als je via vrienden extra werk krijgt of van iemand uit de naaste familie zomaar een gulle gift ontvangt. Op je werk gaat ook alles lekker zijn gangetje, al ben je zelf nog niet helemaal zeker of je hier de komende tijd wilt blijven. Je gedachten gaan toch af en toe uit naar een andere functie of een ander bedrijf. Het beste kun je het even laten rusten en zien wat de tijd brengt.

♎ WEEGSCHAAL

Op het financiële vlak gaat het er wat rommelig aan toe. Voor een deel heb je dit zelf in de hand en voor een deel is het een kwestie van pech. Onverwachte kosten, weinig overzicht en slechte administratie is een onhandige combinatie. Gelukkig is het maar tijdelijk, je bent er snel weer bovenop. Op je werk gaat het er een stuk beter aan toe. Plannen die je graag wilde realiseren kunnen nu worden uitgevoerd.

♏ SCHORPIOEN

Je netwerk speelt een belangrijke rol bij het krijgen van nieuw werk of extra klussen. Als de mogelijkheid zich voordoet is het dan ook belangrijk om naar de juiste feestjes en bijeenkomsten te gaan. Zo niet, stuur dan zelf af en toe spontaan een mailtje om bepaalde contacten warm te houden. Op het financiële vlak zijn er geen problemen te verwachten, behalve dat je iets langer op bepaalde betalingen moet wachten.

♐ BOOGSCHUTTER

De kans dat je je voor je werk verslaapt is momenteel groot. Je hebt moeite met in slaap vallen of wordt ’s nachts telkens wakker waardoor je ’s morgens niet goed bent uitgerust. Hierdoor heb je ook te weinig energie om je optimaal te kunnen inzetten. Daarbij is er een kans dat je voor je werk ook nog eens verder weg moet reizen of (tijdelijk) wordt overgeplaatst. Financieel gaat het ook al iets minder, maar dit is gelukkig van zeer korte duur. Maak je hier dus niet al te veel zorgen om.

♑ STEENBOK

Financieel gaat het redelijk, al kan het beter. Toch is er geen reden tot stress of paniek, er is alleen sprake van een piepklein dipje. Als je onlangs veel gedoe hebt gehad op het persoonlijke vlak waardoor je je niet optimaal op je carrière kon concentreren, verdwijnen deze issues nu naar de achtergrond. Hierdoor gaat je werk erop vooruit en behaal je weer de resultaten die men van je gewend is.

♒ WATERMAN

Financieel zit je even in een lastig parket. Bepaalde kosten waar je op had gerekend pakken hoger uit dan je had verwacht of je geeft zelf per ongeluk meer uit dan de bedoeling was. Het is belangrijk dat je het teveel uitgegeven budget zo spoedig mogelijk weer aanvult. Op het werk ben je gevoeliger voor stress. Laat je niet gek maken en blijf de dingen ook vooral in je eigen tempo doen én op je eigen manier. Nieuwe ideeën kun je ook beter even voor je houden, daar heeft men nu om diverse redenen totaal geen interesse in.

♓ VISSEN

Waar je eerder nog even met je handen in het haar zat over hoe je nu het beste je financiële problemen kon oplossen, valt nu alles als vanzelf op zijn plek en kun je door middel van een onverwacht extraatje zomaar meer van je openstaande rekeningen betalen dan je dacht. Op je werk kun je goed met anderen opschieten, maar kosten bepaalde gesprekken je wel meer energie. Luister naar je lichaam en neem gewoon even afstand als het je te veel wordt.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!