Geldhoroscoop: Het is tijd voor verandering, Stier


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

♈ RAM

Op je werk komt er minder uit je handen dan je zou willen. Je bent snel afgeleid of denkt tijdens het werken te veel na over persoonlijke zaken, waardoor je je niet goed kunt concentreren. Veel piekeren maakt ook eerder moe. Al met al niet handig als er nog veel op de agenda staat, probeer jezelf te vermannen. Financieel krijg je nu te maken met de minder prettige gevolgen van eerdere beslissingen die je hebt genomen.

♉ STIER

Met het oog op je carrière ben je toe aan verandering. Je wilt niet alleen meer verdienen, je snakt ook naar meer uitdaging. Natuurlijk kun je elders solliciteren maar misschien is het ook wel een idee om binnen het bedrijf waar je werkt te reageren op nieuwe vacatures. Qua financiën is het aan te raden om goed naar je gezond verstand te luisteren voor je een grote aankoop doet of ergens in wilt investeren. Je intuïtie is nu niet de meest betrouwbare gids.

♊ TWEELINGEN

Op de werkvloer stel je je assertief op en laat je niet over je heen lopen. Waak er wel voor dat je niet te ver uit je slof schiet. Ook op een rustige manier kun je zeggen hoe je over iets denkt. Hoewel je op het financiële vlak niet ontevreden bent, zit je wel boordevol plannen voor de toekomst. Je bent zeer ambitieus en je plannen zijn absoluut levensvatbaar. Een goede voorbereiding is het halve werk en daar kun je nu al mee beginnen.

♋ KREEFT

Je bent enthousiast over de nieuwe ideeën die je hebt met betrekking tot je carrière. Dingen die je ziet, hoort of ervaart doen je anders naar je werk kijken en inspireren je tot het leren van nieuwe dingen. Zelfs als je eerst wat geld moet investeren is het een goed idee om je plannen te realiseren, zeker als er weinig sprake is van concurrentie. Probeer iets te vinden wat je leuk vindt én waar je aanleg voor hebt, dan is de kans van slagen het grootst.

♌ LEEUW

Personen op het werk met wie je minder goed kon opschieten, blijken toch minder onsympathiek dan je dacht. Wanneer je jezelf voor deze mensen blijft openstellen en hen positief blijft benaderen zal er binnenkort geen vuiltje meer aan de lucht zijn. Op het financiële vlak komt er een kans voorbij waar je in eerste instantie niet echt enthousiast over bent, maar wat bij nader inzien wel eens interessante nieuwe deuren zou kunnen openen.

♍ MAAGD

Op je werk hoor je iets wat een ware eyeopener voor je is. Ook kan het zijn dat je een e-mail ontvangt waarin je iets leest wat jou inspireert om nieuwe stappen te zetten of misschien zelfs een heel andere weg in te slaan. Problemen die je verwacht op financieel gebied blijken minder groot dan je dacht. Zonder al te veel gedoe sla je jezelf er vrij gemakkelijk doorheen.

♎ WEEGSCHAAL

Je bent zeer gemotiveerd en zet alles op alles om al je klussen op tijd af te krijgen. Een mooi streven, zolang je hierbij niet over je eigen grenzen heen gaat en je werk niet ten koste gaat van je vrije tijd. Juist nu heb je je ontspanning hard nodig. Op het financiële vlak is het verstandig om meer aandacht te besteden aan je spaarrekening(en). Je kunt beter te veel geld wegzetten dan te veel geld opmaken.

♏ SCHORPIOEN

Wees voorzichtig met wat je eruit flapt. Het kan zomaar gebeuren dat je een veel te amicale opmerking maakt tegen iemand die qua positie ver boven je staat. Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Ook op financieel gebied is de kans groot dat je te impulsief te werk gaat. Dit is dus geen goede periode om belangrijke beslissingen te nemen of grote deals te sluiten. Zeggen dat je er even over wilt nadenken is nooit verkeerd, zeker nu niet.  

♐ BOOGSCHUTTER

Nadat jij alle tijd en energie gestoken hebt in een grote klus probeert iemand anders met de eer te gaan strijken. Nou ja! De brutalen mogen dan misschien de halve wereld hebben, van jouw ‘veren’ blijven ze af. De enige die daarmee mag pronken ben jijzelf. Beslissingen die je nu neemt op financieel gebied hebben in positieve zin grote consequenties voor de toekomst. Desondanks is het belangrijk om eerst alle feiten boven tafel te krijgen.

♑ STEENBOK

Op het gebied van werk ben je bezig een plan uit te stippelen waar je ook andere mensen voor nodig hebt. Dit is een goed moment om hen te benaderen en met elkaar te brainstormen over het verdere verloop. Hoewel je qua financiën niet snel in zeven sloten tegelijk loopt ben je nu minder alert en voorzichtiger dan anders. Roep jezelf tot de orde en neem geen beslissingen voor de lange termijn.

♒ WATERMAN

Hoewel je een bepaalde collega best aardig vindt heb je er weinig behoefte aan om hem of haar ook buiten werktijd te spreken. En laat dat nu hetgeen zijn wat de ander wel graag wil. Wees eerlijk en zeg dat je werk en privé liever gescheiden houdt. Op het financiële vlak heb je een meevaller gekregen waardoor je nu de mogelijkheid hebt om door te pakken met betrekking tot jouw eigen plannen.

♓ VISSEN

Gedoe op het werk waar je je al een hele poos groen en geel aan ergert wordt langzaam maar zeker opgelost. Opvallend is dat het helemaal niet eens zoveel voeten in de aarde heeft dan je dacht. Jammer dat het zolang heeft moeten duren. Plannen die je hebt op financieel gebied worden lang niet door iedereen toegejuicht of überhaupt begrepen. En dat hoeft ook niet. Dit is jouw ding en vooral ook jouw geld.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!