Geldhoroscoop: Heb je nog wel plezier in je werk, Tweelingen?


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

♈ RAM

Doordat je meer gefocust bent op je privé leven lukt het minder goed om je op je carrière te concentreren. Hierdoor is de kans aanwezig dat er foutjes in je werk sluipen of dat je deadlines mist. Slordig en niet nodig Ram. Stiekem kan het je waarschijnlijk niet zoveel schelen op dit moment. Ook op het gebied van financiën gooi je er met de pet naar. Of liever gezegd: smijt je het over de balk. Wanneer ga je weer terug in het gareel?

♉ STIER

Hoewel je veel van je collega’s verwacht en van mening bent dat je werkgever aan bepaalde verplichtingen moet voldoen, ben je zelf ook bereid veel te geven. Zo ben je momenteel

een rots in de branding op de werkvloer. Je hebt dan ook helemaal gelijk als je vindt dat daar best iets tegenover mag staan. Je rekeningen betalen doe je momenteel met plezier. Alleen al het feit dat je je zaken op orde hebt maakt je trots en blij.

♊ TWEELINGEN

Op je werk weten ze even niet wat ze met je aan moeten. De ene dag kom je fluitend binnen en heb je er helemaal zin in, de andere dag moeten ze je haast aan je haren over de drempel slepen omdat je moe en verre van gemotiveerd bent. Heb je nog wel echt plezier in je werk? Op financieel gebied vliegt het geld net iets te makkelijk je zakken uit en dreigt het gevaar van niet één, maar zelfs meerdere miskopen.

♋ KREEFT

Je creativiteit kost je nu meer geld dan goed is voor je portemonnee. Of dit nu te maken heeft met het opleuken van je huis of het bij elkaar matchen van een nieuwe garderobe, het mag allemaal wel een tandje minder. Zeker als je aan het einde van de maand uit pure armoede bij je ouders moet eten, weet je dat je niet helemaal lekker bezig bent. Op je werk kun je weer prima met iedereen door één deur wat je humeur zeker ook ten goede komt.

♌ LEEUW

Minder goede gewoontes op het gebied van financiën sluipen er langzaam weer in. Mogelijk geef je te veel geld uit aan luxe en cadeautjes waardoor je banksaldo verdampt waar je bij staat. Eerlijk is eerlijk, dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt Leeuw. Je gulheid valt absoluut te prijzen maar aan je financiële inzicht mankeert een boel momenteel. Op je werk word je bewust klein gehouden. Niet omdat je niet voldoet, maar juist omdat je te goed presteert. Zodra je werkgever dit erkent word je te duur…

♍ MAAGD

Op je werk is het belangrijk om je flexibel op te stellen. Ook al ervaar je sommige taken als strafwerk, jezelf verzetten en er tegenop zien kost meer energie dan het accepteren en de klus klaren. Je hebt deze week meer belangstelling voor mooie dingen, waardoor je ook geneigd bent hier eerder (veel) geld aan uit te geven. Houd vooral je lange termijn doelen voor ogen, die zijn meer waard dan dit kortdurende enthousiasme over iets waar je waarschijnlijk binnen enkele weken op uitgekeken bent.

♎ WEEGSCHAAL

Op het gebied van financiën raak je deze week enorm geïnspireerd door iemand die zijn zaken zo goed voor elkaar heeft dat jij erover denkt om hetzelfde te gaan doen. Durf je bewondering te uiten en vraag de ander gerust om hulp of advies. Waak er wel voor dat je nieuwe passie geen obsessie wordt, want hiermee vergroot je juist de kans dat het mislukt. Geef het rustig de tijd.  Qua werk is dit een goede week om alles eens goed voor jezelf op een rijtje te zetten. Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

♏ SCHORPIOEN

Elektrische apparatuur kan gaan haperen of zelfs helemaal kapot gaan, waardoor je diep in de buidel moet tasten om het een en ander te laten repareren of te vervangen. Hoewel het even een tegenvaller is, ben je er niet al te rouwig om. Nu kun je meteen het artikel kopen dat je eigenlijk al een hele poos graag wilde, maar niet hebt gekocht omdat je huidige apparaat nog voldeed. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

♐ BOOGSCHUTTER

Op je werk voel je je niet echt begrepen waardoor je ook steeds minder zin krijgt je gevoelens met anderen te delen of überhaupt met hen te communiceren. Probeer je vooral op je werk te richten en de omgeving even te laten voor wat het is. Ook privé zit je humeur wat in een dip. Vrolijk jezelf op door om je heen te kijken naar wat je allemaal wel hebt en af en toe je betaalapp open te klikken. Wat er op je bankrekening staat is absoluut iets om blij van te worden.

♑ STEENBOK

Blijf op je werk vooral objectief en laat je niet beïnvloeden door een verhaal dat je maar van één kant hoort. Alles heeft altijd twee kanten en zolang je de andere partij niet hebt gehoord is het beter om geen (voorbarige) conclusies te trekken. Als je beide partijen hebt gehoord trouwens ook niet. Besteed je energie liever aan je financiën. Je wordt momenteel nogal onrustig van bepaalde rekeningen en hebt de neiging tot het uitstellen van betalen. Dit is géén goed idee.

♒ WATERMAN

Iedereen heeft wel eens de behoefte aan wegdromen en de werkelijkheid ontvluchten, zo ook jij. Daarbij zit je fantasie en creativiteit deze week in een piek, waardoor het gevaar bestaat dat je fantasie en werkelijkheid door elkaar haalt en hierdoor de verkeerde beslissingen neemt op financieel gebied. Misschien is het een beter idee om je originele ideeën toe te passen in je werk en zo iets heel moois en nieuws te creëren.

♓ VISSEN

Op je werk ben je van mening dat je genoeg naar andermans pijpen hebt gedanst en dat het hoog tijd is dat men eens wat meer rekening met jou gaat houden. Wellicht heb je een punt, maar dan nog is het beter om kalm en correct te blijven en niet uit je slof te schieten. Iets dat kapot is in huis moet nu wel echt gerepareerd worden voor er ongelukken gebeuren. Ook als het even flink wat geld kost.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!