Geldhoroscoop: Fouten zijn er om van te leren, Waterman


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 03 september – zaterdag 10 september 2022

♈ RAM

Denk op je werk goed na voor je een idee presenteert. Hoewel dit op het eerste gezicht een prima plan lijkt, heb je misschien te overhaast gehandeld en hierdoor belangrijke details over het hoofd gezien. Op het financiële vlak denk je overal geld mee te kunnen verdienen. Wat op zich ook zo is, als je dus wat meer de tijd zou nemen om je plannen en projecten rustig uit te werken. Aantekeningen maken en je hier op een later tijdstip nog eens over buigen is een goed begin.

♉ STIER

Hoewel het op de werkvloer nogal een chaos is, laat jij je hierdoor niet uit het veld slaan. Zelfs als alles je even boven het hoofd groeit, blijf je kalm en vat je de koe bij de horens. First things first en de rest komt straks. Wel maak je je zorgen om je slinkende bankrekening waar je zo 1.2.3 geen oplossing voor hebt. Houd ook wat dit betreft het hoofd koel en tel alles nog eens rustig na. Grote kans dat je jezelf armer hebt gerekend dan je bent.

♊ TWEELINGEN

Doe op je werk geen beloftes die je niet kunt waarmaken. Ook al zijn je bedoelingen nog zo goed, je hebt het gewoon te druk om iedereen te kunnen pleasen. In dat geval kun je beter ‘nee’ verkopen dan achteraf iemand teleurstellen. Terwijl je je op financieel gebied in alle bochten wringt om rond te komen, word je verrast door een onverwachte meevaller of een aardige betaling die plotseling op je rekening staat, maar die je was vergeten.

♋ KREEFT

Je loopt op het werk de benen uit je lijf maar niemand schijnt in de gaten te hebben hoe hard jij je best doet om alles in goede banen te leiden. Toch zou je het best leuk vinden om net als op social media af en toe een ‘like-je’ te krijgen. Gewoon een klein complimentje, hoe moeilijk kan het zijn? Op financieel gebied ben je zo druk met het organiseren van je betalingen dat je er van schrik één vergeet. Ai, misschien een boete!

♌ LEEUW

Dit is een goede week om zowel op financieel gebied, als op het gebied van je carrière gewoon maar eens te beginnen aan de doelen die je jezelf hebt gesteld. Tja, je moet toch ergens beginnen. Je kunt jezelf prima verwoorden, dus als je iets (of jezelf!) wil verkopen moet dit nu geen enkel probleem opleveren. Wees bij het tekenen van een contract of andere overeenkomst wel alert op addertjes onder het gras of op mensen die je bewust geld afhandig proberen te maken.

♍ MAAGD

Hoewel je qua werk goede ideeën hebt en ook al het een en ander duidelijk voor jezelf op een rijtje hebt gezet, lukt het toch nog steeds niet om je plannen uit te voeren. Telkens als je denkt dat je kunt beginnen komt er een kink in de kabel. Hinderlijk, maar gelukkig niet onoverkomelijk. Op het financiële vlak gaat het je meer voor de wind, het is zelfs mogelijk om een investering te doen.

♎ WEEGSCHAAL

Thuis werken gaat je nu beter af dan werken op kantoor. Heb je een baan waarbij dit niet mogelijk is, probeer dan je werkplek zo gezellig en huiselijk mogelijk te maken. Of in elk geval netjes. Ook is het belangrijk dat je je niet laat afleiden door de omgeving, je zit momenteel wat laag in je concentratie. Qua financiën ligt er een aardige meevaller in het verschiet. Hoewel je dacht dat je te weinig geld had om iets te kunnen kopen, blijkt dit toch niet het geval.

♏ SCHORPIOEN

Op de werkvloer is er sprake van onenigheid of probeer je een collega juist zoveel mogelijk te vermijden om dit te voorkomen. Een gesprek met hem of haar pakt beter uit dan je had verwacht. Op het financiële vlak doe je er verstandig aan om iemand in te huren voor een klus waar je zelf geen kaas van gegeten hebt. Waarschijnlijk ben je duurder uit dan wanneer je het zelf doet, maar je weet tenminste wel zeker dat het echt goed gebeurt.

♐ BOOGSCHUTTER

Probeer je op het werk afzijdig te houden van geroddel en gekonkel. De één probeert de ander zwart te maken zonder dat de ander zich kan verweren. Dat is natuurlijk nooit eerlijk. Op financieel gebied is je administratie een rommeltje. Mogelijk ben je een klein beetje op achter geraakt met de boekhouding en heb je vervolgens de rest ook maar laten versloffen. Hoogste tijd om alles weer even netjes in kaart te brengen.

♑ STEENBOK

Op het werk ga je als een malle en dreig je zelfs over je eigen grenzen heen te gaan. Kalm aan, Steenbok, waarom zou je je zo uitsloven? Je kunt het je best permitteren om een tandje langzamer te gaan. Gewoon even pauze houden en een boterham eten is ook belangrijk. Rustig in de kantine of buiten op een bankje, in plaats van achter je bureau. Je geld kun je beter even op je spaarrekening laten staan, dat is nu de meest veilige plek.

♒ WATERMAN

Op financieel gebied laat je je graag inspireren door iemand die het in jouw ogen heel erg goed heeft gedaan. Trek je aan hem of haar op en laat jezelf niet meeslepen door deprimerende gedachten over verkeerde beslissingen die je in het verleden hebt genomen. Daar koop je echt helemaal niets voor. Vooruit kijken is het beste wat je kunt doen. Zeker als je ook echt hebt geleerd van je fouten. Die kun je in het vervolg mooi voorkomen.

♓ VISSEN

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen. Een cliché, maar als je meer wilt genieten van je vrije tijd is het belangrijk om alles zo snel mogelijk te regelen en niet voor je uit te schuiven tot ’s avonds of de volgende dag wanneer je eigenlijk iets anders wilt gaan doen. Qua financiën kun je met het oog op sparen of investeren wel wat goed advies gebruiken. Waarom zou je zelf alles uitzoeken als er mensen zijn die je graag willen helpen?


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!