Geldhoroscoop: Een financiële meevaller voor de boogschutter


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 4 februari tot zaterdag 11 februari 2023

♈ RAM

Qua werk is dit een goede week om je te laten inspireren door anderen. Dat betekent natuurlijk niet dat je andermans idee kunt stelen, maar wel dat je jouw eigen draai eraan kunt geven. Met eigen talenten geef je er moeiteloos je eigen invulling aan. Financieel sta je er redelijk voor, maar het is nog niet wat het zijn moet. Proberen wat extra geld in het laatje te brengen is een betere oplossing dan er constant over blijven piekeren.

♉ STIER

Op je werk loop je even helemaal vast. Eén van je collega’s heeft meer ervaring met bepaalde zaken dan jij dus geen enkel probleem om hem of haar even om advies te vragen. Qua financiën heb je onlangs een verlies geleden of heb je te maken gehad met onverwachte grote uitgaven die je nog steeds niet helemaal te boven bent gekomen. Wees voorzichtig met je budget en bespaar waar je kunt.

♊ TWEELINGEN

Hoewel men over het algemeen zeer tevreden over je is, kun je deze week een puntje van kritiek verwachten. Probeer dit niet op te vatten als een aanval, maar doe er je voordeel mee. Qua financiën kun je wat gedoe verwachten met een vriend. Misschien wil iemand iets van je lenen of kan een afspraak niet doorgaan omdat de ander wat krap bij kas zit. Helaas kun je hem of haar niet helpen, je hebt het zelf ook even niet al te breed.

♋ KREEFT

Je bent momenteel zeer alert op de werkvloer waardoor je niet alleen alle aandacht hebt voor je eigen werkzaamheden maar ook voor die van je collega’s. Hierdoor kan het gebeuren dat je andermans vergissing eerder opmerkt dan diegene zelf.  Helaas verlopen je financiën een beetje stroef. Er zit weinig vooruitgang in, meer uitgaven dan inkomsten. Probeer er niet je humeur door te laten bederven. Soms zit het mee, soms zit het tegen.

♌ LEEUW

Op het werk slooft iemand zich verschrikkelijk uit en iedereen lijkt erin te trappen. Ben jij nu echt de enige die doorziet wat een enorme bluffer het is? Alles wat je erover zegt wordt weggewuifd of opgevat als jaloezie. Trek je eigen plan en laat de anderen er zelf maar achter komen. Op het financiële vlak is het lekker verwentijd. Je kunt je iets extra’s veroorloven en gunt jezelf dit ook volledig.  

♍ MAAGD

Zie een probleem op het werk als een uitdaging en je vindt het zomaar leuk om er een oplossing voor te vinden. Iets is pas een probleem als je er een probleem van maakt. Op het financiële vlak heb je allerlei plannen en wil je graag nog van alles kopen. Tegelijkertijd wil je ook nog sparen. Kijk naar wat er in het verleden mis ging en je weet wat je te doen staat.

♎ WEEGSCHAAL

Hoewel je met het oog op je carrière toe bent aan iets anders, wil je geen overhaaste beslissingen nemen. Dit is een goede tijd om na te denken en alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Pas als je alles helder hebt voor jezelf, is het tijd voor een voorzichtige eerste stap in de nieuwe richting. Financieel sta je er goed voor maar het is beter om hierover te zwijgen. Bepaalde mensen kunnen het opvatten als pochen.

♏ SCHORPIOEN

Je hebt het gevoel dat er op je werk bepaalde zaken worden verzwegen en dat is ook zo. Houd je vermoedens voor jezelf en ga in stilte op onderzoek uit. De kans dat je erachter komt wat zich achter de schermen afspeelt is zeer groot. Wees voorzichtig met geld uitgeven. Telkens als je denkt dat dit er ook nog wel bij kan haal je jezelf meer problemen op de hals.♐ BOOGSCHUTTER

Ondanks dat het niet heel erg druk is op je werk kom je in de ochtend moeilijk op gang. Zorg voor voldoende nachtrust en zet je wekker desnoods iets eerder zodat je meer tijd hebt om alles op je gemak te doen. Op het financiële vlak staat je een leuke meevaller te wachten. Het word je niet zomaar in de schoot geworpen en je zult er zelf voor moeten werken, maar dan nog is het fijn meegenomen.♑ STEENBOK

Communicatief ben je nu op je top. Niet alleen verbaal, maar ook schriftelijk. Een perfect moment om ijzersterke teksten te schrijven voor social media of je website. Als schrijven je werk is, blink je deze week extra uit. Financieel sta je er helaas minder goed voor. De kans dat je niet helemaal rondkomt is zelfs aanwezig. Doe zo zuinig mogelijk boodschappen en ga wat vaker eten bij vrienden of familie.♒ WATERMAN

Dit is qua werk een goed moment om nieuwe plannen te maken voor de toekomst. Je weet steeds beter wat je wilt en hoe je dit kunt realiseren. Doe het op financieel gebied wat rustiger aan deze week. Buiten de deur eten of eten laten bezorgen is op het moment iets te veel van het goede voor je budget. Geen zin om te koken? Een vers bereid thuismenu bij de super of slager is goedkoper dan afhaaleten bij een restaurant.

♓ VISSEN

De plannen die je hebt op het gebied van je carrière zijn niet onhaalbaar. Jouw briljante ideeën in combinatie met je enthousiasme maken dat het echt mogelijk is om je plannen waar te maken. Verder is dit geen goede week om documenten te ondertekenen. Sta je op het punt om eerdaags ergens je handtekening onder te zetten probeer dit dan uit te stellen tot volgende week. Is dit niet mogelijk; check en dubbelcheck alle kleine lettertjes.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!