Geldhoroscoop: Even uithuilen en weer door, Kreeft


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 22 oktober tot zaterdag 29 oktober 2022

♈ RAM

Meer dan wat je momenteel al doet om je financiën op orde te brengen, kun je niet doen. Je zorgen maken kost alleen maar tijd en energie en maakt het er niet beter op. Blijf besparen en je rekeningen betalen, zelfs al is het in termijnen. Op het gebied van werk krijg je via via een leuke opdracht doordat iemand je naam heeft genoemd of je op een andere manier heeft geholpen. Een bedankje kan nooit kwaad.

♉ STIER

Geld is het enige waar je momenteel aan kunt denken en als je niet beter wist zou je kunnen denken dat sparen en besparen een verslaving is. Overdaad schaadt, Stier. Overdrijven is ook een vak, maar laat het niet het jouwe worden. Qua werk zit je boordevol inspiratie. Nieuwe ideeën om uit te voeren, nieuwe dingen om te doen, nieuwe experimenten om uit te proberen. Zet alles zwart op wit zodat je niets vergeet en werk later rustig het hele rijtje af.

♊ TWEELINGEN

Net als je denkt dat je niet kunt rondkomen, weet je iets te bedenken waardoor je het toch nog heel even kunt uitzingen. Luister naar je gevoel en handel daarnaar. Je intuïtie is op dit moment je grootste kracht. Op je werk ben je wat minder productief, maar dat wil niet zeggen dat je er in gedachten niet mee bezig bent. Juist nu verzin je nieuwe dingen om je werk beter te kunnen uitvoeren of je doelen te kunnen behalen.

♋ KREEFT

Eerlijk is eerlijk, je hebt op financieel gebied niet de meest handige keuze gemaakt, maar hier nog weken over sippen gaat het niet ongedaan maken.  Even uithuilen en weer door. En vooral niet meer doen. Meer geld verdienen is een optie, maar nu om loonsverhoging vragen is wellicht ook niet de meest voor de hand liggende actie. Verkeerd moment. Om je budget aan te vullen, is het een beter een idee om een extra baantje te zoeken of thuiswerk te gaan doen.

♌ LEEUW

Hoewel je er een handje van hebt om anderen te verwennen, is het beter om nu de geldkraan even dicht te draaien. Als je goed oplet zijn er mensen in  je omgeving die zelfs al verwachten dat je hen wat geeft. Vanzelfsprekendheid is nooit leuk en al helemaal niet als het je onnodig (veel) geld kost. Bedenk je op je werk goed wat je wilt doen en wat je moet doen. Dit zijn vaak twee compleet verschillende dingen.

♍ MAAGD

Je bent meer dan anders bezig met geldzaken en weet op een geheel vernieuwende manier je inkomsten te verhogen. Goed bezig! Tenminste, als je niet meteen ook meer geld gaat uitgeven. Leven naar wat je verdient is weliswaar aantrekkelijk, maar zeker niet handig. Op je werk steek je graag iemand de helpende hand toe, maar deze week is het belangrijk dat je niet over je heen laat lopen. Iemand maakt misbruik van je goedheid en loopt er zelf de kantjes vanaf.

♎ WEEGSCHAAL

Geldstress overmant je waardoor je humeur met de dag achteruit holt. Bedenk je dat een bokkenpruik niet het saldo op je rekening verhoogt. Je kunt beter een mooie glimlach opzetten en proberen een nieuwe baan te vinden of op een andere manier wat extra’s te verdienen. Leuk werk is nu niet belangrijk, een goed salaris telt nu zwaarder. En als je dan toch een andere job vindt, check en dubbelcheck voor alle zekerheid dan even de kleine lettertjes in je contract.

♏ SCHORPIOEN

In je werk ben je momenteel behoorlijk competitief en ga je graag de concurrentie aan. Helemaal goed al is het niet de bedoeling dat je zo fanatiek bent dat je er minder sympathiek van wordt. Met aardig zijn kom je misschien niet het verst, maar je krijgt wel de grootste gun factor, ook niet onbelangrijk. Op het financiële vlak is het belangrijk dat je op een andere manier naar je inkomsten- én je uitgavenpatroon gaat kijken. Nieuwe invalshoeken brengen je verder.

♐ BOOGSCHUTTER

Ook al weet je op je werk even niet waar te beginnen, het belangrijkste is dát je begint. Na een eerste stap volgt altijd een tweede, een derde en wijst de weg zich vanzelf ook al loop je tegen diverse obstakels aan. Weten welke kant je niet op moet, is ook een manier om vooruit te komen. Op financieel gebied heb je behoefte om je te verdiepen in nieuwe manieren om je vermogen te vergroten. Een goede zet.

♑ STEENBOK

Financieel heb je lang de hand op de knip weten te houden en hiermee ook de nodige resultaten geboekt. Nu is een fijne week om de teugels iets te laten vieren en jezelf iets leuks of lekkers te gunnen. Op het werk heb je de neiging jezelf te laten meeslepen door andermans negativiteit. Probeer dit te voorkomen, Steenbok. Als iemand je chagrijnig maakt, heeft dit op zich niets met je eigen werkzaamheden te maken, dus laat je werk er vooral ook niet onder lijden.

♒ WATERMAN

Op financieel gebied leer je nu het meest van de misstappen die je in het verleden hebt begaan. Je staat op het punt iets te doen waarvan je weet dat het je later in problemen zal brengen. Dat je er alleen al over nadenkt is opmerkelijk. Je bent daar immers al eens geweest. Spreken is zilver en zwijgen is goud. Er is één ding dat nog meer waard is en dat is luisteren. Platina!

♓ VISSEN

Maak een lijst wat je op financieel gebied graag nog wilt bereiken of voor jezelf wilt kopen. Ook al is het niet direct mogelijk of haalbaar, het is fijn om er even mee bezig te zijn, er naartoe te leven of er voorpret van te hebben. In je budget is deze week ook ruimte voor een cadeautje voor jezelf. Op het werk weet je met je creatieve denkvermogen een probleem op te lossen waar iedereen tot nu toe zijn hoofd over brak. Super!


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!